Ned Personeel
cover-image

NED Personeel krant eind 2021

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Krant 01 Nov 2021

Het herstel van het (bedrijfs)leven

Tijdens de anderhalf jaar durende epidemie zijn grote verschillen ontstaan tussen bedrijfsleven en consument, qua beleving maar zeker ook in financieel opzicht.

Met het hoofd koel en de voeten op de vloer, kunnen we samen een goede toekomst tegemoet gaan en werken aan het herstel van het (bedrijfs)leven!

Het bedrijfsleven kreeg noodgedwongen vele maatregelen opgelegd. Consumenten hadden vaak wel de financiële middelen, maar konden die niet of nauwelijks uitgeven. Het zorgde voor een ander gedrag bij consumenten, wat absoluut veel invloed heeft op het bedrijfsleven. 

Meer lezen? Bekijk hier de krant van eind 2021 of klik op de krant hieronder:

job-image
Full Time Heinenoord

Ben jij een (junior) commercieel talent met een hands-on mentaliteit en woonachtig in de Hoeksche Waard? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Heinenoord zijn we op zoek naar een Sales Consultant die zich... Lees verder

Nieuw
job-image
Full Time Zundert

Ben jij een klantgericht en gedreven talent en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Backoffice Medew... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.