Ned Personeel
cover-image

NED Personeel krant eind 2021

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Krant 01 Nov 2021 door Lise Visser

Het herstel van het (bedrijfs)leven

Tijdens de anderhalf jaar durende epidemie zijn grote verschillen ontstaan tussen bedrijfsleven en consument, qua beleving maar zeker ook in financieel opzicht.

Met het hoofd koel en de voeten op de vloer, kunnen we samen een goede toekomst tegemoet gaan en werken aan het herstel van het (bedrijfs)leven!

Het bedrijfsleven kreeg noodgedwongen vele maatregelen opgelegd. Consumenten hadden vaak wel de financiële middelen, maar konden die niet of nauwelijks uitgeven. Het zorgde voor een ander gedrag bij consumenten, wat absoluut veel invloed heeft op het bedrijfsleven. 

Meer lezen? Bekijk hier de krant van eind 2021 of klik op de krant hieronder:

job-image
Part time Zundert

Zoek jij naast jouw HBO of WO studie een flexibele bijbaan? Wij zijn op zoek naar een administratieve kracht die ons tijdens kantoortijden maar ook in het weekend kan ondersteunen op de Customer Service. Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Ben jij een echte regelaar die van snel schakelen houdt? Klantgericht en een sparringpartner intern en extern? Ervaring in het onderhouden van klantcontacten met externe medewerkers en inleners? Dan zoeken wij jou! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.