Ned Personeel
cover-image

Horeca

Voor al jouw personeelszaken

Horecapersoneel inhuren

Ben je op zoek naar horecapersoneel dat weet van aanpakken? Koks, medewerkers in de bediening en afwassers die gaan voor het beste resultaat voor je gast? NED Personeel helpt je horecapersoneel inhuren dat past bij jouw wensen.

Flexibel personeel in de horeca

Als horecabedrijf is er niets zo belangrijk als goed personeel vinden. Ook is het een branche waarin veel flexibiliteit van medewerkers wordt gevraagd. Het is daarom soms een uitdaging om personeel te vinden. Want hoeveel mensen jij nodig hebt, verschilt soms per seizoen, per maand of zelfs per dag. Je wil het liefste flexibel personeel dat daarin kan meebewegen. NED Personeel helpt je die mensen te vinden.

Vind flexibele werkkrachten met NED Personeel

Heb jij te maken met een piek in het seizoen, bijvoorbeeld door de feestdagen? Zoek je personeel voor festivals of andere evenementen? Of wil je de drukte in het weekend opvangen met flexpersoneel? Dankzij ons brede netwerk in de horeca weten wij de juiste mensen voor je te vinden. Ervaren, gepassioneerd en betrouwbaar.

Personeel horeca inhuren – allerlei functies

Horeca personeel inhuren via NED Personeel betekent dat je de mensen vindt die jij zoekt. Met veel ervaring of juist beginnend. Met verschillende diploma’s en vaardigheden. We kunnen je onder andere helpen met het vervullen van de volgende horecafuncties:

Staat de functie die jij probeert te vullen er niet bij? Geen zorgen, onze flexibele medewerkers kunnen nog veel meer. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

NED Personeel kan het complete proces van werving en selectie uit handen nemen. Met een groot netwerk en veel ervaring in huis weten we als geen ander hoe we het beste personeel met passende bedrijven koppelen. In welke vorm we jou ondersteunen, kies je zelf. Je kunt bij NED Personeel terecht voor:

Heb je dus slechts hulp nodig bij het vinden van flexibel personeel in de horeca? Dan staan we voor je klaar. Maar ook als je een stuk of het geheel van je backoffice of personeelsadministratie wil uitbesteden, ben je bij NED Personeel aan het juiste adres.

Het juiste horeca personeel vinden

Horeca personeel inhuren is deels een uitdaging omdat er tekorten zijn in de sector. Daarnaast wil je alleen de beste, meest gepassioneerde horecamensen in jouw bedrijf aan het werk zetten. Daarvoor is een persoonlijke aanpak van onze kant belangrijk.

Voor we aan de slag gaan met het vinden van horecapersoneel voor jouw organisatie verdiepen we ons in je wensen en behoeften. Hoe beter we jouw bedrijf kennen, hoe beter we het beste personeel kunnen vinden. We dragen alleen kandidaten aan die ook echt aan jouw eisen voldoen.

Ja! Ik wil meer weten.

Horecapersoneel inhuren?

Ben je dus op zoek naar horecapersoneel en wil je alleen het beste van het beste? Wil je een partner die jouw sector begrijpt? Neem dan contact op met NED Personeel. We helpen je graag verder.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.