Ned Personeel
cover-image

Bouw en infra

Voor al jouw personeelszaken

Bouw en infra personeel inhuren

Wil jij bouw en infra personeel inhuren voor je organisatie, maar lukt het niet om de juiste mensen te vinden? Welkom bij NED Personeel, dé expert in personeelszaken. Van werven en selecteren tot detachering en payroll: we staan voor je klaar.

Vraag en aanbod

NED Personeel koppelt de juiste kandidaat aan jouw vacature. We zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kan. We brengen vraag en aanbod bij elkaar op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Bovendien hebben we kennis van de lokale markt. Zoek je dus bouw en infra personeel en wil je ontzorgd worden in het proces? Dan zit je bij ons goed.

Vind kundig personeel

Je wil alleen de beste medewerkers aantrekken. Personeel dat voldoet aan jouw functie-eisen en ook past bij je organisatie. En daar heb je best wat voor over. NED Personeel helpt je die mensen te vinden. Dankzij ons grote netwerk en kennis van de sector helpen we je onder andere de volgende bouw en infra functies te vullen:

Staat de functie waarvoor jij iemand zoekt er niet tussen? Geen zorgen. Via NED Personeel kun je bouw en infra personeel inhuren voor de meest uiteenlopende functies.

Kennis van de sector

Bouw en infra zijn specifieke sectoren. De juiste medewerkers vinden voor die sectoren vraagt om kennis. Die kennis hebben wij in huis. Onze intercedenten weten hoe jouw branche werkt, wat je nodig hebt en wat er speelt. Daar passen zij hun dienstverlening en zoektocht naar de ideale kandidaten voor jouw bedrijf op aan.

Ook houden we de regio goed in de gaten. We zijn een typisch Brabants bedrijf, maar hebben ook veel ervaring in Zeeland en Zuid-Holland. We kennen de lokale markt en maken indien nodig gebruik van ons internationale netwerk.

Diensten van NED Personeel

Wil je bouw en infra personeel huren, maar heb je weinig tijd en middelen? NED Personeel biedt veel diensten aan waarmee je niet alleen werving en selectie, maar ook beheren van je medewerkersbestand uit handen kunt geven. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen. Wil je bijvoorbeeld je personeelsbestand flexibel houden en kosteneffectief beheren? Dan kun je dat aan ons uitbesteden.

NED Personeel biedt de volgende diensten aan:

Onze werkwijze

Bij NED Personeel geloven we dat het belangrijk is om een goede band met jouw organisatie op te bouwen. We leren je bedrijf en behoeften goed kennen. We inventariseren wat jij zoekt in personeel en welke behoeften je huidige medewerkers hebben. Op basis daarvan beginnen we onze zoektocht. We zorgen dat je alleen geschikte kandidaten van ons krijgt doorgestuurd. Zodat je snel (weer) kundig personeel op de werkvloer hebt.

Ja! Ik wil meer weten.

Snel bouw en infra personeel inhuren?

NED Personeel staat voor je klaar om snel en efficiënt de beste mensen te vinden voor jouw organisatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een van onze collega’s.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.