Ned Personeel
cover-image

Logistiek

Voor al jouw personeelszaken

Logistiek personeel inhuren

Is er genoeg werk te doen in je bedrijf, maar lukt het niet om de juiste medewerkers te vinden? NED Personeel is de expert in personeelszaken. Wij bieden een breed pakket aan diensten en een groot internationaal netwerk waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Logistiek personeel inhuren dat past bij jouw wensen? Daar maken wij werk van.

Wij helpen je verder

Misschien heb je niet de tijd of middelen om het juiste logistieke personeel te vinden voor je bedrijf. Of misschien loop je vast in het werving- en selectieproces. Welk probleem je ook tegenaan loopt: NED Personeel helpt je verder. We kennen de arbeidsmarkt als onze broekzak en hebben jarenlange ervaring in het beheren van een personeelsbestand.

Flexibel inzetbaar logistiek personeel

Dat medewerkers flexibel zijn is belangrijker dan ooit. Omdat jij tijdig wil bijsturen als de markt daarom vraagt. Of omdat te maken hebt met een piek in een bepaald seizoen of een deel van de maand. Zoek je een manier om je personeelsbestand flexibel en kosteneffectief te beheren? Kies dan voor detacheren via NED Personeel. Wij vinden niet alleen het juiste personeel maar zetten het ook voor je op de payroll. De juridische lasten van het werkgeverschap liggen dan bij ons. Dat betekent dat jij altijd beschikking hebt over een bestand van vakkundig personeel, zonder onnodige kosten en risico’s.

Vakkundig personeel

Dankzij ons grote netwerk en kennis van de logistieke sector helpen we je onder andere de volgende functies te vullen:

Staat de functie die jij probeert te vervullen hier niet tussen? Neem contact op met NED Personeel. We kunnen je altijd verder helpen, ongeacht welk profiel jouw toekomstige medewerker dient te hebben.

Verstand van zaken

Bij NED Personeel word je gekoppeld aan een van onze vakkundige collega’s. Die persoon weet alles over jouw branche, wat werkt in de logistiek en wat er op dit moment speelt. Hij weet dan ook als geen ander hoe je de beste medewerkers kunt aantrekken en behouden. Onze intercedent brengt uitvoerig jouw organisatie in kaart en stemt met jou af wat een ideale kandidaat in huis moet hebben.

Diensten van NED Personeel

Heb je alleen hulp nodig bij werving en selectie van goede kandidaten voor je bedrijf? Geen probleem. Wil je meer ontzorgd worden in het proces van het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers? En wil je misschien ook wel een stukje administratie besparen? Kies er dan voor om taken zoals salarisadministratie en payroll uit te besteden aan NED Personeel.

NED Personeel ondersteunt je organisatie met:

Ja! Ik wil meer weten.

Logistiek personeel inhuren?

Wil je het vinden van logistiek personeel uitbesteden en zoek je een partner die jouw branche begrijpt? Een bedrijf waar veel kennis in huis is over de arbeidsmarkt en dat allerlei taken uit handen neemt om jou te ontlasten? Neem dan contact op met NED Personeel. Wij zorgen dat er gewerkt wordt.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.