Ned Personeel
cover-image

Werving & selectie bureau NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Werving & selectie

Heb je moeite met het vinden van de ideale kandidaten voor je team? In ons wervings- en selectieproces staat kwaliteit met een unieke, persoonlijke benadering voorop. Zo vinden we de kandidaten die precies passen bij de functie en de cultuur van je bedrijf. We zorgen ervoor dat we niet alleen gekwalificeerde, maar ook perfect passende kandidaten leveren. Kortom: mensen die echt een verschil maken voor jouw organisatie.

Selectie en screening

Arbeidsvoorwaarden

Onboarding en integratie

Kwaliteit en nazorg

De voordelen

Uitbesteden?

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. Analyse van bedrijfsbehoeften en functievereisten

Als we starten met een werving & selectie procedure voor jouw bedrijf beginnen we met een diepgaande analyse van jouw bedrijfsbehoeften en de specifieke vereisten van de functie. Zo krijgen we een duidelijk en compleet profiel, niet alleen van de vaardigheden die nodig zijn, maar ook van de persoonlijke eigenschappen die passen binnen jouw bedrijfscultuur. We werken nauw samen om de rol goed te begrijpen en zorgen voor een kandidaat die niet alleen gekwalificeerd is, maar die ook een echte aanwinst is voor jouw team.

2. Het wervingsproces

Om de juiste kandidaten te vinden, zetten we verschillende wervingskanalen in om de best mogelijke kandidaten aan te trekken. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de details; wij verzorgen het hele traject. Van het plaatsen van de vacature tot aan de eerste gesprekken. Op deze manier leveren we een zorgvuldig geselecteerde groep kandidaten, klaar om jouw team te versterken. Efficiënt en professioneel, precies wat je nodig hebt in deze situatie!

4. Arbeidsvoorwaarden en aanvullende diensten

Om de beste mensen binnen te halen, adviseren wij je over een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. We geven je advies en helpen je met het samenstellen van een concurrerend en aantrekkelijk aanbod. Daarnaast staan we ook klaar met aanvullende diensten op het vlak van personeelszaken, van contractonderhandelingen tot compliance checks.

5. Onboarding en integratie

Een goed begin is het halve werk. Daarom zetten wij een gestructureerd onboardingprogramma op dat ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers snel en effectief aan de slag kunnen. We denken aan alles: van introductiesessies tot mentorprogramma’s. Ons doel? Zorgen dat nieuwe collega's zich direct welkom en verbonden voelen met jouw bedrijf. Zo leggen we samen de basis voor hun succes en tevredenheid. Nieuwe medewerkers voelen zich vanaf dag één welkom en gewaardeerd binnen jouw organisatie. 

7. Voordelen van een werving en selectie bureau:

1. Tijdsbesparing

Laat het tijdrovende wervings- en selectieproces aan ons over, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

2. Kostenbesparing

Bespaar geld dat je normaal zou uitgeven aan het wervingsproces dat mogelijk een stuk minder efficiënt zou zijn.

3. Alleen de beste kandidaten

Dankzij onze zorgvuldige screening, kom je alleen in contact met de allerbeste kandidaten voor jouw bedrijf.

4. Minder risico

Het risico op het aannemen van een ongeschikte kandidaat en de bijbehorende kosten neemt af.

5. Expertise in de arbeidsmarkt

Profiteer van onze kennis van de arbeidsmarkt om competitieve arbeidsvoorwaarden te bieden.

6. Focus op groei

Jij concentreert je op de groei en ontwikkeling van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor het vinden van het juist personeel.

Ja! Ik wil meer weten.

Werving en selectie uitbesteden bij NED Personeel?

Als je kiest voor NED Personeel, kies je voor een vertrouwde partner in je zoektocht naar het juiste personeel. Wat ons onderscheidt? Vooral onze grondige kennis van de lokale markt en onze focus op een persoonlijke benadering. Het gaat hier immers over mensen! Met deze aanpak slagen we er steeds weer in om de ideale match tussen werknemer en werkgever te realiseren.

cover-image

Cases en recensies

Met veel tevreden klanten die hun teams hebben versterkt door onze diensten spreken onze successen voor zich. 

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze wervings- en selectiediensten? Onze FAQ-sectie biedt heldere en informatieve antwoorden.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. We duiken diep in zowel de cultuur van jouw bedrijf als de specifieke eisen van de functie. We matchen dus niet alleen op harde kwalificaties, maar juist ook op zachtere waarden, zoals persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

De tijd om de juiste kandidaat te vinden varieert enorm. Maar, dankzij onze efficiënte processen en uitgebreide netwerk kunnen we vaak snel de juiste persoon voor je vinden.

We hebben veel ervaring in verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector, transport & logistiek, bouw & infra en industrie en horeca.

Absoluut, jouw betrokkenheid is belangrijk. We werken nauw met je samen tijdens het hele proces, van functieanalyse tot de uiteindelijke selectie. Zo zorgen we dat de kandidaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Naast het beoordelen van vaardigheden en ervaring, besteden we veel aandacht aan de culturele fit en persoonlijke drijfveren van de kandidaat. Dit doen we om te zorgen voor een harmonieuze integratie in jouw team.

Ja, we bieden volledige ondersteuning bij het opstellen van arbeidscontracten en adviseren over de arbeidsvoorwaarden om als werkgever competitief te blijven binnen jouw sector.

Ja, wij bieden een uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat zowel de werkgever als de nieuwe werknemer tevreden zijn. Maar dit doen we ook om een soepele integratie en langdurig succes te waarborgen.

In het zeldzame geval dat een kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet, werken we samen om een passende oplossing te vinden, inclusief het zoeken naar een vervangende kandidaat indien nodig.

Ja! Ik wil meer weten.

Werving en selectie uitbesteden

Wil je ons aan het werk zetten om topkandidaten voor openstaande functies bij jouw bedrijf te vinden? Neem contact op met NED Personeel voor een persoonlijke afspraak. Onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.