Ned Personeel
cover-image

Horeca payroll

Voor al jouw personeelszaken

Payroll via NED Personeel: zorgeloos personeelsbeheer

Stel je voor: een soepel personeelsbeheer, waarbij je niet langer hoeft te worstelen met de ingewikkelde details van arbeidsrecht en administratie. Wij nemen deze uitdagingen voor je uit handen. Daarnaast zorgen wij dat alles via het Horeca cao wordt geregeld. Hierdoor krijg jij de ruimte om je te concentreren op het groeien van je bedrijf en het leiden van je team, terwijl wij ervoor zorgen dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Ontdek de eenvoud en het gemak van onze payroll-dienst en geef je bedrijf de boost die het verdient!

Wat is payroll?

De voordelen

Hoe het werkt

HR-beleid

Onze expertise

Cases en recensies

Payroll opstarten

Veelgestelde vragen

1. Wat is payroll?

Payroll ontzorgt je volledig op het gebied van personeelsbeheer. Als jouw partner nemen we de rol van juridisch werkgever op ons, wat inhoudt dat alle arbeidsrechtelijke taken – van contracten tot conflictbeheer – onze verantwoordelijkheid worden. Dit betekent voor jou meer tijd om je te richten op de groei van je onderneming, terwijl wij de zorg dragen voor alle juridische en administratieve personeelzaken.

Kortom: jij behoudt de controle, terwijl wij zorgen voor compliance en administratie!

2. De voordelen van payroll uitbesteden

Kiezen voor onze payroll service levert je direct voordelen op. Denk aan kostenbesparing en een efficiënter HR-beleid. Wij zorgen voor een strikte naleving van de arbeidswetgeving, waardoor je minder juridische risico's loopt. Zo volgen wij bijvoorbeeld de cao Horeca. Bovendien past onze flexibele aanpak zich gemakkelijk aan jouw veranderende bedrijfsbehoeften aan. Heb je bijvoorbeeld pieken of dalen in je bedrijfsvoering? Dan loop je geen risico met payroll!

4. Payroll en HR-beleid

Onze payroll diensten kunnen wij naadloos aansluiten op jouw bestaande personeelsbeleid. Het maakt niet uit of je een klein bedrijf runt of aan het hoofd staat van een grote onderneming, onze diensten zijn volledig schaalbaar. We zorgen ervoor dat jouw HR-team zich kan concentreren op ontwikkeling en strategie, terwijl wij de rest voor onze rekening nemen.

5. De expertise van NED Personeel

Kiezen voor ons betekent profiteren van jarenlange ervaring en grondige kennis in personeelszaken. Of je nu te maken hebt met een eenvoudige vraag of complexe HR-uitdagingen, wij staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Café, restaurant of hotel

Wij kunnen je verder helpen op gebied van payroll in diverse takken: 

cover-image

Cases en recensies

Luister naar de verhalen van onze klanten en laat je inspireren. Of het nu gaat om het ondersteunen van kleine bedrijven in regio Zuid-Nederland of het bijstaan van gevestigde bedrijven in hun groei, bekijk onze klantcases!

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Ja! Ik wil meer weten.

Beginnen met payroll

De overstap naar onze payroll dienst is eenvoudig en transparant. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, en wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Of je nu meer informatie wilt of direct aan de slag wilt gaan, wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

De overstap naar onze payroll dienst is eenvoudig en transparant. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, en wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Of je nu meer informatie wilt of direct aan de slag wilt gaan, wij staan voor je klaar.

Door payroll uit te besteden, verminder je de administratieve lasten en juridische risico's. Dit leidt tot kostenbesparingen, efficiëntere HR-processen en een vermindering van de tijd en middelen die je normaal gesproken aan personeelsbeheer zou besteden.

Ja, onze payroll diensten zijn flexibel en schaalbaar, ontworpen om mee te groeien met jouw bedrijf. We kunnen snel aanpassingen maken in je personeelsbestand, wat je helpt om efficiënt in te spelen op veranderende bedrijfsbehoeften.

Absoluut. Onze payroll diensten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op je bestaande HR-beleid. We werken samen met jou om een aanpak te ontwikkelen die je HR-team ondersteunt en aanvult.

De overstap naar onze payroll dienst is een zorgvuldig begeleid proces. Je kunt erop rekenen dat je ontzorgd wordt. Onze consultants kunnen je hier alles over vertellen.

Ja, je blijft nauw betrokken bij het beheer van je personeel. Hoewel wij de juridische en administratieve taken op ons nemen, behoud jij de volledige operationele controle en het dagelijkse aansturing van je team.

Bij eventuele arbeidsconflicten bieden wij volledige ondersteuning en advies. We hanteren een proactieve aanpak om conflicten te voorkomen en lossen eventuele problemen snel en effectief op, in lijn met de geldende wet- en regelgeving.

Ja! Ik wil meer weten.

Vereenvoudig je personeelsbeheer

Sta je op het punt om je personeelsbeheer te vereenvoudigen? Laten we dan samen aan de slag gaan! Door te kiezen voor NED Personeel, kies je voor een soepele payroll oplossing die niet alleen tijd en kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan de vooruitgang van je bedrijf. Neem contact op voor meer informatie!

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.