Ned Personeel
cover-image

Zzp-bemiddeling

Voor al jouw personeelszaken

Zzp-bemiddeling via NED Personeel – flexibel, snel en betrouwbaar

Voor veel intermediairs en uitzendbureaus, groot en klein, is flexibiliteit in het personeelsbestand erg belangrijk, vooral voor piekmomenten. In deze situatie is het belangrijk om toegang te hebben tot vakbekwame zzp’ers. Bij NED Personeel speelt hierin een rol door het bemiddelingstraject tussen deze partijen en zzp'ers te faciliteren.

Bemiddelen en matching

Administratief

Zekerheid

Projecten

Voordelen

Het proces

Waarom NED Personeel?

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. Bemiddeling en matching van zzp’ers

Het vinden van de juiste zzp'er is maatwerk en een kunst op zich. Maar na het vinden van de juiste persoon, ben je er nog niet. Bij NED Personeel helpen we je bij het bemiddelen van zzp’ers. We stellen de juiste contracten op, en verzekeren de naleving van wet- en regelgeving. We nemen dus alle administratieve lasten op ons. Bovendien zorgen we ervoor dat de zzp’er wekelijks wordt betaald en omdat we facturen kunnen voorfinancieren. Dit kan je als opdrachtgever onderscheiden ten opzichte van concurrerende bedrijven of intermediairs.

2. Administratieve ondersteuning

Denk eens aan het gemak en de rust die het geeft als je administratieve taken soepel verlopen. Bij NED Personeel nemen wij taken zoals contractbeheer en (marge-)facturatie over, zodat jij je kunt concentreren op het runnen en laten groeien van je onderneming. Alles wordt zorgvuldig en op tijd gedaan, wat jou niet alleen kopzorgen bespaart, maar ook zorgt voor een professionele uitstraling naar je klanten en partners.

Met jouw administratie in onze handen, kun je rekenen op efficiëntie en nauwkeurigheid, allemaal in jouw eigen huisstijl. En ons team staat altijd voor je klaar met advies en backoffice ondersteuning wanneer je dat nodig hebt.

4. Korte- en langetermijnprojecten

Bij NED Personeel zorgen we dat er gewerkt wordt. Of dat nu is voor een korte klus of een langdurig project. Wij stemmen onze bemiddeling helemaal af op jouw behoeften. Jij hebt zelf de regie over de zzp’ers die je op een klus wilt zetten. Onze rol? Wij zijn jouw flexibele partner in personeelszaken. Wij bewegen mee met jouw bedrijfstempo, of je nu snel moet opschalen of inspeelt op de seizoensgebonden vraag.

5. Voordelen van zzp bemiddeling

De bemiddeling van zzp'ers via NED Personeel biedt een scala aan voordelen. Het grootste voordeel? Kostenbesparing. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, als je het nodig hebt, zonder de last van vaste personeelskosten. Plus, onze diensten geven jou de flexibiliteit om snel te reageren op veranderingen in de markt. Je kunt je team uitbreiden of inkrimpen, precies zoals jouw bedrijf dat vereist.

Ja! Ik wil meer weten.

Waarom NED Personeel?

Bij ons ben je geen nummer, en dat is te merken aan onze persoonlijke aanpak. Ons team neemt de tijd om jou en je bedrijf echt te begrijpen. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen ondersteunen bij het bemiddelingstraject, maar ook met je meedenken over toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn gespecialiseerd in personeelszaken, in de breedste zin van het woord. Je kunt dus altijd bij ons terecht, ook voor andere diensten.

cover-image

Cases en recensies

We zijn actief in uiteenlopende sectoren zoals de horeca, logistiek, bouw en infra, zowel in Zuid-Nederland als daarbuiten. Lees wat klanten over ons te zeggen hebben.

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Onze FAQ-sectie biedt heldere en informatieve antwoorden.

Wij fungeren hoofdzakelijk als een schakel tussen bedrijven/intermediairs en zzp'ers, waarbij we het volledige proces van bemiddeling en voorfinanciering verzorgen.

Bij NED Personeel werken we snel en efficiënt. Na het aanleveren van de juiste documenten kunnen wij in ‘no-time’ de administratie, inclusief contracten en facturatie, snel en nauwkeurig afhandelen.

Wij hebben kennis over het Nederlandse arbeidsrecht en zorgen ervoor dat alle overeenkomsten met zzp'ers volledig voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Hierdoor ben je beschermd tegen juridische problemen.

Wij financieren de betalingen voor, waardoor zzp'ers wekelijks betaald kunnen worden. Dit zorgt voor een soepele cashflow en tevreden mensen.

Optie 1:
De zzp’er waarmee je werkt heeft een directe overeenkomst met jou, zonder derde partij (opdrachtgever).

Optie 2:
De zzp’er waarmee je werkt bemiddel je met een verkooptarief richting een opdrachtgever.

Zeker, jij houdt de touwtjes in handen als het gaat om het werk en de beoordeling van de zzp'er. Wij regelen de administratie en contracten.

Onze tarieven zijn transparant en afhankelijk van de specifieke diensten die je nodig heeft. Ons advies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja! Ik wil meer weten.

ZZP-bemiddeling via NED Personeel

Heb je snel een vakbekwame zzp'er nodig? Bij NED Personeel maken we het makkelijk voor je. Wij zorgen voor efficiënte bemiddeling, naleving van regelgeving, en bieden toegang tot een breed netwerk van talent in verschillende branches. En dat allemaal met de flexibiliteit die jouw bedrijf nodig heeft. Bel ons vandaag nog om te zien hoe we jou kunnen helpen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.