Ned Personeel
cover-image

Voor werkgevers

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

NED Personeel is specialist voor al jouw personeelszaken

Ons doel is om samen met jou te werken aan de ambities van jouw onderneming. Hoe? Jij richt je op jouw onderneming en wij richten ons op de bijbehorende personeelszaken. 

Salarisadministratie

Detacheren

Werving & Selectie

Uitzenden

Expertise in diverse branches

NED Personeel is ontstaan door vraag naar personeelsdiensten voor de agrarische sector. We hebben in de afgelopen jaren veel expertise in de agrarische branche gekregen en kennis en ervaring opgedaan in de glastuinbouw, boomkwekerijen en landbouw. 

Een van onze klanten Boomkwekerij Jos Willemsem en zoon vof is een goed voorbeeld van een samenwerking met NED Personeel. Jos licht onze samenwerking toe in het artikel hieronder.

Inmiddels zijn we actief in meerdere branches zoals de horeca, industrie, bouw & infra en transport & logistiek. 

Lees alle ervaringen

De 5 zekerheden 
van NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Kwaliteit en service voor de juiste prijs 

Afspraak = afspraak 

Tijdig & correct salaris 

Een NED-relatie is een tevreden relatie 

We delen graag onze kennis met jou

Door onze brede kennis op het gebied van personeelsdiensten is geen vraag ons te gek. We helpen je graag verder!

Ja! Ik wil meer weten.

Samenwerken? Neem contact met ons op.

Als je kiest voor NED Personeel, kies je voor een vertrouwde partner in je zoektocht naar het juiste personeel. Wat ons onderscheidt? Vooral onze grondige kennis van de lokale markt en onze focus op een persoonlijke benadering. Het gaat hier immers over mensen! Met deze aanpak slagen we er steeds weer in om de ideale match tussen werknemer en werkgever te realiseren.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.