Ned Personeel
cover-image

Transport

Voor al jouw personeelszaken

Transport personeel inhuren

Wil je transport personeel inhuren, maar heb je niet de tijd en middelen om de juiste chauffeurs (C-CE) zelf te vinden? Met NED Personeel heb je binnen een handomdraai medewerkers die voldoen aan je eisen en passen bij je organisatie. Met ons grote netwerk en sectorspecialisten die jouw branche begrijpen, ben je snel geholpen.

Verstand van de transportsector

Heeft je bedrijf behoefte aan gekwalificeerde chauffeurs? Bij NED Personeel koppelen we jou graag aan een intercedent die de transportsector als geen ander begrijpt. Onze collega’s weten wat er speelt en wat ervoor nodig is om de juiste medewerkers aan te trekken in jouw branche. Dankzij ons grote netwerk en kennis van de sector helpen we je onder andere de volgende transportfuncties te vullen:

Staat de functie die jij probeer te vullen hier niet tussen? Geen zorgen, want we helpen je alle mogelijke functies in transport en aanverwante branches te vullen met bekwaam personeel.

Flexibel inzetbaar personeel

De behoeften van je bedrijf kunnen soms veranderen. In dat geval is het belangrijk om flexibele oplossingen voor je tekort aan medewerkers te hebben. Of het nu gaat om pieken in een bepaald seizoen, grotere projecten of langdurige samenwerkingen: wij passen ons aan op jouw behoeften. Dat betekent dat we ook personeel in de transportsector uitzenden en detacheren. Zodat je organisatie precies de hulp krijgt die jullie nodig hebben op precies het juiste moment.

Wil je een flexibel bestand van medewerkers zonder te veel tijd en moeite kwijt te zijn? NED Personeel kan medewerkers uitzenden en detacheren. Ook nemen we met plezier verschillende administratieve taken over.

Diensten van NED Personeel

Of je op zoek bent naar ervaren vrachtwagenchauffeurs, logistieke coördinatoren, warehouse supervisors of andere transportgerelateerde functies: NED Personeel levert vakkundige kandidaten. Daarvoor hebben wij een uitvoerig proces van werving en selectie. Indien nodig ondersteunt NED Personeel ook met bijvoorbeeld huisvesting en vervoer, salarisadministratie en trainingen.

NED Personeel ondersteunt je organisatie met:

Onze werkwijze

Bij het begin van onze samenwerking beginnen we altijd met een uitvoerige analyse van jouw personeelswensen. We maken een profiel waarin we opnemen wat je zoekt, welke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen jouw ideale kandidaat heeft en welke eisen er aan de functie zitten. Daarna zetten we ons netwerk in om voor jou de ideale kandidaat te vinden.

NED Personeel is een Brabants bedrijf met roots in de agrarische sector, maar inmiddels zijn we ook breed actief in transport, logistiek, bouw en andere sectoren. We kennen de sector en de regio goed. Daarnaast heeft NED Personeel een uitgebreid internationaal netwerk met vakkundige kandidaten. 

Ja! Ik wil meer weten.

Transport personeel inhuren?

Wil jij dus transport personeel inhuren en zoek je een bedrijf dat jouw branche snapt? Die kennis heeft van de sector en van de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met NED Personeel. Wij zorgen dat er gewerkt wordt.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.