Ned Personeel
cover-image

Industrie

Voor al jouw personeelszaken

Industrieel personeel inhuren

Ben je op zoek naar industrieel personeel voor je bedrijf? NED Personeel is gespecialiseerd in het vinden van de beste kandidaten voor jouw organisatie. Industrieel personeel inhuren kan via ons bovendien op verschillende manieren, van detacheren tot uitzenden. Liever het hele proces uit handen geven? Ook dan zit je goed bij NED Personeel.

Deskundig personeel

Ben je op zoek naar industrieel personeel voor je bedrijf? NED Personeel is gespecialiseerd in het vinden van de beste kandidaten voor jouw organisatie. Industrieel personeel inhuren kan via ons bovendien op verschillende manieren, van detacheren tot uitzenden. Liever het hele proces uit handen geven? Ook dan zit je goed bij NED Personeel. 

Lees hier waarom je moet kiezen voor detacheren in de industriële sector.

Verstand van de industriële sector

Elke branche is anders. Dat geldt ook voor de industrie. Wanneer je onze diensten inschakelt, word je gekoppeld aan onze collega’s die ècht verstand hebben van de industrie. Die persoon weet alles wat er speelt en belangrijk is in jouw branche én welke medewerkers jou het beste kunnen ondersteunen en in welke vorm. Neem contact met ons op en maak een eerste vrijblijvende afspraak.

Flexibel personeel vinden

Soms is het noodzakelijk om je personeel flexibel in te zetten. Bijvoorbeeld omdat je te maken hebt met een piek in een bepaald seizoen of omdat je invalkrachten nodig hebt in de drukste maand van het jaar. Dan heb je flexibel personeel nodig. Ook als je op zoek bent naar oproepkrachten of invalkrachten kun je bij NED Personeel terecht om industrieel personeel in te huren.

Liever een flexibel medewerkersbestand zonder alle administratieve rompslomp? Dan kun je er ook voor kiezen andere stappen van het proces uit te besteden. Je kunt bij NED Personeel terecht voor:

NED Personeel heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland. We zijn van origine een Brabants bedrijf, maar hebben lijntjes over heel Europa. Daar kan jij van profiteren. 

Functies in de industrie

De industriële sector is divers. Er zijn dus een heleboel verschillende functies te vervullen. Via NED Personeel vind je geschikte kandidaten voor onder andere de volgende functies:

Persoonlijke aanpak

Om de beste medewerkers voor jouw bedrijf te vinden, duiken wij eerst de diepte in. We leren je bedrijf goed kennen en brengen in kaart welke medewerkers daar het beste bij passen. Ook inventariseren we de functie-eisen en gewenste vaardigheden en eigenschappen van je toekomstige personeel. Zo zorgen we ervoor dat de kandidaten die we aandragen écht passen bij de functie.

Onze roots liggen in de agrarische sector, maar we zijn ook al jaren actief in transport en logistiek, bouw en infra, industrie en horeca. Ons motto: er is altijd personeel. En wij weten die mensen te vinden. Dankzij onze ervaring en kennis van de lokale markt én ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de beste match voor jou.

Ja! Ik wil meer weten.

Ook industrieel personeel inhuren?

Wil jij het beste industrieel personeel inhuren? Dan moet je bij NED Personeel zijn. Met onze veelzijdige dienstverlening en persoonlijke aanpak ben je bij ons volledig ontzorgd. De sectorspecialist kent jouw branche en speelt daar slim op in. Jij bepaalt zelf wat je uitbesteedt, of het nu alleen gaat om werving en selectie of ook payroll en salarisadministratie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.