Ned Personeel
cover-image

Uitzenden

Voor al jouw personeelszaken

Uitzenden – personeel inhuren via NED personeel

Wil je de juiste mensen aan het werk hebben voor jouw bedrijf, maar heb je geen tijd en/of capaciteit voor het werving- en selectieproces? NED Personeel maakt werk van het vinden van de beste mensen. Wij gaan verder dan alleen werven; wij zijn jouw partner in het gehele uitzendproces.

Uitzendservice

Waarom uitzenden?

Onze manier

Werving en contract

Medewerkersbegeleiding

Facilitaire diensten

Normen en regelgeving

Waarom NED Personeel?

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. Uitzendservices: meer dan werving

Onze uitzendservice is een compleet pakket dat verder gaat dan alleen het werven van personeel. Wij begeleiden het volledige proces van aanvraag tot uitzenden. Ook geven we advies over contractzaken en verzorgen we facilitaire diensten zoals huisvesting en vervoer.

2. Waarom uitzenden?

Uitzenden via NED Personeel biedt jou als ondernemer meerdere voordelen. Denk hierbij aan tijd- en kostenbesparing en flexibiliteit in je personeelsbestand. Wij helpen je om snel de juiste mensen in te zetten, precies wanneer je ze nodig hebt. Door een vaste kern van medewerkers te combineren met gekwalificeerde uitzendkrachten, creëer je flexibiliteit.

4. Wervingscampagnes en contractzaken

Onze wervingscampagnes zijn effectief en uniek, mede door onze betrokkenheid op locatie, zoals in onze vestiging in Roemenië. Daar voeren we zorgvuldige eerste selecties uit en bieden we potentiële werknemers een vertrouwd contactpunt. Dit persoonlijke contact is van grote waarde, vooral voor kandidaten die de grote stap zetten om in Nederland te werken. Naast het plaatselijk verzorgen van de werving en selectie, verstrekken we hier ook gedetailleerd advies over cao's, contracten, verloning en arbodienstregeling. En dat allemaal in de juiste taal, zodat de potentiële werknemers zich meteen thuis en gehoord voelen.

Uiteraard hebben we ook een team van mensen dat actief in Nederland zoekt naar Poolse, Oekraïense, Roemeense en eventuele andere arbeidsmigranten. Dit natuurlijk in aanvulling op de Nederlandse vakkrachten die wij uitzenden.

5. Begeleiding van uitzendmedewerkers

Voor iedereen is het belangrijk dat hij of zij zich prettig voelt op de werkvloer. Ook voor onze uitzendmedewerkers zorgen wij voor een goede begeleiding. We zorgen dat ze goed geïnformeerd en voorbereid zijn voordat ze starten, en bieden doorlopende ondersteuning tijdens hun plaatsing. Onze begeleiders staan klaar om vragen te beantwoorden en hulp te geven. 

Dit zorgt niet alleen voor een soepele integratie in jouw bedrijf, maar bevordert ook de betrokkenheid en productiviteit. Zo dragen we bij aan een positieve werkomgeving en de stabiliteit van jouw personeelsbestand. Dit zorgt ervoor dat mensen zich sneller thuis voelen in jouw bedrijf en optimaal kunnen presteren.  

7. Voldoen aan normen en regelgeving

Wij waarborgen de naleving van alle relevante normen en regelgeving. Van de eisen van de Stichting Normering Flexwonen tot het regelen van arbodienstregelingen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), wij zorgen ervoor dat alles is geregeld met betrekking tot de wet- en regelgeving. We hebben ook het Keurmerk Sociale Onderneming, zijn een Erkend LeerBedrijf en hebben de VCU-certificering. Hiermee laten we zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden.

Ja! Ik wil meer weten.

Waarom NED Personeel?

NED Personeel maakt werk van het vinden van de beste mensen. Als je voor ons kiest, kies je voor een betrouwbare partner met uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en een klantgerichte aanpak.

cover-image

Cases en recensies

Met veel tevreden klanten die hun teams hebben versterkt door onze diensten, spreken onze successen voor zich. 

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over uitzenden? Onze FAQ biedt antwoorden op de meest gestelde vragen en helpt je om een helder beeld te krijgen van onze diensten.

Onze uitzendservice gaat verder dan alleen werving en selectie. Wij bieden een volledig pakket aan, inclusief advies in contractzaken, en facilitaire diensten zoals huisvesting en transport.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk de juiste match te vinden. Afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de beschikbaarheid van kandidaten, kunnen we vaak binnen enkele dagen de juiste persoon plaatsen.

Ja, wij hebben een breed netwerk en ervaring in diverse sectoren, waardoor we gespecialiseerd personeel kunnen leveren dat voldoet aan jouw wensen.

Wij voeren een zorgvuldige screening en selectieprocedure uit, inclusief referentiechecks en vaardigheidstesten. Op die manier weet je zeker dat dat onze uitzendkrachten voldoen aan de maatstaven die jouw bedrijf hanteert.

Wij zorgen voor alle contractuele en wettelijke aspecten, waaronder naleving van arbeidswetgeving, cao's, en het regelen van verzekeringen en belastingen. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken.

Wij bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel de uitzendkrachten als de bedrijven waarmee we samenwerken. Hiermee zorgen we ervoor dat de samenwerking soepel en naar wens verloopt.

Ja, er is een mogelijkheid tot overname van uitzendkrachten voor een vaste aanstelling. Dit kan in overleg en volgens de geldende voorwaarden en afspraken. Onze consultants kunnen je hier meer over vertellen.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende onderdelen. Denk aan het betreffende functieprofiel, de duur van de uitzending en de daadwerkelijke kwalificaties en ervaring van de uitzendkracht. Wij bieden transparante en competitieve tarieven, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ja! Ik wil meer weten.

Starten met uitzenden

Met NED Personeel aan jouw zijde kies je voor efficiëntie, expertise en volledige ontzorging. Wij zijn er om jouw personeelsuitdagingen om te zetten in kansen. Het starten met uitzenden via NED Personeel is eenvoudig. Neem contact met ons op voor een gesprek om direct jouw personele versterking aan te vragen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.