Ned Personeel
cover-image

Uitzenden

Personeel inhuren via NED personeel

Wil je de juiste mensen aan het werk hebben voor jouw bedrijf, maar heb je geen tijd en/of capaciteit voor het werving- en selectieproces? NED Personeel maakt werk van het vinden van de beste mensen. Wij gaan verder dan alleen werven; wij zijn jouw partner in het gehele uitzendproces.

Werving


Bespaar tijd door werving uit te besteden

Selectie


Selectie op basis van de behoefte en een goed beeld van het bedrijfsprofiel

Begeleiding


Begeleiding van de medewerkers

Facilitair


Ook transport en huisvesting geregeld

Uitzendservices: meer dan werving

Onze uitzendservice is een compleet pakket dat verder gaat dan alleen het werven van personeel. Wij begeleiden het volledige proces van aanvraag tot uitzenden. Ook geven we advies over contractzaken en verzorgen we facilitaire diensten zoals huisvesting en vervoer.

Waarom uitzenden?

Uitzenden via NED Personeel biedt jou als ondernemer meerdere voordelen. Denk hierbij aan tijd- en kostenbesparing en flexibiliteit in je personeelsbestand. Wij helpen je om snel de juiste mensen in te zetten, precies wanneer je ze nodig hebt. Door een vaste kern van medewerkers te combineren met gekwalificeerde uitzendkrachten, creëer je flexibiliteit.

Onze manier van uitzenden

Uitzenden is echt mensenwerk. Bij NED Personeel kennen wij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten persoonlijk. Dit bereiken we onder andere door twee keer per jaar een evenement te organiseren voor onze uitzendkrachten. Daarnaast hebben wij een kantoor met servicebalie waar wij onze buitenlandse arbeidskrachten bij aankomst in Nederland persoonlijk spreken en welkom heten. Bovendien blijven we natuurlijk beschikbaar voor alle tussentijdse vragen.

Wij doen ons uiterste best om de perfecte match te vinden tussen de inlener en de uitzendkracht. Onze ervaren consultants adviseren je in alle aspecten van contractzaken, zodat je altijd verzekerd bent van een kloppende (personeels-)administratie.

Wervingscampagnes en contractzaken

Onze wervingscampagnes zijn effectief en uniek, mede door onze betrokkenheid op locatie, zoals in onze vestiging in Roemenië. Daar voeren we zorgvuldige eerste selecties uit en bieden we potentiële werknemers een vertrouwd contactpunt. Dit persoonlijke contact is van grote waarde, vooral voor kandidaten die de grote stap zetten om in Nederland te werken. Naast het plaatselijk verzorgen van de werving en selectie, verstrekken we hier ook gedetailleerd advies over cao's, contracten, verloning en arbodienstregeling. En dat allemaal in de juiste taal, zodat de potentiële werknemers zich meteen thuis en gehoord voelen.

Uiteraard hebben we ook een team van mensen dat actief in Nederland zoekt naar Poolse, Oekraïense, Roemeense en eventuele andere arbeidsmigranten. Dit natuurlijk in aanvulling op de Nederlandse vakkrachten die wij uitzenden.

Begeleiding van uitzendmedewerkers

Voor iedereen is het belangrijk dat hij of zij zich prettig voelt op de werkvloer. Ook voor onze uitzendmedewerkers zorgen wij voor een goede begeleiding. We zorgen dat ze goed geïnformeerd en voorbereid zijn voordat ze starten, en bieden doorlopende ondersteuning tijdens hun plaatsing. Onze begeleiders staan klaar om vragen te beantwoorden en hulp te geven.

Dit zorgt niet alleen voor een soepele integratie in jouw bedrijf, maar bevordert ook de betrokkenheid en productiviteit. Zo dragen we bij aan een positieve werkomgeving en de stabiliteit van jouw personeelsbestand. Dit zorgt ervoor dat mensen zich sneller thuis voelen in jouw bedrijf en optimaal kunnen presteren.

Facilitaire diensten

Onze facilitaire dienst zorgt ervoor dat huisvesting en transport geen issue meer is. Dit geldt met name bij niet-Nederlandse uitzendmedewerkers, die in ons land niet de beschikking hebben over eigen vervoer en een woonruimte. Wekelijks worden de woningen schoongemaakt en gecontroleerd. De transportservice brengt en haalt uitzendkrachten van woon- naar werkomgeving. Ook alles op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers is helemaal geregeld. Het resultaat is dat onze mensen een prettige en veilige woon- en werkomgeving hebben.

Voldoen aan normen en regelgeving

Wij waarborgen de naleving van alle relevante normen en regelgeving. Van de eisen van de Stichting Normering Flexwonen tot het regelen van arbodienstregelingen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), wij zorgen ervoor dat alles geregeld is op het vlak van alle regels. We hebben ook het Keurmerk Sociale Onderneming, zijn een Erkend LeerBedrijf en hebben de VCU-certificering. Hiermee laten we zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden.

Waarom NED Personeel?

NED Personeel maakt werk van het vinden van de beste mensen. Als je voor ons kiest, kies je voor een betrouwbare partner met uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en een klantgerichte aanpak.

Starten met uitzenden

Met NED Personeel aan jouw zijde kies je voor efficiëntie, expertise en volledige ontzorging. Wij zijn er om jouw personeelsuitdagingen om te zetten in kansen. Het starten met uitzenden via NED Personeel is eenvoudig. Neem contact met ons op voor een gesprek om direct jouw personele versterking aan te vragen

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.