Ned Personeel
cover-image

Uitzenden

De uitzendservice van NED Personeel is méér dan alleen werven

Wil je de juiste mensen aan het werk hebben voor je onderneming, maar heb je geen tijd om het proces van werving en selectie goed op je te nemen? NED Personeel maakt werk van het vinden van de beste mensen, adviseert in contractzaken en, als het nodig is, organiseren we ook alle facilitaire diensten zoals huisvesting en transport.

Werving


Bespaar tijd door werving uit te besteden

Selectie


Selectie op basis van de behoefte en een goed beeld van het bedrijfsprofiel

Begeleiding


Begeleiding van de medewerkers

Facilitair


Ook transport en huisvesting geregeld

De juiste collega’s, zonder tijdsverlies door werving & selectie

Een goede match als uitgangspunt

Het vinden van vakbekwame mensen kan veel tijd in beslag nemen. Die tijd gebruik je liever om je te focussen op de groei van je bedrijf. De uitzendservice van NED Personeel, NED Work People rijkt ver: we zoeken naar de juiste match tussen het bedrijf en de behoeften en de ervaring en skills van de sollicitant.

Campagne, contractzaken en nog veel meer

NED Work People heeft de juiste kennis en middelen in huis om tot een krachtige wervingscampagne te komen. We gaan gedegen te werk en zetten alle nodige kanalen in om het juiste personeel te vinden voor jouw bedrijf. Na de selectieronde adviseren we je ook in cao- en contractzaken. Uiteraard regelen we ook de verloning en de arbodienstregeling.

Eigen facilitaire dienst

Naast het vinden van de juiste kandidaat regelen  we indien nodig middels onze eigen  facilitaire dienst ook voor de werknemer een prettige en veilige woonomgeving. Uniek aan NED Personeel is dan ook de eigen facilitaire dienst. Daarmee verzorgen we optimale huisvesting en transport voor met name uitzendmedewerkers uit het buitenland. Al onze woningen voldoen aan de eisen van de Stichting Normering Flexwonen. Wekelijks worden de woningen schoongemaakt en gecontroleerd. De transportservice brengt en haalt uitzendkrachten van woon- naar werkomgeving. Ook alles op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers is helemaal geregeld.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.