Ned Personeel
cover-image

Bouwvakkers inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Bouwvakkers inhuren via NED Personeel

De spijker op zijn kop slaan bij je volgende verbouwing? Dan heb je de beste vakmensen nodig. Goede bouwvakkers hebben uitgebreide kennis van bouwen, bouwmaterialen en gereedschappen. Ze zijn specialist op een bepaald gebied maar ontwikkelen zich ook daarbuiten. Ben je op zoek naar de beste bouwvakkers voor jouw klus? Dan helpen we je daarbij.

Waarom het lastig kan zijn om bouwvakkers in te huren

Goede bouwvakkers vinden is lastig. De bouwsector heeft te maken met een tekort aan geschoolde vakmensen. Het fysieke werk en de soms gevaarlijke omstandigheden schrikken af, waardoor jongeren en zij-instromers liever een andere weg inslaan. Ook is de bouwsector erg gevoelig voor economische pieken en dalen; bouwpersoneel is op bepaalde momenten extra schaars. Dit tekort zorgt voor sterke concurrentie.

Om bouwvakkers aan te trekken, moet je ze iets te bieden hebben aan salaris en goede werkomstandigheden. Het aantrekken van de beste mensen in de bouw vraagt om actieve wervingscampagnes. Hier heb je als bedrijf niet altijd de tijd en het geld voor. Daarom helpen we je hier graag bij.

Inhuren van professionele bouwvakkers

Zoek je professionele vakmensen voor een nieuw, zakelijk project? Dan moet alles kloppen. Maar wat maakt een bouwvakker goed in het vak? Goede bouwvakkers hebben in de eerste plaats veel kennis van bouwmaterialen, technieken en gereedschappen. Ze hebben een expertise maar ontwikkelen zich ook daarbuiten. 

Nauwkeurig werken

Goede bouwvakkers hebben aandacht voor detail en werken nauwkeurig. Ze voeren hun werk correct en volgens planning uit. Ze beschikken over probleemoplossend vermogen, kunnen snel denken en komen met praktische oplossingen. Goede bouwvakkers hechten ook veel waarde aan de veiligheid van zichzelf en van hun collega’s. Zo verkleinen ze de kans op ongelukken.

Goed samenwerken

Een goed project vereist ook een goede samenwerking. Goede communicatie is dus van groot belang. Een goede bouwvakker is sterk in communicatie, zowel richting collega’s als richting de opdrachtgever. Zo kunnen ze samen ieder project tot een goed einde brengen. 

Specialist voor al jouw personeelszaken

Bij NED Personeel zijn we gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerde medewerkers in de bouwsector, voor ieder project. Het tekort aan geschoolde bouwvakkers, de concurrentie en de seizoensgebondenheid maakt het vinden van bouwvakkers namelijk een grote uitdaging. We helpen je hier daarom graag bij. 

Maak kennis met onze diensten

Bij ons kun je terecht voor detacheren, uitzenden, backoffice dienstverlening, payroll, verlonen en ZZP-bemiddeling. Ook ondersteunen we je met werving en selectie van personeel. We specialiseren ons in verschillende sectoren, waaronder de bouw en infrastructuur. Heb je personeel nodig in de horeca, industrie of transport & logistiek? Ook dan kunnen we je helpen. Door onze brede kennis over personeelsdiensten is geen uitdaging ons te groot.  

Ja! Ik wil meer weten.

Bouw en sloop personeel inhuren

Geen zorgen over je personeelsbeheer Kies je voor NED Personeel, dan werk je samen met een betrouwbare partner. Onze grondige kennis van de lokale markt en onze persoonlijke benadering is wat ons anders maakt. Keer op keer slagen we erin om de ideale match te maken tussen werknemer en werkgever. Wij zorgen voor flexibiliteit en verminderen je personeelskosten en de bijkomende risico’s, zonder de extra lasten van personeelsbeheer. Zo kun je snel reageren op veranderende personeelsbehoeften bij projecten of seizoenswerk.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.