Ned Personeel
cover-image

Salarisadministratie

Voor al jouw personeelszaken

Complete oplossing voor salarisadministratie – NED Personeel

Zoek je een manier om je salarisadministratie te stroomlijnen zonder de administratieve rompslomp? Onze verloningsdienst neemt de complexiteit en last van salarisbeheer bij je weg, terwijl jij wel controle behoudt. Wij nemen de volledige administratie van salarisverwerking op ons, inclusief de berekening van belastingen, pensioenbijdragen en andere aftrekposten. Zo garanderen wij een zorgeloze ervaring voor jou en dat al jouw werknemers tijdig en correct worden betaald.

Juridische aspecten

Digitale administratie

Belasting en pensioen

Branchekennis

Tijdbesparing

Controle

De details

Uitbesteden?

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. Juridische aspecten van salarisadministratie

Als je kiest voor het uitbesteden van salarisadministratie, hoe zit het dan met de juridische aspecten? Als wij de verloning van jouw werknemers regelen, blijf je als ondernemer juridisch werkgever. Dat betekent dat je de eindverantwoordelijkheid behoudt over je personeel. Dit omvat zaken als naleving van arbeidswetgeving en het beheer van werknemersgegevens.

Met NED Personeel aan jouw zijde, zorgen wij voor juridische naleving en het up-to-date houden van de salarisadministratie. Bovendien houden we cao-updates goed in de gaten, zodat je bij de verloning van jouw personeel nooit achter de feiten aan loopt.

Wil je liever geen juridisch werkgeverschap dragen? Bij detachering nemen we ook het juridisch werkgeverschap over, een volledig risicoloos systeem dus.

2. Digitale salarisadministratie

Hoewel we bij NED Personeel persoonlijk te werk gaan, is onze digitale salarisadministratie juist modern en efficiënt. Jouw medewerkers ontvangen hun loonstroken netjes digitaal in hun mailbox, wat zorgt voor een snelle en transparante verloningsprocedure. Als werkgever heb je toegang tot een gebruiksvriendelijk online platform waar je realtime inzicht hebt in de salarisgegevens. Dit digitale systeem maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld rapportages op te stellen of mutaties door te voeren.

4. Branchekennis en cao-updates

Om een salarisadministratie te voeren, is specifieke kennis van de relevante branche en cao-vereisten een must. Ons personeel is goed opgeleid en heeft uitgebreide expertise en ervaring in verschillende sectoren.

Ook blijven we voortdurend op de hoogte van het laatste relevante nieuws, zodat jij dat niet hoeft te doen. Jouw salarisadministratie is hiermee altijd in lijn met de laatste sectorale en wettelijke wijzigingen, zodat jouw medewerkers volgens de juiste standaarden wordt uitbetaald.

5. Tijdbesparing en focus

Door jouw salarisadministratie aan ons uit te besteden, bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Deze besparing stelt je in staat om je te focussen op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Wij nemen de complexiteit van de loonadministratie voor je weg, terwijl jij je kunt richten op strategische bedrijfsbeslissingen en de ontwikkeling van je bedrijf en personeel.

7. De salarisadministratie in detail

Laat je ons de verloning van jouw medewerkers regelen? Dan kies je voor een volledige ontzorging. Van het opstellen van de loonstroken tot de integratie van (loon)journaalposten. We geven ook personeelsmutaties door aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en controleren jouw nota’s. Dat scheelt jou een hoop werk!

Ja! Ik wil meer weten.

Salarisadministratie uitbesteden bij NED Personeel?

Bij NED Personeel zijn we expert in personeelszaken. Onze deskundigheid in salarisadministratie zorgt ervoor dat je bedrijf voldoet aan alle regelgeving en dat je personeel correct en tijdig wordt betaald. Dit zorgt voor een stuk gemoedsrust die je de ruimte geeft om te ondernemen!

cover-image

Cases en recensies

Onze klanten hebben de voordelen van onze verloningsdienst ervaren en delen hun positieve ervaringen. 

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze salarisadministratie? Onze FAQ biedt heldere antwoorden om je volledig te informeren over onze diensten.

Het uitbesteden van je salarisadministratie aan NED Personeel bespaart je tijd en vermindert de kans op fouten. Wij zorgen voor een accurate en tijdige verwerking van salarissen, inclusief belasting- en pensioenafdrachten. Bovendien houden we je administratie up-to-date met de laatste cao-wijzigingen.

Ja, je blijft juridisch werkgever wanneer je jouw salarisadministratie uitbesteedt aan ons. Dit betekent dat je de controle behoudt over belangrijke personeelsbeslissingen, zoals aanstellingen, promoties en ontslagen.

Wij gebruiken geavanceerde software en systemen voor onze salarisadministratie, ondersteund door ons team van deskundige medewerkers die elke periodieke loonadministratie zorgvuldig controleren op nauwkeurigheid en volledigheid.

Onze organisatie is gespecialiseerd in personeelszaken. Heb je te maken met vragen over belastingen of bijvoorbeeld pensioenen? Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee.

Ja, wij bieden ondersteuning aan jouw werknemers bij vragen over hun loonstrook of andere salaris gerelateerde zaken. Dit zorgt voor een soepele en transparante communicatie.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan en blijven daarom graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in cao's en branche-specifieke regels. Onze collega’s ondergaan ook regelmatig trainingen en updates om ervoor te zorgen dat jouw salarisadministratie altijd conform de huidige wet- en regelgeving is.

Hoe klein de kans ook is, er is altijd een kans dat er ergens een foutje ontstaat. Onze systemen helpen ons dit in een vroegtijdig stadium te corrigeren. Komt er alsnog een foutje naar voren toe in de praktijk? Dan zorgen wij voor een snelle aanpassing, indien dat nodig is.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij bespreken graag jouw specifieke behoeften en hoe onze verloningsservice je daarbij kan helpen. Na dit gesprek kunnen we een op maat gemaakt plan opstellen om de transitie soepel te laten verlopen.

Ja! Ik wil meer weten.

Salarisadministratie uitbesteden

Met NED Personeel kies je voor een zorgeloze salarisadministratie, waardoor je je kunt richten op wat echt belangrijk is: het runnen en laten groeien van jouw bedrijf. Interesse in onze verloningsservice? Neem contact op met NED Personeel voor meer informatie of om te starten met onze dienst. Wij staan klaar voor een persoonlijke consultatie, afgestemd op jouw unieke behoeften.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.