Ned Personeel
cover-image

Verlonen

Geen administratie
Wel alle controle

Geen administratieve uitdagingen met betrekking tot salaris maar wel alle controle over je personeel en contracten? NED Personeel heeft alle kennis en middelen in huis om jouw verloning over te nemen.

Juridisch


Juridisch werkgever, dát blijf je zelf

Digitaal


Ontvang periodiek duidelijke digitale loonstroken

Belastingdienst


Wij geven mutaties door aan de Belastingdienst en Pensioenfonds

Up-to-date


Altijd up-to-date branchekennis, ook na aanpassingen in cao’s

De verloning van jouw personeel, zo geregeld

Tijdbesparend

Het uitbesteden van de verloning vermindert je zorgen over administratieve zaken tegen een vaste all-in prijs, waardoor er meer tijd vrij komt om te ondernemen. Zo krijgt je personeel de juiste aandacht die ze verdienen, kan jij de personeelsadministratie loslaten en je focussen op de groei van de onderneming. 

Blijf in controle

Bij het uitbesteden van verloning blijf je zelf juridisch werkgever. Dat betekent dat je alle verantwoordelijkheid en controle behoudt over bijvoorbeeld ziekteverzuim, wat ook extra risico’s met zich meebrengt. Wil je liever geen juridisch werkgeverschap dragen? Bij detachering nemen we ook het juridisch werkgeverschap over, een volledig risicoloos systeem dus.

Altijd up-to-date

Verloning is meer dan enkel het verzorgen van de loonuitbetaling. Ook de administratieve taken op het gebied van het verwerken van digitale loonstroken, (loon)-journaalposten, het doorgeven van personeelsmutaties aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en het controleren van nota’s nemen we met zorg van je over. We signaliseren cao-updates op tijd, zodat jouw salarisadministratie nooit achter de feiten aan loopt.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.