Ned Personeel
cover-image

Agrarische sector

Voor al jouw personeelszaken

Agrarisch personeel inhuren

Heb je genoeg werk aan je bedrijf, maar lukt het niet om de juiste kandidaten voor je team te vinden? NED Personeel is dé expert in personeelszaken in West-Brabant. Onze roots liggen in de agrarische sector. Wij weten dus als geen ander wat jouw bedrijf nodig heeft. Agrarisch personeel inhuren dat echt bij je bedrijf past? Dat wordt met ons een eitje.

Juiste mensen werven

Misschien lukt het jou zelf niet om de juiste kandidaten voor je agrarisch bedrijf te vinden. Of wellicht heb je helemaal geen tijd of capaciteit voor een uitvoerig werving- en selectieproces. Wij maken werk van het vinden van de beste mensen voor je organisatie. En daarin gaan we verder dan alleen werven. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van een personeelsbestand met werknemers uit Nederland, Roemenië, Polen en Bulgarijë.

Beschikbaar agrarisch personeel

Een paar voorbeelden van agrarische functies die wij kunnen helpen vervullen:

NED Personeel heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland. We zijn een Brabants bedrijf, maar hebben meerdere kantoren verspreid over Europa. Als werkgever kan je daarvan profiteren!

Onze werkwijze

Als we starten met werving en selectie voor je bedrijf beginnen we met een uitvoerige analyse van jouw behoeften. Op basis daarvan maken we een uitgebreid profiel waarin we niet alleen alle vaardigheden, maar ook persoonlijke eigenschappen van jouw ideale kandidaat opnemen. Vervolgens zetten we allerlei kanalen in om de juiste kandidaten te vinden. We kennen de sector én de regio goed, dus we weten waar we moeten zijn. Daardoor leveren wij een zorgvuldig geselecteerde groep kandidaten waar je écht op zit te wachten.

Verstand van land-, tuin-, en akkerbouw

De oorsprong van ons bedrijf is de agrosector. Onze medewerkers weten dan ook als geen ander hoe die sector werkt. Ook kennen we de lokale markt en weten we hoe je goede mensen vindt én houdt. We zijn je sparringpartner in het complete proces van personeel aantrekken, screenen en behouden.

Detachering van agrarisch personeel

Wil je jouw personeelsbestand flexibel en kosteneffectief houden? Kies dan voor detachering van agrarisch personeel. Dat kun je volledig aan NED Personeel overlaten. Wij zetten mensen op de payroll, waardoor het werkgeverschap vanuit juridisch oogpunt bij ons ligt. Dat betekent dat jij beschikt over personeel zonder onnodige kosten en risico’s bij uitval.

Ja! Ik wil meer weten.

Agrarisch personeel inhuren?

Ben jij dus op zoek naar de beste agrarische medewerkers en wil je een partner daarin die jouw sector begrijpt? Wil je agrarisch personeel inhuren zonder er eindeloos veel tijd aan kwijt te zijn? Laat het dan ons over. NED Personeel zorgt dat er gewerkt wordt!

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.