Ned Personeel
cover-image

Over ons

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

NED Personeel – Voor al jouw personeelszaken 

Sinds 2009 is NED Personeel actief in de personeelsdienstensector van West-Brabant. Inmiddels bestaat ons familiebedrijf alweer 15 jaar. We hebben de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt en zijn inmiddels een professionele organisatie en grote speler in de sector. Die professionaliteit en met name ook de kwaliteit is waar wij als organisatie naar streven. We gaan voor service en aandacht op het hoogste niveau en bouwen graag een goede band op met onze samenwerkingspartners.

Onze kennis is verdeeld over 8 diensten

Een bekende dienst is het begeleiden en werven van arbeidsmigranten, maar uiteraard doen we veel meer dan dat. We lichten ons breed dienstenpakket graag toe:

Salarisadministratie

Detacheren

Uitzendservice

Backoffice dienstverlening

Horeca Payroll

Werving & Selectie

ZZP bemiddeling

Arbo dienstverlening

                                       

Het ontstaan van NED.

Drie ondernemers spraken met elkaar over de uitdagingen die ze hadden met hun ondernemingen. Het verlonen van personeel en alle bijbehorende administratieve zaken hadden ze uitbesteed. Echter was de ervaring niet positief. De ondernemers ontdekten op dat moment een gezamenlijke drive om dat beter te organiseren. Vanuit die ambitie ontstond in 2009 NED Personeel: een organisatie die het echt goed regelt voor zowel personeel als ondernemers.

In de eerste jaren was het pionieren. Welke diensten bieden we aan? Wat zijn de risico’s? Vanuit een kantoor aan het Kennedyplein in Rijsbergen luisterde NED Personeel daarom goed naar haar klanten. Belangrijk was het zorgen voor tijdige, correcte verloning én hulp bij het vinden en begeleiden van goed personeel. In het begin alleen in de agrarische sector en later kwamen daar steeds meer sectoren bij. In 2017 was er een team van 18 collega’s. Met het oog op verdere groei verhuisde NED Personeel in 2018 naar het kantoor aan de Hofdreef in Zundert. In de afgelopen jaren is NED Personeel nog verder uitgegroeid met een vestiging in Zeeland en in Zuid-Holland. Daar wordt tot op de dag van vandaag hard gewerkt met zo’n 50 toppers die deel uitmaken van het team.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier de openstaande vacatures.

De 5 zekerheden 
van NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Kwaliteit en service voor de juiste prijs 

Afspraak = afspraak 

Tijdig & correct salaris 

Een NED-relatie is een tevreden relatie 

We delen graag onze kennis met jou

Door onze brede kennis op het gebied van personeelsdiensten is geen vraag ons te gek. We helpen je graag verder!

Ja! Ik wil meer weten.

Samenwerken? Neem contact met ons op.

Als je kiest voor NED Personeel, kies je voor een vertrouwde partner in je zoektocht naar het juiste personeel. Wat ons onderscheidt? Vooral onze grondige kennis van de lokale markt en onze focus op een persoonlijke benadering. Het gaat hier immers over mensen! Met deze aanpak slagen we er steeds weer in om de ideale match tussen werknemer en werkgever te realiseren.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.