Ned Personeel

Wij zijn NED Personeel

sinds 2009 dé expert in personeelszaken in West-Brabant


We zijn er dan ook voor iedereen, op verschillende manieren: uitzenden, detachering en verlonen.

Onze roots liggen in de agro, maar we zijn ook al jaren actief in transport & logistiek, bouw & infra, industrie en horeca. Er is altijd personeel, dat is ons motto. Door onze ervaring en kennis van de lokale markt lukt het ons om steeds weer dé match te vinden tussen werknemer en werkgever.

Onze diensten

NED Work People


Dé plek voor Nederlandse, Roemeense, Poolse en Bulgaarse werknemers om hun ideale vacature te vinden. We regelen het volledige proces en zelfs huisvesting.

NED Personeel


Voor detachering en backoffice. Met detachering geef je het juridisch werkgeverschap uit handen. Ideaal voor intermediairs en uitzendbureau's.

NED Verlonen


Voor de verzorging van de volledige salaris- en personeelsadministratie. Door te verlonen blijf je zelf juridisch werkgever en behoud je dus de controle.

Visie

Personeelszaken – het woord zegt het al - gaan over mensen.

Daarom stellen we ons graag aan je voor als je persoonlijke personeelsspecialist. We vinden het belangrijk dat we precies begrijpen wat je behoefte zijn, zodat we onze dienstverlening daar naadloos op aan kunnen sluiten.

Als eerste bedrijf in de regio West-Brabant ontvingen we het Keurmerk Sociale Onderneming (KSO). Daar geven we aantoonbaar invulling aan door steeds weer de verbinding te zoeken met de mensen binnen en buiten het bedrijf.

2009

De start van NED

Ervaren

Zeer specialistisch in personeelszaken en agro

#1

Werkgever in omvang in regio Zundert e.o.

400

Klanten

2000 uitzendkrachten

Uitzendkrachten

1250 uur

Gemiddelde looptijd van een werkzame flexkracht

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.