Ned Personeel
cover-image

Backoffice dienstverlening

Voor al jouw personeelszaken

Backoffice diensten via NED Personeel – sleutel tot groei voor startende uitzendbureaus

Een goede backoffice is belangrijk voor de groei van startende of groeiende uitzendbureaus . Bij NED Personeel nemen we met plezier het beheer van je backoffice over en zorgen we voor een gestroomlijnd personeelsbestand en juridisch werkgeverschap. Dit geeft jou de vrijheid om je volledig te concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Backoffice management

De voordelen

Onze dienst

Digitale portal

Waarom NED Personeel?

Personalisatie en flexibiliteit

Aan de slag

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

Volgende stappen

1. Wat is backoffice management?

Stel je een vloeiend, effectieve uitzendorganisatie voor, bevrijd van dagelijkse administratieve rompslomp. Dat is de kern van backoffice-management: een stille motor die alles van salarisadministratie tot werknemerscontractbeheer regelt en processen stroomlijnt die essentieel zijn, maar niet direct bijdragen aan je kernactiviteiten.

Als je zelf je backoffice beheert, heb je te maken met een grote verantwoordelijkheid. Het vergt veel tijd, nauwkeurigheid en kennis van de complexe regelgeving in de uitzendbranche. Door deze taken aan ons uit te besteden, neem je deze lasten van je schouders. Zo kun je focussen op waar je goed in bent – je uitzendbureau laten groeien en bloeien.

2. De voordelen van uitbesteden 

Nu denk je misschien: "Maar als ik mijn backoffice uitbesteed, verlies ik dan niet de controle over mijn uitzendkrachten?" Het antwoord is een geruststellende 'nee'. Integendeel, het is een strategische beslissing die je de vrijheid geeft om te groeien. Door het beheer van arbeidswetgeving en contracten aan ons over te laten, kun jij je richten op het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden van je netwerk, terwijl je toch de controle behoudt over alle belangrijke personeelszaken. Wij zorgen dat achter de schermen alles vlekkeloos verloopt, conform de actuele regelgeving.

4. E-uur – jouw digitale backoffice assistent

Deze digitale tijden vragen dat informatie snel en eenvoudig toegankelijk is. Ons online portaal, e-uur, is jouw digitale backoffice assistent – altijd beschikbaar, gebruiksvriendelijk en volledig aangepast aan jouw huisstijl. Binnen een paar klikken heb jij toegang tot alle nodige documenten, van loonstroken tot contracten. En dit alles in een omgeving die er vertrouwd en professioneel uitziet: jouw huisstijl. E-uur maakt het beheren van urenregistraties, goedkeuren van facturen en bijhouden van personeelsdossiers eenvoudig en efficiënt, allemaal vanuit één centrale locatie.

5. Waarom kies je voor het team van NED Personeel?

Bij NED Personeel vind je een deskundig, meertalig team van HR-experts, gespecialiseerd in de wereld van uitzenden en personeel. Onze collega's hebben uitgebreide ervaring in verschillende aspecten van HR en zijn bijzonder bedreven in het ondersteunen van startende en groeiende uitzendbureaus. Of het nu gaat om complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken of alledaagse personeelsuitdagingen, wij pakken elke situatie aan met empathie en professionaliteit.

Ja! Ik wil meer weten.

Aan de slag met onze backoffice diensten?

Sta je klaar om een grote stap voorwaarts te zetten met je bedrijf? Geen risico’s en administratie, maar gewoon aan het werk? NED Personeel heeft de oplossingen in huis om jouw backoffice bureau te worden.

cover-image

Cases en recensies

Ongeacht of je een kleiner uitzendbureau runt, of dat je wat groter bent: luister naar de verhalen van onze klanten en kom meer te weten over onze aanpak.

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe onze backoffice-diensten jouw uitzendonderneming kunnen helpen? We begrijpen dat je duidelijkheid zoekt voordat je een beslissing neemt. Daarom hebben we een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen samengesteld.

Uitbesteding van backoffice omvat essentiële taken zoals salarisadministratie, HR-management, contractbeheer, en compliance met arbeidswetgeving, specifiek afgestemd op de behoeften van uitzendbureaus. Ons doel is deze complexe en tijdrovende taken over te nemen, zodat jij je kunt focussen op het uitbreiden van je uitzendnetwerk en het aantrekken van nieuwe klanten.

De kosten voor het uitbesteden van backoffice zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van je bedrijfsbehoeften. Bij Ned Personeel bieden op maat gemaakte prijsmodellen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Uiteraard helemaal transparant.

Bij NED Personeel zijn we specialist in personeelszaken. We hebben een grote groep met ervaren professionals bij ons werken. Ook maken we gebruik van gestandaardiseerde processen en regelmatige kwaliteitscontroles.

De gegevens van jou en jouw interim personeel, zijn veilig bij ons. Wij houden ons nauwgezet aan de regels rondom privacy.

Absoluut. Hoewel wij de administratieve taken overnemen, behoud jij de volledige controle over personeelsmanagement en besluitvorming. Onze diensten zijn ontworpen om jou te ontlasten, niet om de controle over te nemen.

Onze diensten zijn zeer flexibel en kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van je bedrijf. 

Ja! Ik wil meer weten.

Contactinformatie en volgende stappen

Sta je klaar om de volgende stap te zetten naar gestroomlijnde efficiëntie en geruststellend backoffice-beheer? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw vraagstuk te bespreken of om een samenwerking te starten. Bij NED Personeel ben je niet alleen verzekerd van kwalitatieve backoffice-diensten, maar ook van een partnerschap dat jouw uitzendorganisatie op de eerste plaats zet.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.