Ned Personeel
cover-image

Backoffice dienstverlening

Backoffice dienstverlening waar je op kunt vertrouwen

Geen risico’s en administratie, maar gewoon aan het werk? NED Personeel heeft de oplossingen in huis om jouw backoffice dienstverlener te worden.

Je eigen eenvoudige online portal


e-UUR

Wij de administratie


Jij het werk

Contractbeheer

Wij nemen het debiteuren en contractenbeheer over

Certificeringen

We hebben alle nodige certificaten in huis

Het bureau voor jouw backoffice dienstverlening


Zo snel mogelijk goed personeel aan het werk, zonder zorgen. De backoffice dienstverlening van NED Personeel beheert jouw complete backoffice, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf. Je minimaliseert bovendien je risico’s, want je geeft het juridisch werkgeverschap uit handen. Toch behoud je alle controle over de mensen met wie je werkt. We dragen zorg over zaken als facturatie, contractbeheer, ziekte en pensioen. Via je eigen portal heb je binnen een paar klikken beschikking tot alle nodige documenten, compleet in je eigen huisstijl. Wel zo professioneel.


Achter ons backoffice-platform zit een meertalig team van HR-experts. Zij helpen jou en je werknemers met alle vragen en geven je alle zekerheid die nodig is. Dat mag gaan over bijvoorbeeld contracten, pensioen en ziekte, maar ook over de allerbeste ontwikkeling van je personeel. Zo kun jij je focussen op de groei van je bedrijf.

 

Geen risico’s en administratie, maar gewoon aan het werk? Je backoffice uitbesteden doe je samen met NED personeel.

NED backoffice portal

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.