Ned Personeel
cover-image

Timmermannen inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Timmermannen inhuren via NED Personeel

Vol vertrouwen aan je volgende opdracht beginnen? Dan heb je timmermannen nodig waarop je kunt bouwen. Een goede timmerman- of vrouw is een echte vakprofessional, die de hand niet omdraait voor constructie, renovatie of het fijne timmerwerk. Bij NED Personeel zijn we gespecialiseerd in het vinden van de beste timmerpersoneel. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en focus op persoonlijke benadering vinden we voor jou de beste mensen.

Vind de beste timmermannen

Goed werk afleveren: dat vraagt om echte bouwprofessionals. Een goede timmeraar is vaak zowel generalist als specialist. Waar je behoefte ook ligt, wij helpen je met het vinden van de juiste timmerman om de klus te klaren. Of het nu gaat om constructie van balken, kozijnen of trappen, het installeren van ramen en deuren of het repareren van houtwerk; wij helpen je de beste mensen te vinden. En met onze grondige selectieprocedures en uitgebreide trainingstrajecten stormen wij onze professionals helemaal klaar voor jouw volgende klus. 

Een betrouwbare partner

Kies je voor NED Personeel, dan kies je voor een betrouwbare partner in de zoektocht naar de beste mensen. Wij onderscheiden ons door onze grondige kennis van de bouw en onze persoonlijke benadering. Wij werken echt met mensen en beseffen dit ook. Zo slagen wij er keer op keer in om de beste matches te maken tussen werknemers en werkgevers. En dit brengt veel voordelen met zich mee: je bespaart geld, tijd en krijgt de allerbeste kandidaten. Je loopt weinig risico en profiteert van onze jarenlange ervaring. Zo kan jij je helemaal richten op je volgende project. 

Geen personeelstekort meer

Heb je veel te maken met seizoensvraag en maakt dit het moeilijk om op de juiste momenten de juiste mensen te vinden? Dan kun je onze hulp wel gebruiken. De juiste mensen op de juiste momenten vinden vraagt om de nodige kennis van werving en selectie. Ook vraagt het kennis van de sector. Bij NED Personeel zijn we gespecialiseerd in het koppelen van de beste vakmensen aan de mooiste bedrijven. Wij helpen je dan ook graag bij het vinden van de beste timmermannen. 

Geen zorgen over personeelsbeheer

NED Personeel is de specialist voor al jouw personeelszaken. Wat jouw ambities ook zijn, wij hebben de beste mensen voor je. Ons grote netwerk geeft ons de kans om snel te schakelen. Zo vinden we snel de beste mensen voor jouw bedrijf. Maar wij doen meer dan alleen werving en selectie. Wij kunnen je namelijk ook helpen met salarisadministratie, detacheren, payroll, uitzenden en arbo. Omdat we alle onderdelen van personeelszaken voor je kunnen wegnemen, heb je hier geen omkijken meer naar. 

Ja! Ik wil meer weten.

Neem contact op

Wij kennen de bouwbranche als geen ander en kunnen je met alles helpen. Omdat onze dienstverlening helemaal aansluit op jouw bestaande beleid, kunnen we snel voor je aan de slag. Zoek je naar een manier om je personeelsbestand flexibel te houden, zonder financiële risico’s te lopen? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.