Ned Personeel
cover-image

Stratenmakers inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Stratenmakers inhuren via NED Personeel

Goed aangelegde bestrating geeft iedere wijk, straat of park een verzorgde uitstraling. Maar die straten die ontstaan niet zomaar, daar heb je namelijk het juiste personeel voor nodig. Om als stratenmakersbedrijf goed werk te leveren, heb je de beste vakmensen nodig. Maar waar vind je de beste vakmensen? Bij NED Personeel.

Huur professionele stratenmakers in via NED Personeel

Goede stratenmakers zijn schaars. Het werk is fysiek zwaar en afhankelijk van economische schommelingen. In tijden van economische krimp worden projecten regelmatig uitgesteld of geannuleerd. De bouwsector kunnen stratenmakers niet altijd voorzien van voldoende werk. Dit zorgt voor instabiliteit, voor zowel jou als je personeel. Om dit op te vangen, is een flexibele schil aan te raden. Dat is een manier om je personeelsbestand flexibel en kostenefficiënt te beheren. Je wilt beschikking hebben over de juiste mensen, op het juiste moment. Wij helpen je hierbij. 

Goede stratenmakers vind je bij ons

Goede stratenmakers voelen zich verantwoordelijk voor hun werk. Ze begrijpen dat een goed aangelegde straat de risico’s op ongevallen voor voetgangers, fietsers en automobilisten sterk vermindert. Ook weten ze dat goed afgeleverd werk bijdraagt aan de duurzaamheid, waardoor bestrating langer meegaat en minder toekomstig onderhoud nodigt heeft.

Goede straatmakers hebben kennis van stenen, klinkers en tegels. Ze weten daarnaast hoe ze de bestrating volgens verschillende bestratingspatronen moeten leggen. Ze werken nauwkeurig, hebben een goed oog voor detail en zorgen voor zichzelf en hun collega’s een veilige werkomgeving. 

Het vinden van goede stratenmakers voor jouw klus

Het totaal aantal opleidingen en trainingsprogramma’s voor stratenmakers is beperkt. Hierdoor lopen bedrijven zoals jij goede mensen mis. Bij NED Personeel zorgen we voor opgeleide mensen. Dit doen we door het selecteren van de allerbeste mensen. In onze selectie kiezen we niet alleen voor de beste mensen; we kiezen voor de mensen die van aanpakken weten. 

Passend binnen jouw team

Omdat elke klus uniek is, heb je mensen nodig met specifieke kennis en vaardigheden. We nemen daarom de tijd om naar je te luisteren, zodat we de best mogelijke match kunnen maken. Zo krijg jij niet alleen de beste stratenmakers, maar de vakmensen die helemaal binnen jouw team passen. 

Volledige administratieve ontzorging

Werk je met ons samen, dan nemen wij ook jouw personeelsbeheer volledig voor je uit handen. Je krijgt niet alleen beschikking over de beste stratenmakers, ook nemen we alle administratieve rompslomp van je over, of het nu gaat om complexe belastingen, uitbetalen van lonen, het naleven van cao’s of regelgeving. Omdat wij alles overnemen, heb jij niet meer te maken met contracten, wettelijke verplichtingen en loonstrookjes. En omdat wij volledig op de hoogte zijn van arbeidswetgeving, loop je minder juridische risico’s. We nemen alles van je over. Zo kun jij je helemaal richten op het voltooien van je volgende project.

Ja! Ik wil meer weten.

Specialist in werven en personeelsbeheer

De beste stratenmakers tot je beschikking hebben wanneer je ze het meeste nodig hebt? Bij NED Personeel begrijpen wij de grootste uitdagingen van het werkgeverschap binnen de bouw. Wij hebben jarenlang ervaring in het werven en selecteren van de beste technici. Onze dienstverlening is daarom flexibel en past zich aan jouw behoeften aan. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.