Ned Personeel
cover-image

Metselaars inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Metselaars inhuren via NED Personeel

Wil jij ieder metselproject tot een goed einde brengen? Dan heb je de beste mensen nodig. Een goede metselaar is goed in het lezen van bouwtekeningen en specificaties, heeft kennis van mengverhoudingen en kan bakstenen, blokken en stenen op de juiste manier leggen. Wij zijn jouw partner in het vinden van de beste vakmensen, zodat je ieder project tot een goed einde kan brengen. 

Het vinden van de juiste vakmensen

Werk je met ons samen, dan heb je geen zorgen over de kwaliteit van je bouwpersoneel. Wij begrijpen als geen ander dat de mensen minstens zo belangrijk zijn als hun gereedschap. En het vinden van de beste mensen, daar ligt onze kracht. Onze metselaars zijn veelzijdige professionals, met ruime kennis van materiaal, gereedschap, bouwtekeningen en veiligheidsmaatregelen. Zo kun je ieder project aan ze toevertrouwen. 

Breng ieder bouwproject tot een goed einde

Bij NED Personeel maken wij echt werk van het selecteren (en indien nodig: opleiden) van technische mensen. Wij zoeken niet alleen handige mensen, maar kiezen voor talent. Wij zoeken naar gepassioneerde professionals die zich willen blijven ontwikkelen. Met grondige selectieprocedures en uitgebreide trainingstrajecten stomen wij onze metselaars klaar voor elke klus. Omdat ieder project een eigen aanpak vraagt, luisteren we naar jouw wensen. Zo kunnen wij de beste match maken en krijg jij de metselaars die helemaal aansluiten bij jouw team. 

De beste metselaars vind je bij NED Personeel

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste vakmensen. Onze vakmensen zijn breed inzetbaar en leveren werk van hoge kwaliteit. Onze metselaars zijn goed in het voorbereiden van stenen, blokken en mortel. Ze gebruiken de juiste gereedschappen, op een nauwkeurige en efficiënte manier. Ze hebben verstand van goed voegwerk en bouwen muren en straten die bestand zijn tegen wisselend weer. 

Breng elk project tot een goed einde

Onze vakmensen hebben daarnaast kennis van veiligheidsmaatregelen en kunnen bouwtekeningen en technische specificaties goed opvolgen. Zo brengen ze ieder project tot een succesvol einde. 

Personeelsbeheer van a tot z geregeld

Bij NED Personeel bieden we je personeelsbeheer van de hoogste kwaliteit. Werk je met ons samen, dan heb je geen zorgen meer over administratie en arbeidsrecht. Wij zijn continu op de hoogte van de nieuwste arbeidswetgeving. Zo loop jij geen juridische risico’s. Je kunt je personeelszaken daarom met een gerust hart aan ons uitbesteden. 

Onze diensten sluiten naadloos aan op je bestaande personeelsbeleid. Werk je met ons samen, dan profiteer je van onze jarenlange kennis en ervaring binnen personeelsbeheer en kun jij je helemaal richten op het leveren van kwaliteit. 

Ja! Ik wil meer weten.

Altijd voldoende inzetbare mensen

De bouwsector is natuurlijk gevoelig voor seizoensvraag. Juist op het moment dat je medewerkers het hardste nodig hebt, zijn ze moeilijk te vinden. Op de juiste momenten de beste mensen vinden vraagt om veel kennis en ervaring van de branche. Bij NED Personeel zijn we gespecialiseerd in het vinden van de beste metselaars, door het hele jaar heen. Komt er een groot project aan en wil je hiervoor de beste mensen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.