Ned Personeel
cover-image

Koks inhuren

Voor al jouw personeelszaken

Koks inhuren via NED Personeel

In de horeca maken goede koks het verschil. Kooktechnieken, ingrediënten, smaken en presentatie maken een gerecht. Groeiende concurrentie, stijgende kosten en strengere voorschriften maken het echter steeds moeilijker om goede koks binnen te halen. Dit gaat mogelijk ten koste van jouw service. De kwaliteit van jouw restaurant, hotel of café begint namelijk bij jouw keukenpersoneel. Wij zorgen ervoor dat jij koks vindt met een passie voor hun vak, zodat jij je gasten de kwaliteit kan bieden die ze verdienen. 

Wat zijn de uitdagingen in de horeca?

De horeca kampt al jaren met hevige concurrentie. Dit heeft als gevolg dat restaurants komen en gaan. Zeker in drukke steden is het lastig om goed personeel te vinden. Hier is de vraag naar werknemers hoog en moet je echt het verschil maken om een goede kok aan je restaurant te binden. Koks en ander personeel vinden is geen gemakkelijke taak. Ondernemers hebben hiernaast te maken met hoge kosten en strenge kwaliteitsstandaarden op gebied van arbeidswetten en voedselveiligheid. Gelukkig is onze dienst horeca payroll er voor jou.

Wat maakt een kok een goed personeelslid?

De horecasector kan niet zonder goede koks. Ze zijn namelijk verantwoordelijk voor het belangrijkste product: het eten. Maar wat is een goede kok? Dat weten wij als geen ander. 

  • Culinaire vaardigheden: een goede kok heeft brede kennis van verschillende kooktechnieken, ingrediënten, smaakcombinaties en de presentatie. Goede koks bereiden hoogwaardige gerechten die voldoen aan de verwachtingen van de gasten. 
  • Creativiteit: een goede kok bedenkt nieuwe gerechten en verbetert bestaande recepten. Dit vraagt om kennis en creativiteit. Goede koks experimenteren met smaken en maken zo heerlijke gerechten. 
  • Stressbestendigheid: koken in de horeca kan veel stress met zich meebrengen. Een goede kok houdt het hoofd koel, ook in een hete keuken. 
  • Hygiëne en veiligheid: voedselveiligheid en hygiëne staan bij een goede kok hoog in het vaandel.

Inhuren van personeel

Bij NED Personeel helpen we je met het vinden van de beste koks. Wij hebben een groot netwerk van bekwame vakmensen, in zowel het binnen- als buitenland. Omdat je zelf geen geld uitgeeft aan het werven van personeel, kun je hierop besparen. Ook ben je minder kostbare tijd kwijt aan het opleiden en inwerken van personeel.

Samenwerken met NED Personeel

Werk je met ons samen, dan ben je verzekerd van goede en gedreven mensen. Ook biedt onze samenwerking je veel flexibiliteit: personeel wanneer jij dat nodig hebt. Zo heb je altijd de juiste capaciteit, zowel in het hoog- als in het laagseizoen. 

Ja! Ik wil meer weten.

De voordelen van NED personeel voor jouw horecabedrijf

Heb je moeite met het vinden van goede koks? Met onze diensten zet je ervaren koks aan het werk. NED Personeel begrijpt de uitdagingen van horecaondernemers en weet wat het verschil maakt. Om je de beste ondersteuning te bieden, richten wij ons op het hele proces: van het vinden van het beste personeel voor jouw bedrijf, tot aan payroll en het managen van seizoensgebonden personeelsvraag. Onze dienst geeft je veel flexibiliteit, gedurende het hele jaar. Omdat wij de uitdagingen in de horeca begrijpen, hoef je je bij ons geen zorgen te maken over de capaciteit en de kwaliteit van je personeel.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.