Ned Personeel
cover-image

Catering personeel inhuren

Voor al jouw personeelszaken

Catering personeel inhuren via NED Personeel

Ieder evenement valt of staat met goede catering. Maar wat is goede catering? Daar weten wij het antwoord op. Goede catering is namelijk meer dan alleen goed eten; de service en sfeer zijn minstens zo belangrijk. Dit begint allemaal bij het personeel. Goed catering personeel is professioneel, vriendelijk en werkt efficiënt. En omdat catering een vak apart is, heb je de beste mensen nodig. Daar helpen wij je bij. 

De uitdaging van het inhuren van catering personeel

Het is niet altijd makkelijk om goed catering personeel te vinden, omdat het aanbod van catering personeel sterk afhangt van het seizoen. In piekperiodes van evenementen of in de zomermaanden zijn catering medewerkers erg gewild en is het vinden van catering personeel een lastige taak. Wil je catering personeel inhuren met ervaring in de horeca of de voedselveiligheid, dan is de uitdaging nog groter. Ook de regio speelt mee: in bepaalde gebieden is het makkelijker om gekwalificeerd personeel te vinden. Dit zien ook wij terug bij NED Personeel; onze vestiging in Zundert verschilt qua aanwas van mensen enorm van ons uitzendbureau in Hoeksche Waard.

Inhuren van professioneel catering personeel

Het organiseren van een evenement of zakelijke bijeenkomst is best spannend. Op de grote dag moet alles kloppen, zodat jij tijd hebt voor je gasten. Een goed catering team zorgt voor een vlot verloop van je evenement en houdt je gasten tevreden. 

Een goed catering team zorgt in de eerste plaats voor smaakvolle gerechten van goede kwaliteit, passend bij de stijl van het evenement. De gerechten voldoen niet alleen aan de verwachtingen van de gasten, maar overtreffen deze. Een goed catering team zorgt ook voor een professionele presentatie van het eten. 

En dan natuurlijk misschien wel het belangrijkste: goede catering kenmerkt zich door goede service en gastvrijheid. Attent personeel zorgt voor een welkom gevoel bij de gasten. Ook zorgt goed catering personeel voor een sociale omgeving, waarin je gasten op hun gemak met elkaar kunnen praten. 

Van werving tot salarisadministratie

Werk je met ons samen, dan heb je geen tekort aan catering personeel tijdens jouw evenement. Bij NED Personeel begrijpen we hoe lastig het is om goed catering personeel te vinden. Ook begrijpen we de uitdagingen van het werkgeverschap. Of je nu hulp kunt gebruiken bij salarisadministratie, payroll of het werven van goed personeel in lastige periodes, bij NED Personeel helpen we je graag verder. Wij richten ons op het zorgeloos werven en beheren van personeel. 

Ja! Ik wil meer weten.

Zorgeloos personeelsbeheer

Bij NED Personeel nemen wij jouw personeelsbeheer helemaal uit handen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over (salaris)administratie en arbeidsrecht. Onze diensten sluiten helemaal aan op jouw bestaande personeelsbeleid, of je nou een klein bedrijf of een groot bedrijf runt. Onze expertise gaat ver. Werk je met ons samen? Dan profiteer je van jarenlange kennis en ervaring in personeelszaken. Kies je voor onze payroll service, dan bespaar je direct kosten en zorgen wij voor een efficiënter HR-beleid. Omdat we de arbeidswetgeving strikt naleven, loop je minder juridische risico’s. Onze dienstverlening is flexibel en past zich gemakkelijk aan je behoeften aan. Dit is natuurlijk ideaal, zeker als je te maken hebt met pieken en dalen in je bedrijfsvoering.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.