Ned Personeel
cover-image

Arbo dienst

Het hele arbo- en re-integratietraject
uit handen

De gezondheid van jouw medewerkers is een must voor een gezonde bedrijfsvoering. Je kunt je daarin vinden, maar ervaart de praktische invulling als lastig. Zeker in combinatie met het voldoen aan wet- en regelgeving. Als je kiest voor NED Personeel ARBO dan heb je geen enkele zorg meer over de arbodienstverlening. NED Personeel ARBO ondersteunt jou bij ziekteverzuimpreventie en ziekteverzuimbeheer.

Begeleider


Alles geregeld van a-tot-z met je eigen begeleider

Re-integratie


Gehele arbo- en re-integratietraject uit handen

Advies


Altijd op maat

RI&E


Ondersteuning bij opstellen RI&E (risico-inventarisatie en – evaluatie)

Ziekteverzuimpreventie en ziekteverzuimbeheer

NED Personeel heeft een arbodienst in eigen beheer. Zo zorgen wij ervoor dat een zieke medewerker op de juiste manier zo spoedig mogelijk terugkeert in het reguliere arbeidsproces. We nemen het hele arbo- en re-integratietraject voor je uit handen. Weet je dat het zelfs bij wet verplicht is om aangesloten te zijn bij een arbodienst?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.