Ned Personeel
cover-image

NED start Nederlandse taalcursussen.  

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

16 Jul 2024 door Rowin de Beer

NED Personeel start gecertificeerde fysieke taalcursussen op onze locatie in Zundert. In ons NED Academy klaslokaal kunnen mensen een tiental lessen volgen van 2 uur om vervolgens niveau A1 Nederlands te behalen. 

 

Samenwerking met LTO arbeidskracht. 

Wij vinden het belangrijk dat wij mensen die in Nederland werkzaam zijn en zich willen ontwikkelen in de Nederlandse Taal een goede cursus kunnen aanbieden. Daarom hebben wij samen met LTO arbeidskracht een passend lesprogramma dat we kunnen aanbieden. 

 

Waarom bieden wij deze taallessen aan? 

 

Integratie: Het leren van de Nederlandse taal helpt arbeidsmigranten zich beter te integreren in de samenleving. Het vergemakkelijkt sociale interacties en helpt hen zich thuis te voelen in hun nieuwe omgeving. Steeds meer arbeidsmigranten kiezen er ook voor om zich hier in Nederland definitief te vestigen. 

 

Werkgelegenheid: Veel banen vereisen een basiskennis van de Nederlandse taal, vooral als er direct contact is met klanten of collega's. Door de taal te leren, vergroten arbeidsmigranten hun kansen op werk en kunnen ze mogelijk hogerop komen in hun carrière. Zo kan je als werkgever een huidige medewerker carrièrekansen bieden en zo een openstaande vacature intern invullen.  

 

Zelfstandigheid: Het beheersen van de Nederlandse taal maakt arbeidsmigranten meer zelfstandig. Ze kunnen zelf zaken regelen zoals het invullen van formulieren, communiceren met instanties en deelnemen aan het openbare leven. 

 

Veiligheid: In veel beroepen is het belangrijk om veiligheidsinstructies en procedures te begrijpen. Kennis van de Nederlandse taal kan helpen om ongevallen en misverstanden op de werkplek te voorkomen. 

 

Opleiding en ontwikkeling: Voor arbeidsmigranten die verdere opleidingen of cursussen willen volgen, is kennis van de Nederlandse taal vaak een vereiste. Dit opent de deur naar meer opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Communicatie met kinderen: Arbeidsmigranten met schoolgaande kinderen kunnen beter communiceren met de school en de leraren, wat bijdraagt aan de onderwijsondersteuning van hun kinderen. 

 

Kortom, het leren van de Nederlandse taal biedt arbeidsmigranten vele voordelen en draagt bij aan hun succes en welzijn in Nederland. 

 

Interesse? 

Wij geloven in fysieke taallessen in kleine groepjes. Deelnemers kunnen elkaar stimuleren, van elkaar leren en het werkt veel effectiever dan digitale taallessen. Een groot voordeel van onze taalles is dat wij hem vanuit de moedertaal van de kandidaten aanbieden. Op dit moment van het Pools naar Nederlands en vanuit Roemeens naar Nederlands.  

 

Heb jij medewerkers die jij graag deze taalcursus wil aanbieden? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op. 

job-image
Full Time Zundert 2.700 - 3.000

Ben jij een talentenjager met een passie voor het vinden van de juiste kandidaten? Bij NED Personeel krijg jij de kans om de perfecte match te maken tussen kandidaten en bedrijven, en zo dromen te realiseren. Word onderd... Lees verder

job-image
Full Time Zundert 2.800 - 3.500

Ken jij de weg in regio Zundert, ben jij op zoek naar diversiteit en zelfstandigheid en sla jij de spijker op de kop? Dan ben jij de allround medewerker facilitair die wij zoeken! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.