Ned Personeel
cover-image

Detacheren

NED Personeel is
jouw partner in detachering

De juiste mensen op het juiste moment, maar geen onnodige personeelskosten en risico’s bij een plotselinge terugval in werkzaamheden? NED Personeel zet de mensen op de payroll, waardoor je het juridisch werkgeverschap naar ons verlegt. Wij zorgen dat er altijd genoeg, maar nooit te veel personeel is.

Juridisch


Geef het juridische werkgeverschap uit handen

Administratie


Geen administratie zoals salaris, uitbetaling en ziekteverzuim

Transparantie


Altijd overzicht in je eigen portal

Up-to-date


Altijd volgens de actueelste wet- en regelgeving

Detachering zorgt voor minder zorgen

Geen risico’s

Als ondernemer is het lastig plannen hoeveel personeel je op de lange termijn nodig hebt. Wanneer je een onverwachte terugval in werkzaamheden hebt, wil je geen ongemakken of te hoge kosten met betrekking tot je personeel ervaren. Bij detacheren heb je ze dus niet zelf op de loonlijst staan. Zo draag je geen risico en kun je naar hartenlust blijven ondernemen.

Altijd genoeg mensen

Er is altijd personeel, dat is onze visie. Is er een plotselinge stijging in werkzaamheden, maar heb je de handjes niet? Dan schieten wij te hulp. Ook wanneer er plotseling wat minder werk verzet hoeft te worden, lossen wij dit voor je op.

Brede branche- en regiokennis

NED Personeel is een gevestigde naam in de regio. Dankzij ons grote netwerk kunnen we snel handelen en zorgen we altijd dat de juiste mensen op de juiste plek zetten, op het juiste moment. Ook dat scheelt tijd: het (her)plaatsen van het personeel, plus de administratie taken, worden door ons overgenomen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.