Ned Personeel
cover-image

Detacheren

Voor al jouw personeelszaken

Detacheren - de juiste medewerkers via NED Personeel

Zoek je naar een manier om je personeelsbestand flexibel en kosteneffectief te beheren? NED Personeel biedt de oplossing met detacheren. Wij zetten de mensen op de payroll, waardoor het juridisch werkgeverschap naar ons verschuift. Dit betekent dat jij altijd de beschikking krijgt over personeel, zonder onnodige kosten en risico's bij een terugval in werk.

Personeel inhuren

Zorgen en risico's

Genoeg handen

Kennis en actie

Controle

Waarom NED Personeel?

Detacheren via NED

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. De vele voordelen van het inhuren van personeel

Via detachering zorg je voor flexibiliteit en verminder je personeelskosten en risico’s, zonder de extra lasten van personeelsmanagement. Dit betekent dat je snel kunt reageren op veranderende bedrijfsbehoeften, zoals bij seizoenswerk of projecten.  

2. Minder zorgen, geen risico's

Als ondernemer wil je niet vastzitten aan personeelsverplichtingen wanneer je tijdelijk wat minder werk hebt liggen. Detachering via NED Personeel elimineert dit risico. Je hebt het personeel namelijk niet zelf op de loonlijst, wat je de vrijheid geeft om flexibel in te spelen en te blijven ondernemen.

4. Lokale kennis, snelle actie

Met onze uitgebreide branche- en regiokennis zetten we altijd de juiste mensen op de juiste plek. Ons grote netwerk stelt ons in staat om snel te handelen zodat jij tijd bespaart bij het (her)plaatsen van personeel en het overnemen van administratieve taken.

5. Betere controle over personeelskosten

Detacheren via ons betekent dat je een betere controle hebt over je personeelskosten. Dit draagt bij aan de financiële gezondheid van je onderneming doordat je enkel betaalt voor wat je nodig hebt.

Ja! Ik wil meer weten.

Detacheren via NED Personeel?

Als je kiest voor NED Personeel, kies je voor een vertrouwde partner in je zoektocht. Wat ons onderscheidt? Vooral onze grondige kennis van de lokale markt en onze focus op een persoonlijke benadering. Het gaat hier immers over mensen! 

cover-image

Cases en recensies

Onze cases en recensies laten zien hoe effectief onze diensten zijn. Tevreden klanten getuigen van de toegevoegde waarde die wij leveren in elk detacheringstraject.

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

In onze FAQ vind je antwoorden op veelgestelde vragen over detachering en onze samenwerking. Hier krijg je snel en duidelijk de informatie die je nodig hebt.

Detachering betekent dat een medewerker voor een langere, vooraf bepaalde periode bij jouw bedrijf werkt, vaak voor specifieke projecten. Uitzenden is meestal voor kortere perioden en kan flexibeler zijn qua duur en werkzaamheden.

Bij NED Personeel kunnen we snel schakelen, en daar zijn we trots op. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de specifieke vereisten en beschikbaarheid.

Ja, we hebben een sterke focus en uitgebreide ervaring in sectoren zoals transport & logistiek, bouw & infra, industrie, en horeca, met een solide basis in de agrarische sector.

Wij streven altijd naar een perfecte match. We spreken hier immers over mensenwerk. Als een gedetacheerde werknemer niet aan jouw verwachtingen voldoet (of als dit vice versa het geval is), vinden we zo snel mogelijk een passende oplossing, waaronder het vervangen van de medewerker indien nodig.

Onze gedetacheerde medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden, ervaring en zowel hun persoonlijke als professionele houding. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om te zorgen dat onze hoge standaarden gehandhaafd blijven.

Als juridisch werkgever neemt NED Personeel alle arbeidsrechtelijke verplichtingen en verantwoordelijkheden op zich, inclusief zaken als salarisadministratie, belastingen en sociale zekerheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van flexibele personeelsoplossingen bij seizoensgebonden pieken en dalen.

Bij NED Personeel streven we naar volledige transparantie. Alle kosten en contractvoorwaarden worden duidelijk en vooraf gecommuniceerd, zodat er geen onverwachte verrassingen zijn.

Ja! Ik wil meer weten.

Kies voor efficiëntie en expertise met NED Personeel

Met NED Personeel kies je voor een ervaren partner die expert is in het efficiënt en vakkundig managen van jouw personeelsbehoeften. Wij zijn er om jouw uitdagingen om te zetten in kansen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.