Ned Personeel
cover-image

Veelgestelde vragen werknemers

Voor al jouw personeelszaken

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hier graag een aantal van jouw vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met onze servicedesk via customerservice@ned-personeel.nl of het contactformulier op deze pagina.

Je ontvangt vanaf dag 1 het loon dat gebruikelijk is bij de inlener voor de functie die je gaat uitvoeren (inlenersbeloning). We leggen dit vast in de plaatsingsovereenkomst. Het loon dat bij de inlener gebruikelijk is, wordt bepaald door de cao die zij volgen.

 

We betalen je salaris per week of per vier weken uit. Dit wordt bepaald door de inlener waar je werkzaam bent. Elke donderdag na de gewerkte periode wordt je salaris uitbetaald.

2024        
Periode Begindatum periode Einddatum periode Loonstrook Betaalmoment
1 1-jan 28-jan 31-jan 1-feb
2 29-jan 25-feb 28-feb 29-feb
3 26-feb 24-mrt 27-mrt 28-mrt
4 25-mrt 21-apr 24-apr 25-apr
5 22-apr 19-mei 22-mei 23-mei
6 20-mei 16-jun 19-jun 20-jun
7 17-jun 14-jul 17-jul 18-jul
8 15-jul 11-aug 14-aug 15-aug
9 12-aug 8-sep 11-sep 12-sep
10 9-sep 6-okt 9-okt 10-okt
11 7-okt 3-nov 6-nov 7-nov
12 4-nov 1-dec 4-dec 5-dec
13 2-dec 29-dec 1-jan 2-jan

Je loonstrook ontvang je elke woensdag na de gewerkte loonperiode. Deze ontvang je via de mail en via de digitale portal e-UUR. Via de knop ‘nieuwste loonstrook’ vind je altijd je laatst ontvangen loonstrook.

 


 

 


 

Medewerker zonder ET regeling: 
Nederlands:  Loonstrook NL NED NL (storylane.io) 

Medewerker met ET regeling 
Nederlands: Loonstrook NL NED BL (storylane.io) 
Engels: Loonstrook EN NED BL (storylane.io)
Pools: Loonstrook PL NED BL (storylane.io) 
Roemeens Loonstrook RO NED BL (storylane.io) 

Je hebt recht op 8,33% vakantietoeslag van het feitelijk loon over de gewerkte dagen, vakantiedagen en feestdagen. Medio mei wordt het vakantiegeld aan je uitbetaald. Als je het vakantiegeld eerder uitbetaald wilt hebben, kan je dit vragen via de customer service van NED. Neem hiervoor contact op met customerservice@ned-personeel.nl 

Als je stopt met werken voor NED krijg je je reserveringen uitgekeerd. Opgebouwd vakantiegeld wordt (ook) altijd in de maand mei uitbetaald. Vakantiedagen kun je gedurende het jaar opnemen, mits je in die week niet meer opneemt dan je normaal gesproken (gemiddeld) werkt (gewerkte uren + verlof uren). Wil je betaald verlof opnemen? Dan kun je dat gewoon laten weten bij de customer service van NED. 

Voordat je bij ons gaat werken krijg je een welkomstmail. Hierin staat een link om een wachtwoord aan te maken. Na het aanmaken van je wachtwoord, heb je toegang tot je persoonlijke account.  Je kunt via onze website inloggen bij ’NED portal’. Daarnaast kan je ook direct naar de inlogpagina via de link https://nedpersoneel.flexportal.eu/

In de Apple Store of in de Google Playstore kun je de app e-UUR gratis downloaden. Je kunt je digitale handtekeningen dan via je telefoon regelen. In de app vind je ook altijd jouw persoonlijke documenten, je loonstroken en je jaaropgaven terug. Verder kan je de ingevulde uren van de inlener accorderen.  

 


 

 

 


 

Via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ kan je een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kan ook een mail sturen naar customerservice@ned-personeel.nl. NED zal dan een nieuwe welkomstmail naar je sturen. 

 


 

 


 

Bij indiensttreding heb je een welkomst e-mail ontvangen met een link naar de portal. Hiermee kun je een persoonlijk account aanmaken. Dit account heb je nodig om alle relevante stukken digitaal te kunnen onderteken. Dit werkt snel en is bovendien goed voor het milieu.


Je kunt je digitale handtekeningen via je telefoon regelen. Let op: als je de app downloadt kun je een persoonlijke pincode instellen. Met deze pincode kun je jouw digitale handtekening niet zetten, dat moet altijd met een 6-cijferige code die je bij ondertekening ontvangt op je mobiel. Is het bij ons bekende mobiele nummer onjuist of ontvang je geen code, neem dan contact op met de customer service.

In je persoonlijke account op onze portal vind je al je loonstroken en jaaropgaven terug. Jaaropgaven over het afgelopen kalenderjaar worden in de regel ongeveer half januari van het nieuwe kalenderjaar voor je klaargezet. Via de knop ‘documenten’ vind je de jaaropgave terug. 

 


 

 


 

Als je je loonheffingskorting wilt wijzigen, hebben wij daar een nieuwe verklaring van je voor nodig. Je kunt een standaard blanco exemplaar downloaden (klik hier) en deze uitprinten, invullen, ondertekenen en weer ingescand sturen naar customerservice@ned-personeel.nl 

Je kunt ook met ons bellen of mailen. Wij kunnen je dan heel snel een digitaal exemplaar toesturen dat je dan ook direct digitaal kunt ondertekenen.


Zorg er altijd voor dat alle gegevens volledig zijn ingevuld, dat je jouw keuze voor ‘ja’ of ‘nee’ hebt aangevinkt én dat je de ingangsdatum van de wijziging hebt ingevuld.

Jazeker! Je werkt natuurlijk vooral om direct geld te verdienen, maar wij denken ook aan je toekomst. We hebben een pensioenregeling voor alle werknemers van 18 jaar en ouder bij StiPP Pensioen.Je begint bij ons direct in de plus regeling van het StiPP pensioen, zodat jij het maximale opbouwt aan pensioen.In deze regeling betaal jij zelf ook aan je pensioen mee.

Je opgebouwde reserveringen zijn zichtbaar onderaan op je loonstrook. Daarnaast zie je het reserveringssaldi van je laatste loonstrook ook in de NED portal via de knop ‘reserveringen’.

 


 

 


 

Jouw zorgdocumenten kun je terugvinden in jouw portal via de knop ‘documenten’.

 

 

Hoe langer je via NED werkt, hoe meer rechten je opbouwt. Dat gaat in 3 fasen.

Fase A
De eerste 52 weken die je werkt voor NED noemen we fase A. Voor de telling van de 52 weken tellen alleen de weken waarin je daadwerkelijk hebt gewerkt. Die 52 weken hoeven niet aaneengesloten te zijn, maar een onderbreking mag niet langer dan 26 weken duren. Dan begin je weer opnieuw met tellen in Fase A.

Fase B
Na 52 gewerkte weken heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Je kunt in deze fase maximaal zes contracten voor bepaalde tijd ontvangen in een periode van maximaal drie jaar. Ook hier begin je weer opnieuw met tellen in fase A na een onderbreking van 6 maanden.
dUitzendkrachten die op 2 januari 2023 al drie jaar lang een uitzendovereenkomsten in fase B hebben gehad, stromen - bij voortzetting van het dienstverband - op die datum in, in fase C.

Fase C
Wanneer je na het doorlopen van fase B binnen 6 maanden weer wordt ingezet via NED, kom je in fase C. In deze fase krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Als je een (digitaal) formulier van je hypotheekadviseur of je verhuurder hebt gekregen kun je die doorsturen naar customerservice@ned-personeel.nl Wij zorgen er dan voor dat dit zo spoedig mogelijk ingevuld en ondertekend weer aan je geretourneerd wordt. Heb je geen digitaal exemplaar gekregen? Scan het formulier dan in en mail het naar customerservice@ned-personeel.nl Heb je helemaal geen ‘eigen’ exemplaar van de hypotheekadviseur gekregen, dan kunnen wij een standaard werkgeversverklaring voor je verzorgen.

Ben je ziek, meld je uiterlijk voor 08:45 uur, persoonlijk telefonisch ziek bij de customer service van NED Personeel via telefoonnummer 076-596 4668.

Tevens neem je ook contact op met je opdrachtgever en vermeld je dat je ziek bent.

Een ziekmelding via whatsapp, sms of mail wordt niet in behandeling genomen.

Het niet of niet tijdig ziekmelden door jou kan leiden tot vertraging of korting in de loondoorbetaling bij ziekte.

Ja! Dat is zelfs erg belangrijk! Als je beter bent, meld je dat bij het bedrijf waar je werkt én bij de customer service van NED.

Iedereen in Nederland moet zich verplicht verzekeren tegen ziektekosten. NED heeft ook een collectieve zorgverzekering afgesloten voor flexkrachten. Tegen een aantrekkelijke premie kun je deelnemen. Tijdens de inschrijving bij NED geef je aan of je hieraan wilt deelnemen of niet. 

Verzekeringskaart NL

Insurance card ENG

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.