Ned Personeel
cover-image

NED Personeel opent nieuwe locaties Hoeksche Waard en Zeeland

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 16 Oct 2023

NED Personeel opent nieuwe locaties Hoeksche Waard en Zeeland

Vanwege de flink groei breidt NED Personeel uit met twee nieuwe vestigingen. De nieuwe vestigingen moeten zorgen voor nauwer contact met nieuwe en bestaande opdrachtgevers in de regio, waardoor goede, stabiele samenwerkingen opgebouwd kunnen worden. 

In de Hoeksche Waard en omgeving is Demi Appelo actief vanuit de nieuwe vestiging in Numansdorp

Demi is sinds december 2022 werkzaam voor NED Personeel in de rol van regio salesmanager. Ze heeft een uitgebreid netwerk in de Hoeksche Waard en zit dan ook vaak aan tafel bij ondernemers in deze omgeving. Helemaal nu NED Personeel een locatie heeft geopend in Numansdorp. De ruimte voor eigen inbreng en alle mogelijkheden rondom optimalisatie en groei zijn voor Demi belangrijke factoren die haar werk leuk en uitdagend maken. Het openen van de locatie in de Hoeksche Waard is dan ook echt een hoogtepunt in haar loopbaan. Demi heeft zelf veel ervaring in de horeca, waardoor ze weet wat er op de werkvloer speelt en makkelijk kan schakelen met opdrachtgevers. Hoewel Demi veel kennis heeft van de horecabranche staat zij ook klaar voor ondernemers uit andere branches. 

Wim van Groningen vertegenwoordigd NED Personeel in de provincie Zeeland met de nieuwe vestiging in Goes

Wim is vanaf 1 juni 2023 werkzaam bij NED Personeel. Zijn wortels en netwerk liggen in zuidwest Nederland en daar is Goes het middelpunt van. Samen tot een goed resultaat komen is wat Wim motiveert. Hij heeft kennis van wat er op de werkvloer speelt en door het stellen van de juiste vragen weet hij precies waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Ook voor kennis over de wet- en regelgeving, CAO’s en diverse regelingen kun je bij Wim terecht.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Demi, Wim of een van onze andere collega’s voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: www.ned-personeel.nl/contact.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.