Ned Personeel
cover-image

Ik moet mijn digitale handtekening zetten. Hoe doe ik dat?

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Veelgestelde vragen werknemers 13 Oct 2023

Bij indiensttreding heb je een welkomst e-mail ontvangen met een link naar de portal.

Hiermee kun je een persoonlijk account aanmaken.

 

Dit account heb je nodig om alle relevante stukken digitaal te kunnen onderteken.

Dit werkt snel en is bovendien goed voor het milieu.

 

Je kunt je digitale handtekeningen via je telefoon regelen.

Let op: als je de app downloadt kun je een persoonlijke pincode instellen.

Met deze pincode kun je jouw digitale handtekening niet zetten, dat moet altijd met een 6-cijferige code die je bij ondertekening ontvangt op je mobiel.

Is het bij ons bekende mobiele nummer onjuist of ontvang je geen code, neem dan contact op met de servicedesk servicedesk@ned-personeel.nl.

job-image
Full Time Zundert

Ben jij klaar om jouw passie voor Marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook nog eens goed betaald worden terwijl je dat doet? Dan is dit jouw kans! Reageer nu op onze vacatu... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Als Commercieel Medewerker vervul je een cruciale rol binnen een uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij hebt een eigen visie en je denkt mee over procesverbeteringen en resulta... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.