Ned Personeel
cover-image

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vanaf 1 april volledig digitaal

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 19 Feb 2024 door Ingeborg Elst

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vanaf 1 april volledig digitaal

Vanaf 1 april dit jaar wordt alle informatie rondom de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid voor onze medewerkers volledig digitaal beschikbaar gesteld, inclusief de zorgpassen. Waar deze voorheen fysiek werden verstrekt, is gekozen voor een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing.

Voordelen digitale zorgpas

Met de digitale zorgpas heb je hem altijd bij de hand, ook in het buitenland. De pas wordt automatisch verlengd en er is geen risico meer op verlies of diefstal. Ben je werkzaam via NED Personeel? Dan vind je de zorgpas en andere informatie terug in jouw persoonlijke portaal. 

Vragen of informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze samenwerking met Zorg en Zekerheid? Neem dan contact op met onze Customer Service via +31 (0)76-596-4668 of customerservice@ned-personeel.nl.

job-image
Full Time Zundert

Ben jij klaar om jouw passie voor Marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook nog eens goed betaald worden terwijl je dat doet? Dan is dit jouw kans! Reageer nu op onze vacatu... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Als Commercieel Medewerker vervul je een cruciale rol binnen een uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij hebt een eigen visie en je denkt mee over procesverbeteringen en resulta... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.