Ned Personeel
cover-image

“Werken op basis van vertrouwen, handelen op basis van kennis”

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 12 Dec 2023

“Werken op basis van vertrouwen, handelen op basis van kennis”

Collin Regter, nieuwe algemeen directeur NED Personeel

Voor de continuïteit van je bedrijf is het de kunst om mensen om je heen te verzamelen die in hun vakgebied beter zijn dan jij zelf. Voor John Elst is dat Collin Regter. John heeft ‘het stuur’ per 1 oktober 2023 aan hem overgedragen. Vanaf deze datum is Collin Regter algemeen directeur van NED Personeel, waarbij hij wordt ondersteund door een directie- en managementteam.

John drukt het zelf zo uit: “Een hevig paard verdient een goede ruiter en dat is Collin. Hij heeft mijn vertrouwen gewonnen met alles wat hij al voor NED heeft betekend op commercieel vlak maar ook op het gebied van automatiseren, digitaliseren van processen en organisatieontwikkeling. Het gaat niet om John Elst maar om NED als instituut. Daarvoor is een transitie in leiderschap nodig. Collin heeft de gedrevenheid en daadkracht die daarvoor nodig is.”

Vertrouwen

Collin is al sinds 2019 betrokken bij NED. In de voorjaarskrant van 2020 zegt hij: “Bij NED word ik nauwelijks geremd. Er zit zoveel energie in het bedrijf en het commitment van medewerkers is groot. Dat maakt de weg vrij om te innoveren en om NED nog bekender te maken als partner voor alle personeelszaken.”

Die woorden van toen zijn nu nog altijd van toepassing. Collin: “We hebben de afgelopen jaren grote stappen gezet met de juiste focus op klanten en markten. Groei is daarbij geen doel op zich maar de logische uitkomst van de dingen die we doen. Het vertrouwen dat ik daarbij geniet, wil ik overdragen op het managementteam en de medewerkers. Dat betekent werken op basis van vertrouwen en handelen op basis van kennis. Voor mij persoonlijk is het geweldig mooi om naast de dagelijkse leiding de kans te krijgen om mee te participeren in dit mooie bedrijf.”

Van Groot-Zundert naar Zuidwest-Nederland

Door op zoek te gaan naar en op het juiste moment tegen de juiste mensen aan te lopen die geloven in de NED-filosofie, maakt NED nu de omslag van dienstverlening in Groot-Zundert naar Zuidwest-Nederland met vestigingen in Goes en in de Hoeksche Waard. Collin: “We zijn al een begrip in de regio Zundert maar met de ambitie die we hebben, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden naar Zuidwest-Nederland. Met de automatiserings- en digitaliseringsslag die we de afgelopen jaren hebben gemaakt, is ons bedrijf daar klaar voor. In de kern is het dashboard van de auto – van NED – nog hetzelfde, maar we hebben nu meer knopjes (mogelijkheden) om de auto te bedienen.”

In control

De vraag die Collin al enkele keren heeft gekregen is of John de leiding wel los zal kunnen laten. Collin: “Zijn rol is zeker niet uitgespeeld, want het netwerk van John, zijn mensenkennis en ondernemersdriften zijn en blijven nog van waarde binnen NED. Bovendien is zijn ervaring heel welkom in contacten met de lokale overheid maar ook bij het vinden van goede oplossingen voor het huisvesten van onze buitenlandse arbeidskrachten. Hij gaat zich meer bezighouden met facilitaire zaken zoals de huisvesting via BraFa (Brabant Facilitair). Dus mijn antwoord is: als wij laten zien dat we in control zijn, dan hebben we het zelf in de hand of John het loslaat of niet. John blijft nog van grote waarde maar kan de dagelijkse gang van zaken loslaten en zich richten op andere zaken binnen en/of daaraan gerelateerd, terwijl NED zich met een vernieuwde commerciële filosofie verder ontwikkelt.”

job-image
Full Time Heinenoord

Ben jij een (junior) commercieel talent met een hands-on mentaliteit en woonachtig in de Hoeksche Waard? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Heinenoord zijn we op zoek naar een Sales Consultant die zich... Lees verder

Nieuw
job-image
Full Time Zundert

Ben jij een klantgericht en gedreven talent en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Backoffice Medew... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.