Ned Personeel
cover-image

Samenwerkingspartner PMP maakt MKB blij met aanpakkers

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Samenwerkingen 23 Nov 2023

PMP maakt MKB blij met aanpakkers

Over de samenwerking tussen PMP (People Make Progress) en de backoffice van NED

Go-getters, de aanpakkers en doorzetters onder studenten; dát is de groep met wie PMP graag samenwerkt. Dit om projectmatige en parttime opdrachten in te vullen bij werkgevers. Opvallend is dat het jonge uitzendbureau uit Tilburg totaal geen last heeft van ‘no-show’ en ‘ziekteverzuim’. Alle reden om PMP beter te leren kennen, dat vanaf de oprichting in maart 2022 samenwerkt met NED Personeel voor de backoffice dienstverlening.

Alles goed geregeld met backoffice van NED Personeel

“NED heeft ons vanaf de start vooruitgeholpen” zegt Patrick, samen met Peter en Mick eigenaar van PMP. Mick: “Zo kunnen wij ons richten op het matchen van mensen, zonder ons druk te hoeven maken over de ‘achterkant van processen’, zoals verzekeringen en verloning. Peter vult aan: “We komen zelf niet uit de branche, maar zagen in dat er veel regelgeving bij komt kijken. We wilden vanaf het eerste moment dat alles goed is geregeld volgens de wet- en regelgeving en dat onze uitzendkrachten goed zijn verzekerd en tijdig worden uitbetaald.”

Werkgevers melden hun tijdelijke projecten, PMP regelt de mensen

PMP is voornamelijk actief voor het MKB, de logistieke sector, de evenementenbranche en de zakelijke dienstverlening. Inmiddels werken er zo’n 120 parttimers voor PMP. Peter: “Het enige dat bedrijven hoeven te doen, is ons te laten weten wanneer ze mensen nodig hebben. Dat mag last-minute. Zij betalen alleen de uren die ze afnemen, de rest regelen wij.”

Ook werving en selectie young professionals

Peter: “We hebben onze dienstverlening na het eerste jaar uitgebreid met werving en selectie voor young professionals.” Mick: “We weten namelijk van de studenten die voor ons werken, exact welke studie ze volgen en hoever ze daarmee zijn. We kunnen hen helpen aan de eerste studentenbaan maar ook aan hun eerste echte baan.” Patrick: “We leveren mensen voor nu én de toekomst.”

Studenten focussen op het werk, PMP regelt alles eromheen

Dat het allemaal goed is geregeld via PMP, vertelt zich snel door onder de studentenpopulatie in Tilburg, Eindhoven en Breda. Patrick: “We regelen het jaarrond alles voor hen, ook het vervoer naar opdrachten toe. En dat op momenten dat ze beschikbaar zijn. Ze zijn bij ons flexibel in wanneer ze werken.” Mick: “Ze hoeven er alleen maar te zijn! Daar zijn we streng in: iedereen weet, als je voor PMP werkt, moet je je wekker zetten! Het helpt dat we iedereen persoonlijk kennen die voor ons werkt. Bovendien zien we de studenten regelmatig, bijvoorbeeld bij het ophalen en terugbrengen van de auto waarmee ze naar een project gaan. Vaak in de regio, maar we hebben ook al klussen tot in Groningen en Heerlen aan toe gehad. Bijvoorbeeld de inrichting van nieuwe magazijnen. Als de studenten dan blij terugkomen van een klus, is onze dag goed.”

Persoonlijk contact met NED Personeel

Peter, Mick en Patrick zijn enthousiast over de samenwerking met NED Personeel, met wie ze wekelijks contact hebben. Patrick: “NED heeft voor ons een portaal ingericht, met de PMP look & feel. Studenten en werkgevers kunnen daarop inloggen en bijvoorbeeld de uren en loonstrook inzien.” Peter: “En als er vragen zijn, en je belt met de servicedesk van NED, dan krijg je meteen iemand aan de lijn. Dat persoonlijke contact vinden we fijn.” Patrick: “Bij NED weten ze wie je bent. Bovendien hebben ze ons vanaf het eerste moment als volwaardig behandeld, zelfs toen we nog maar weinig uren draaiden. Dat zorgt ervoor dat we ons gewaardeerd voelen als klant.”

Meer informatie over PMP vind je op: www.peoplemakeprogress.nl

job-image
Full Time Heinenoord

Ben jij een (junior) commercieel talent met een hands-on mentaliteit en woonachtig in de Hoeksche Waard? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Heinenoord zijn we op zoek naar een Sales Consultant die zich... Lees verder

Nieuw
job-image
Full Time Zundert

Ben jij een klantgericht en gedreven talent en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Backoffice Medew... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.