Ned Personeel
cover-image

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 06 Feb 2024 door Lise Visser

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Begin januari is het wettelijk minimumloon gestegen naar €13,27 per uur. De verwachting is dat het per 1 juli 2024 nóg een keer omhoog gaat met 1,2%. Om dit te verwezenlijken is er een spoedwet nodig, deze is eind januari naar de Tweede Kamer verstuurd.

De potentiële wijziging zorgt ervoor dat het minimumloon vanaf 1 juli waarschijnlijk stijgt van €13,27 per uur naar minstens €13,43 per uur. Ook zal het minimumloon worden geïndexeerd. Elk half jaar stijgt het minimumloon mee met de cao-lonen. In het voorjaar van 2024 worden de precieze bedragen bekend gemaakt. Het hogere minimumloon werkt ook door in uitkeringen zoals de bijstand, AOW en UWV-uitkeringen.

job-image
Part time Zundert

Zoek jij naast jouw HBO of WO studie een flexibele bijbaan? Wij zijn op zoek naar een administratieve kracht die ons tijdens kantoortijden maar ook in het weekend kan ondersteunen op de Customer Service. Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Ben jij een echte regelaar die van snel schakelen houdt? Klantgericht en een sparringpartner intern en extern? Ervaring in het onderhouden van klantcontacten met externe medewerkers en inleners? Dan zoeken wij jou! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.