Ned Personeel
cover-image

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 06 Feb 2024

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Begin januari is het wettelijk minimumloon gestegen naar €13,27 per uur. De verwachting is dat het per 1 juli 2024 nóg een keer omhoog gaat met 1,2%. Om dit te verwezenlijken is er een spoedwet nodig, deze is eind januari naar de Tweede Kamer verstuurd.

De potentiële wijziging zorgt ervoor dat het minimumloon vanaf 1 juli waarschijnlijk stijgt van €13,27 per uur naar minstens €13,43 per uur. Ook zal het minimumloon worden geïndexeerd. Elk half jaar stijgt het minimumloon mee met de cao-lonen. In het voorjaar van 2024 worden de precieze bedragen bekend gemaakt. Het hogere minimumloon werkt ook door in uitkeringen zoals de bijstand, AOW en UWV-uitkeringen.

job-image
Full Time Heinenoord

Ben jij een (junior) commercieel talent met een hands-on mentaliteit en woonachtig in de Hoeksche Waard? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Heinenoord zijn we op zoek naar een Sales Consultant die zich... Lees verder

Nieuw
job-image
Full Time Zundert

Ben jij een klantgericht en gedreven talent en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Backoffice Medew... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.