Ned Personeel
cover-image

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 06 Feb 2024

Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon nóg een keer omhoog

Begin januari is het wettelijk minimumloon gestegen naar €13,27 per uur. De verwachting is dat het per 1 juli 2024 nóg een keer omhoog gaat met 1,2%. Om dit te verwezenlijken is er een spoedwet nodig, deze is eind januari naar de Tweede Kamer verstuurd.

De potentiële wijziging zorgt ervoor dat het minimumloon vanaf 1 juli waarschijnlijk stijgt van €13,27 per uur naar minstens €13,43 per uur. Ook zal het minimumloon worden geïndexeerd. Elk half jaar stijgt het minimumloon mee met de cao-lonen. In het voorjaar van 2024 worden de precieze bedragen bekend gemaakt. Het hogere minimumloon werkt ook door in uitkeringen zoals de bijstand, AOW en UWV-uitkeringen.

job-image
Full Time Zundert

Ben jij klaar om jouw passie voor Marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook nog eens goed betaald worden terwijl je dat doet? Dan is dit jouw kans! Reageer nu op onze vacatu... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Als Commercieel Medewerker vervul je een cruciale rol binnen een uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij hebt een eigen visie en je denkt mee over procesverbeteringen en resulta... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.