Ned Personeel
cover-image

NED Personeel breidt uit in Zeeland

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 23 Nov 2023 door Lise Visser

NED Personeel breidt uit in Zeeland

Wim van Groningen vertelt er meer over

Sinds dit jaar heeft NED Personeel de vleugels uitgeslagen naar Zeeland. Vanuit de Albert Plesmanweg 112 in Goes wordt NED verder op de kaart gezet in Zeeland en Zuidwest-Nederland. Wim van Groningen is aangetrokken als, wat NED noemt, een ‘local hero’. Met zijn dosis ervaring in de arbeidsbemiddeling én zijn kennis van de regio is Wim dat zeker. Wim vertelt meer over wat NED met onder andere een compleet huisvestingsconcept kan betekenen voor de Zeeuwse markt.

NED Personeel Goes

Het kantoor aan de Albert Plesmanweg 112 in Goes ligt slechts twee deuren van waar Wim de afgelopen tien jaar zijn werk als zelfstandig adviseur arbeidsmiddeling deed. Wim: “Het grote verschil is dat dit kantoor een opslagruimte heeft. Daar kunnen we bijvoorbeeld fietsen of huisvestingsbenodigdheden opslaan voor de medewerkers die via ons zijn uitgezonden of gedetacheerd.”

NED op de kaart in Zuidwest-Nederland

In zijn hoedanigheid als zelfstandig adviseur ontving Wim van NED een mailing over de backoffice dienstverlening. Wim: “Zo raakten we met elkaar in gesprek. NED zocht ervaren management na de eerdere overname van TeamWorq in Zeeland, terwijl ik – net zestig geworden – plannen aan het maken was voor de rest van mijn loopbaan. De uitkomst is dat ik sinds juli 2023 voor NED werk. Dit om NED in Zuidwest-Nederland op de kaart te zetten en bedrijven in deze regio te ontzorgen met onze dienstverlening. Net zoals Demi en Jacqueline dat doen vanuit NED Personeel Heinenoord. Onze werkgebieden raken elkaar, dus we weten elkaar al goed te vinden.”

Compleet huisvestingsconcept

In eerste instantie richt Wim zich met NED Personeel Goes op de voor hem bekende sector agro en food, voornamelijk de fruitteelt en biologische akkerbouw. Wim: “Juist vanwege het biologische karakter, gebeurt veel werk – zoals onkruidbestrijding - in die sector handmatig. Maar hoe vind je daar de arbeidskrachten voor? En als je ze vindt, hoe zorg je dan voor huisvesting? Met Brabant Facilitair (BRAFA) – ook onderdeel van de NED groep - kunnen we samen met klanten een compleet huisvestingsconcept organiseren op hun eigen bedrijfsterrein. Als uitzendsector moeten wij de lead pakken om ervoor te zorgen dat mensen hier goed kunnen wonen terwijl ze hier het jaar rond kunnen werken volgens de geldende cao’s en wet- en regelgeving. NED heeft daar al jarenlang ervaring mee in Brabant. Met die ervaring laat ik bedrijven uit Zeeland graag kennismaken!”

Meer weten over het huisvestingsconcept dat NED samen met klanten kan organiseren? Wim van Groningen denkt graag mee. Bel hem om samen een bak koffie te drinken: 0031-6-48460604.

Paspoort

Wim van Groningen (1963) groeide op in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Na de MAS in Goes werkte hij korte tijd in het akkerbouwbedrijf van zijn vader, maar rolde al snel de arbeidsbemiddeling in. Via een avondopleiding Personeel en Organisatie (toen APPB, arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid) verdiepte Wim zich ook theoretisch in de arbeidsbemiddeling. Van 2000-2013 bouwde Wim als directeur van AB Goes mee aan deze uitzendorganisatie, om vervolgens vanaf 2013 als zelfstandig adviseur inkoop arbeidskrachten verder te gaan. Sinds juli 2023 is Wim van Groningen in dienst van NED om NED in Zeeland op de kaart te zetten. 

job-image
Part time Zundert

Zoek jij naast jouw HBO of WO studie een flexibele bijbaan? Wij zijn op zoek naar een administratieve kracht die ons tijdens kantoortijden maar ook in het weekend kan ondersteunen op de Customer Service. Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Ben jij een echte regelaar die van snel schakelen houdt? Klantgericht en een sparringpartner intern en extern? Ervaring in het onderhouden van klantcontacten met externe medewerkers en inleners? Dan zoeken wij jou! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.