Ned Personeel
cover-image

Koeckers landt goed in Zundert en werkt samen met NED Personeel

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Ervaringen 13 Oct 2023

Begin 2021 kreeg Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout er een familielid bij: Koeckers in Zundert. De unieke locatie aan de Bredaseweg 43 was voor horecaondernemer John Sprenkels dé kans om zijn befaamde pannenkoekenhuisconcept verder uit te bouwen. 

 

Een tweede Koeckers

“Een tweede Koeckers, naast Den Hout, zat al langer in mijn hoofd, maar dan moesten de omstandigheden perfect zijn. Dat wil zeggen: goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, een speeltuin, een groot terras, en binnen alle mogelijkheden om diverse sferen te creëren voor een knus gevoel. Deze plek voldoet aan alles! Dit had de verkopende partij goed gezien. Zodoende ben ik ingegaan op hun aanbod. Het mooie is dat ik van oorsprong uit deze regio kom; mijn ouders zijn in Achtmaal opgegroeid. Deze kant is mij altijd blijven trekken.” 

John Sprenkels

 

Koeckers-icoon Puk

Lang verhaal kort; Koeckers Zundert is een feit. Daar ging een omvangrijke verbouwing aan vooraf, met daarna een indrukwekkende rol voor illustrator Rob die alle muurschilderingen in Koeckers met de hand aanbracht. John:

“Wat in mijn hoofd zit, vertaalt Rob naar beeld. Tot de geschilderde jungle in de toiletruimten aan toe. Ook onze Puk kreeg een plek in Zundert. Puk is ons Koeckers-icoon, geboren in het pannenkoekbeslag. En net als in Den Hout, hebben we hier Koeckersbier, gebrouwen door brouwerij De Pimpelmees in Chaam.” 

 

Opbouwen met een jong team Koeckers

Waar John in Zundert het meest van geniet is om met een jong team alles weer op te bouwen.

“Mijn vrouw Claudia regelt daarvoor alles achter de schermen, zoals zij dat ook in Den Hout doet. Geweldig hoe vlekkeloos dat gaat. En Martijn, die al enkele jaren in Den Hout werkte, is hier vestigingsmanager geworden.”

John roemt daarnaast de club van zo’n 40 mensen die regelmatig voor Koeckers Zundert werken. Onder hen dochter Robin (21), volleerd pannenkoekenbakster. Zoon Ian (19) staat overigens achter de bar in Den Hout. 

“Iedereen heeft een vaste dag en geeft zelf aan wanneer het mogelijk is om extra te werken. Vaak spreken ze na een werkdag met een groep af om elders nog wat te gaan drinken, als Koeckers onder elkaar. De werving en personeelsplanning organiseren we zelf, maar NED doet alles daaromheen. Qua regelgeving – denk aan ziekteverzuim – moet je als werkgever namelijk aan steeds meer zaken denken. Liever houd ik me bezig met het draaiende houden van de Koeckersvestigingen. Zo richten we met Koeckers in Zundert op een bredere markt, denk aan vergaderingen, bedrijfsuitstapjes of teambijeenkomsten.”

 

Keuze voor NED

Tot slot legt John uit waarom hij heeft gekozen voor de NED-dienstverlening.

“Toen wij een aanbod kregen om met NED Personeel te gaan samenwerken, hebben we ‘ja’ gezegd. Wij wilden een partij die ons van alle personeelszaken ontzorgt en met één aanspreekpunt zodat je de situatie niet telkens opnieuw hoeft uit te leggen. Het is ook fijn als deze partij met je meedenkt over het kostenplaatje en dat duidelijk uitlegt. Al deze zaken hebben wij in NED gevonden. Op NED vertrouw ik. Ik kan prima met hen door één deur.”

job-image
Full Time Zundert

Ben jij klaar om jouw passie voor Marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook nog eens goed betaald worden terwijl je dat doet? Dan is dit jouw kans! Reageer nu op onze vacatu... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Als Commercieel Medewerker vervul je een cruciale rol binnen een uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij hebt een eigen visie en je denkt mee over procesverbeteringen en resulta... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.