Ned Personeel
cover-image

Interview met één van onze uitzendkrachten uit Roemenië

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Ervaringen 06 Dec 2023 door Ella Aioanei

Interview met één van onze uitzendkrachten uit Roemenië

Dit keer spreken we Donose

Onze collega Ella Aioanei, recruitment consultant, interviewt één van onze Roemeense medewerkers, Donose Alexandru. Donose werkt inmiddels een jaar via NED Work People als logistiek medewerker bij een logistiek bedrijf.

Is NED Work People het eerste uitzendbureau in Nederland waar je voor werkt?

“Ja, dat klopt! En mijn ervaring met NED Work People is zeer goed.”

Waarom is je ervaring met NED Work People zo goed?

“Wat ik leuk vind aan dit bureau is dat ze je snel een baan bezorgen. Bij NED zijn ze echt geïnteresseerd in je; hoe het met je gaat en hoe het op je werk gaat. Elk  probleem dat je tegenkomt, wordt onmiddellijk opgelost. En elke vraag die je hebt, wordt beantwoord.”

Als je aan anderen zou moeten uitleggen waarom je tevreden bent met NED Work People, wat zeg je dan?

“NED Work People leeft zich in, in de werknemers. Ze regelen óók huisvesting, vervoer en andere materialen die je nodig hebt voor je werk. De wekelijkse betaling is altijd op tijd. Bovendien krijg je uitleg in je moedertaal. Last but not least: je wordt uitgenodigd voor feestjes en uitstapjes. Daardoor voel je je echt gewaardeerd en dat motiveert!”

Dankjewel Donose!

job-image
Full Time Zundert

Ben jij klaar om jouw passie voor Marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen jezelf ontwikkelen, maar ook nog eens goed betaald worden terwijl je dat doet? Dan is dit jouw kans! Reageer nu op onze vacatu... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Als Commercieel Medewerker vervul je een cruciale rol binnen een uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij hebt een eigen visie en je denkt mee over procesverbeteringen en resulta... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.