Ned Personeel

Zij gingen je voor

We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
Intratuin Halsteren
Halsteren
image

Intratuin Halsteren staat, met 25.000m2 oppervlak, bekend als één van de grootste locaties binnen Intratuin. “Zeker in de laatste maanden van het jaar komen mensen van heinde en ver hiernaartoe, om de beleving van onze kerstshow mee te maken” zegt Luciëlle van Okkenburg, Hoofd P&O. “Dat is uniek én vraagt om extra bezetting in de horecagedeelten, zoals in ons restaurant ‘de eetbare tuin’. Om in die personeelsbehoefte te voorzien, werken we recent samen met NED Personeel.”

Met elkaar verder bouwen

“Intratuin Halsteren is echt ‘mijn’ zaak” zegt de in Halsteren geboren en getogen Luciëlle. “Daar doe ik alles voor. Ik werk hier sinds 2007 en heb de vrijheid om alles op het gebied van personeel naar eigen inzicht te organiseren. Dat was al onder de vorige eigenaar Piet Withagen en dat is zo gebleven onder de huidige eigenaar Robert Kalter. Met het hele team Intratuin Halsteren maken we momenteel een mooie ontwikkeling door waarbij er steeds meer verantwoordelijkheid bij medewerkers zelf ligt. Dat zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid. We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.”

Extra krachten voor drukste tijd van het jaar

Eén van Luciëlles aandachtspunten is het vinden van extra tijdelijke krachten voor de meest drukke maanden van het jaar. “Door het hele jaar heen werken we met een team van 200 medewerkers, in deze maanden schalen we op naar rond de 240 medewerkers. Als het gaat om de tijdelijke krachten voor de horeca, werkten we al jarenlang samen met een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in horecapersoneel. Omdat zij aangaven dat de kans bestond dat zij dit jaar niet al onze vragen konden vervullen, zijn we verder gaan kijken. Via via kregen we het advies om met NED Personeel contact op te nemen.”

Ervaren gastgedreven horecakrachten

“Al tijdens het eerste belletje met NED voelde ik me gehoord. Ondanks dat we elkaar nog nooit hadden ontmoet, kreeg ik het gevoel dat ze de urgentie van mijn vraag snapte. En vervolgens hebben we echt goede kandidaten via NED gekregen; zelfstandig werkend en met ervaring in de horeca. Je hoeft hen niet meer uit te leggen wat gastgedrevenheid is. Inmiddels zijn er drie uitzendkrachten via NED – alle drie uit de buurt van Halsteren - bij ons aan de slag. Dat verloopt prima.”

Weer samenwerken

Luciëlle blikt tot slot vast vooruit: “Na deze drukke periode zullen we in januari met NED Personeel evalueren hoe het allemaal is verlopen. Maar ik hoop nu al van harte dat het van beide kanten zo bevalt, dat we volgend jaar weer met elkaar kunnen samenwerken.”

job-image
Full Time Zundert

Ben je (bijna) klaar met school en sta jij aan het begin van jouw carrière? Of ben jij klaar voor de volgende stap en op zoek naar een uitdagende baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vl... Lees verder

job-image
Full Time Zundert

Doordat jij alle ins en outs van het salarisadministratie vak in de uitzendbranche weet, worden niet alleen onze flexkrachten op tijd en correct uitbetaald, maar kan jij ons management gevraagd en ongevraagd advies geven... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.