Ned Personeel

Zij gingen je voor

NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
De Moerse Bossen
Klein-Zundert
image

Voor Patricia van Tienen van De Moerse Bossen in Klein-Zundert, stapte NED Personeel 5,5 jaar geleden precies op het goede moment binnen. “Ik had de zaak net overgenomen en zocht een personeelspartner” zegt de eigenaresse van het prachtig gelegen restaurant in De Moeren. “Met NED werk ik vanaf dat moment fijn samen. Ik hoef maar te bellen en al mijn vragen of die van mijn medewerkers worden beantwoord.”  

Koffie, lunch, borrel of diner; voor ieder wat wils 

De Moerse Bossen is een begrip bij onder andere wandelaars en fietsers, die hier hun tocht in De Moeren starten of juist eindigen met een lekker drankje en hapje. De koffie-, lunch-, borrel- en dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Patricia: “De kaart is net zo toegankelijk als dat wij willen zijn. Of je hier nu op je snowboots, wandelschoenen of hakken komt; iedereen is van harte welkom.” Het warme welkom wordt onderstreept door de cake die standaard bij de koffie of thee wordt geserveerd. Bovendien is het restaurant letterlijk toegankelijk voor mensen die net wat minder mobiel zijn. Patricia: “Ik wil dat iedereen het hier naar zijn zin heeft. Als ik zie dat mensen genieten van het met elkaar zijn, van een heerlijke Schnitzel Moerse Bossen of van een lekker stuk appeltaart dan geniet ik net zo hard mee. Dáárom doe ik dit werk zo graag, op een prachtige locatie, samen met een team waar ik supertrots op ben.” 

NED zorgt voor alles 

Bij De Moerse Bossen werken zo’n 40 medewerkers, van wie 34 via NED. Patricia: “NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen. Ook adviseren ze mij over de contracten. Het enige dat ik hoef te doen, is het aantal gewerkte uren door te geven. Dat bespaart mij zoveel tijd.” In coronatijd heeft NED Personeel volgens Patricia voor De Moerse Bossen een doorslaggevende rol gespeeld. “Zij betaalden de mensen gewoon door, ondanks dat er geen werk was. Mede dankzij NED zijn mijn medewerkers gebleven. Toen wij na de sluiting door de corona weer opengingen, was iedereen er weer om de schouders eronder te zetten.” 

Vertrouwen in de toekomst 

Patricia zag niet alleen haar medewerkers terugkomen, maar ook haar klanten. Patricia: “We zijn in de afgelopen jaren een trekpleister geworden voor mensen uit de omgeving, voor jong en oud. De groep vaste gasten breidt zich nog steeds uit. Zeker deze zomer hebben we relatief veel onbekenden mogen verwelkomen. Bovendien kregen we dit jaar gelukkig een vergunning van de gemeente voor het openen van een kruisboogschietbaan. Zo zijn we tegenwoordig de thuisbasis voor drie kruisboogschietverenigingen uit de omgeving. Dit alles bij elkaar geeft mij vertrouwen in de toekomst. Het is hard werken, maar ik zou het voor geen goud willen missen!” 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.