Ned Personeel

Zij gingen je voor

NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
ASC Group
Wereldwijd
image

De uitzendkrachten bij ASC Group en dochterbedrijf Alumexx® in Etten-Leur zijn niet te onderscheiden van de eigen medewerkers. “Als het enigszins kan, dragen ze namelijk allemaal onze bedrijfskleding” zegt Jeroen van den Heuvel, oprichter en directeur-eigenaar. “Een flexibele schil is voor ons nodig, en dat regelen we het liefst via NED. NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben. Ze vullen het goed in.”  

Over ASC Group en beursgenoteerd Alumexx® 

Jeroen van den Heuvel startte begin jaren negentig met een eigen bedrijfje in reparatielassenHet eenmansbedrijfje van toen groeide uit naar de huidige ASC Group met ongeveer 200 medewerkers en zo’n 450 dealers wereldwijdVan oudsher sterk in de industriële markt met de productie van aluminium ladders, trappen, steigers en specials. Jeroen: “Onze grootste klanten vroegen steeds vaker om een totaalpakket. Daarom zijn we in 2011, onder de naam Alumexx®, gestart met de productie van lichtere aluminium producten voor de doe-het-zelf markt. In 2018 is Alumexx® verzelfstandigd en een beursgenoteerd bedrijf geworden.”  

Ambachtsbedrijf 

Een deel van de productie binnen ASC komt tot stand in een robotstraat die met VDL is ontwikkeld. Jeroen: “Naast de productie in Nederland, produceren we in België, China, Slowakije, Tsjechië, Portugal en Amerika. De productie in Amerika breiden we nog verder uit, maar de overige productie willen we net als VDL meer terughalen naar Europa. Zo hebben we minder last van valutaschommelingen. Door de kortere lijnen kunnen we betrouwbaarder produceren. Onze specials produceren we voornamelijk handmatig. We zijn nog steeds een echt ambachtsbedrijf, waar medewerkers het verschil maken in de productieDaarom investeren we in hen door hen bij bedrijfsactiviteiten te betrekken en meer voor hen te doen. Nederlandse les bijvoorbeeld. Dat bieden we aan onder werktijd aan onze vaste en tijdelijke medewerkers uit onder andere Polen, Roemenië en Tsjechië.” 

Goed recruitment, de basis van alles 

We hebben met ASC en Alumexx® een naam hoog te houden en zoeken daarvoor de juiste mensen. Daarom werken we al jaren samen met NED PersoneelIn het voortraject wordt NED Uitzendservice steeds sterker. Inmiddels weten ze daar precies wat we nodig hebben. Belangrijk, goed recruitment is de basis van alles. Het hele jaar lopen hier mensen van NED rond. En als het even niet zo lekker met hen loopt, stopt NED er net als wij energie in, met waar nodig een waarschuwing maar ook met nieuwe kansen. Want we zijn allemaal mensen en ieder mens is gelijk. Daarom ben ik trots op de samenwerking met NED; geen bullshit, we spreken elkaars taal. Als er iets is, wordt het opgelost. 

Inmiddels weet NED Personeel precies wat we nodig hebben 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.