Ned Personeel
cover-image

Orderpickers inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Orderpickers inhuren via NED Personeel

Ben je op zoek naar de beste orderpickers in de markt? Bij NED Personeel vind je de allerbeste orderpickers, gespecialiseerd in het verzamelen, verpakken en verzenden van goederen. Onze orderpickers zijn volledig op de hoogte van alle veiligheidsprotocollen, hebben kennis van voorraadbeheersystemen en werken met verschillende orderpicksystemen. Ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Wij zijn specialist voor al jouw personeelszaken en helpen je graag verder! 

Wij denken met je mee

Bij NED Personeel begrijpen we als geen ander waar jouw behoefte ligt. We hebben jarenlange kennis van diverse branches en kunnen je daarom van de beste mensen voorzien. Hierbij houden wij  steeds weer rekening met jouw eigen wensen. Zoek je orderpickers met kennis van inpakken? Of zoek je juist mensen met ervaring in het onderhouden van werkruimtes? Wij denken graag met je mee. Zo vinden wij altijd de beste mensen voor jouw bedrijf. 

Bij ons vind je de beste orderpickers

Goede orderpickers zijn belangrijk, maar het is niet altijd makkelijk om ze te vinden: het werk vraagt om een nauwkeurigheid die niet voor iedereen is weggelegd. Het verloop in veel bedrijven is daarom groot. Omdat geen uitdaging ons te groot is, helpen wij je daarom graag bij het vinden van de beste mensen. Onze orderpickers zijn breed inzetbaar en klaar voor ieder project. Of het nu gaat om het verzamelen van goederen, het inpakken van bestellingen of het regelen van verzendingen: onze mensen kunnen direct bij je aan de slag. 

Altijd de juiste mensen beschikbaar

Een samenwerking met NED Personeel betekent altijd beschikbaarheid over de beste orderpickers, zonder de zorgen van personeelsbeheer. Wij hebben een duidelijk doel: de beste match maken tussen werkgever en werknemer. Dit doen wij met behulp van een zorgvuldige screening. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste mensen en verspil je geen kostbare tijd. Het tijdrovende werk van personeelsbeheer kun je helemaal aan ons overlaten, zonder zorgen. 

Geen zorgen meer over je personeelsbeheer

Binnen het personeelsbeheer zijn wij van alle markten thuis. Of het nu gaat om werving en selectie, uitzenden, payroll, detacheren, salarisadministratie of arbo, wij bieden je de beste mensen. Zo helpen we je te besparen op tijd en op kosten. Werk je met ons samen? Dan loop je aanzienlijk minder risico: wij verkleinen namelijk de kans dat je een ongeschikte kandidaat aanneemt. Dit bespaart je een hoop gedoe en een hoop kosten. 

Werk je met ons samen, dan heb je direct voordeel van onze jarenlange kennis en expertise. Zo kun jij met een gerust hart je werk doen. Jij richt je op je onderneming, wij richten ons op je personeelszaken. 

Ja! Ik wil meer weten.

Orderpickers gezocht? Neem contact op 

Heb je tijdelijk extra handjes nodig? Dan wil je niet vastzitten aan personeelsverplichtingen. Wat wij beloven is dit: altijd voldoende beschikbaar personeel. Heb je te maken met een plotselinge toename in het werk? Dan staan wij altijd klaar om bij te springen. Wordt het weer wat rustiger? Ook dan kunnen we je helpen om je personeelsbestand aan te passen. Wat je vraagstuk ook is, wij helpen je graag. 

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.