Ned Personeel
cover-image

Medewerkers veehouderij inhuren

Voor al jouw personeelszaken

Medewerkers veehouderij inhuren

Als je midden in het boerenleven staat, met zowel je voeten in de klei als je hart bij je vee, dan snap je dat goede hulp soms moeilijk te vinden is. Je zoekt niet zomaar mensen die een tractor kunnen besturen of een stal kunnen uitmesten. Nee, je hebt betrouwbare mensen nodig die de handen uit de mouwen kunnen steken. Het is een uitdaging, zeker, maar je hoeft het gelukkig niet alleen aan te pakken. NED Personeel heeft kennis van de agrarische sector en een netwerk van mensen die echt weten van aanpakken.

De uitdagingen van personeelswerving in de veehouderij

In het boerenbedrijf is geen dag hetzelfde. Dat weet jij als geen ander. Van de vroege ochtend tot laat in de avond ben je in de weer, en je hebt mensen nodig die die drive en flexibiliteit ook bezitten. Mensen die niet terugdeinzen voor een lange dag en die weten hoe belangrijk veiligheid is - zowel voor henzelf als voor het vee. Daarom kan je bij NED Personeel specifiek terecht om medewerkers voor jouw veehouderij in te huren.

Voordelen van uitzendkrachten voor seizoenswerk en vaste plaatsingen

Samenwerken met NED Personeel betekent besparen - niet alleen in geld, maar ook in tijd. Geen eindeloze zoektochten meer naar het juiste personeel of lange inwerkperiodes. Wij zorgen voor ervaren krachten die jouw taal spreken, letterlijk en figuurlijk, en die meteen aan de slag kunnen. Van de administratie tot het naleven van alle regels, dat pakken wij voor je op. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het welzijn van je dieren en het succes van je boerderij.

Kosten besparen door de inhuur van personeel?

Het inschakelen van uitzend- of gedetacheerd personeel is niet alleen een slimme zet voor de flexibiliteit van je bedrijf, maar ook voor je portemonnee. Je betaalt voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, zonder de zorgen van vaste contracten en de bijbehorende kosten. NED Personeel neemt de werving en selectie voor zijn rekening, evenals alle administratieve lasten. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: de werkzaamheden van jouw boerderij.

Oost-Europese medewerkers inhuren

In de akkerbouw is het belangrijk om op mensen te kunnen rekenen die écht de handen uit de mouwen willen steken. Dat is precies waarom NED Personeel verder kijkt dan onze eigen landsgrenzen. We zijn namelijk ook in Oost-Europa gevestigd. Hierdoor halen we arbeidsmigranten naar Nederland, deze vakmensen laten keer op keer laten zien dat ze gemaakt zijn voor het boerenleven. Deze mannen en vrouwen brengen niet alleen een ijzersterke werkethiek mee, ze spreken ook nog eens een aardig woordje Engels of Duits.

Flexibel personeel voor elk seizoen

We weten dat het werk op de boerderij pieken en dalen kent. Daarom biedt NED Personeel flexibele oplossingen voor wanneer je extra handen nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens het oogstseizoen of bij de geboorte van de kalveren. Onze uitzendkrachten zijn snel beschikbaar en gewend aan het agrarische ritme, zodat jij op elk moment de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Oost-Europese medewerkers - een goede oplossing!

Wist je dat NED Personeel ook kantoren buiten Nederland heeft? Hierdoor zijn we in staat om ook personeel buiten de Nederlandse landsgrenzen aan te trekken. Keer op keer bewijzen deze mensen een waardevolle aanwinst te zijn voor bedrijven in de agrarische sector. Deze vakmensen hebben namelijk vaak een sterke werkethiek. Ook spreken ze vaak de Engelse of Duitse taal, wat de communicatie een stuk makkelijker maakt.

Ja! Ik wil meer weten.

Hoe NED Personeel ook jouw veehouderijbedrijf kan helpen

Voor het inhuren van medewerkers op jouw veehouderij, hoef je niet verder te kijken dan NED Personeel. Onze oorsprong ligt in de agrarische sector, en deze kennen wij dan ook door en door. We begrijpen wat er nodig is om een boerderij succesvol te runnen en bieden daarom niet alleen personeel, maar een partnerschap op het vlak van personeel. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw boerderij naar een hoger niveau kunnen tillen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.