Ned Personeel
cover-image

Medewerkers akkerbouw inhuren

Voor al jouw personeelszaken

Medewerkers akkerbouw inhuren

Als akkerbouwer sta je elke dag weer voor de uitdaging om te zorgen dat alles op je land vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het zaaien, het bewerken van de grond of het oogsten, elk seizoen brengt zijn eigen ritme en vereisten met zich mee. Het vinden van personeel dat niet alleen de cycli van de natuur begrijpt maar ook de machines kan bedienen met de precisie die jij nodig hebt, is geen kleine opgave. Gelukkig hoef je deze zoektocht niet alleen aan te gaan. NED Personeel, met zijn wortels diep in de agrarische sector, staat klaar om jou te ondersteunen.

Uitdaging: het vinden van gekwalificeerd personeel in de akkerbouw

De agrarische wereld kent qua werklast zeer hoge pieken, zoals bij het zaaien of oogsten. Om al het werk aan te kunnen, ben je wellicht op zoek naar medewerkers die niet alleen proactief zijn, maar ook de passie voor het boerenleven delen. Die combinatie is zeldzaam en kostbaar.

Bovendien is de concurrentie op de arbeidsmarkt fel, en lijkt het soms alsof er meer banen zijn dan mensen. Daar komt nog bij dat het werk fysiek zwaar kan zijn en de werktijden soms onvoorspelbaar, wat niet voor iedereen weggelegd is. NED Personeel snapt deze uitdagingen en biedt een oplossing die werkt. Met onze roots in de agrarische sector kan je bij ons rekenen op tig jaar ervaring, kennis en kunde.

Kosten besparen door de inhuur van personeel?

Het inschakelen van uitzend- of gedetacheerd personeel is niet alleen een slimme zet voor de flexibiliteit van je bedrijf, maar ook voor je portemonnee. Je betaalt voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, zonder de zorgen van vaste contracten en de bijbehorende kosten. NED Personeel neemt de werving en selectie voor zijn rekening, evenals alle administratieve lasten. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: de werkzaamheden van jouw boerderij.

Oost-Europese medewerkers inhuren

In de akkerbouw is het belangrijk om op mensen te kunnen rekenen die écht de handen uit de mouwen willen steken. Dat is precies waarom NED Personeel verder kijkt dan onze eigen landsgrenzen. We zijn namelijk ook in Oost-Europa gevestigd. Hierdoor halen we arbeidsmigranten naar Nederland, deze vakmensen laten keer op keer laten zien dat ze gemaakt zijn voor het boerenleven. Deze mannen en vrouwen brengen niet alleen een ijzersterke werkethiek mee, ze spreken ook nog eens een aardig woordje Engels of Duits.

NED Personeel: jouw partner in groei en kwaliteit

Bij NED Personeel begrijpen we dat akkerbouw meer vraagt dan alleen hard werken. Het gaat om kennis van de bodem, van gewassen, en van de lokale omstandigheden. Ons personeel is zorgvuldig geselecteerd op deze kennis en ervaring. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau; wij zijn jouw specialist voor al jouw personeelszaken. We spreken jouw taal en kennen de nuances van het vak. Samen met jou kijken we naar wat jouw bedrijf nodig heeft en zetten we ons netwerk in om de perfecte match te vinden.

Ja! Ik wil meer weten.

Hoe NED Personeel ook jouw akkerbouwbedrijf helpt

Wil jij graag goed akkerbouw personeel inhuren om je bedrijf te versterken? Kijk dan niet verder dan NED Personeel. We nodigen je uit om eens eens vrijblijvend contact op te nemen. Samenwerken met ons betekent namelijk kiezen voor een partner die de agrarische sector. Een partner die weet dat succes begint bij de mensen die het werk uitvoeren. Laat ons je helpen om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien!

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.