Ned Personeel
cover-image

Certificering 2025 - Whitepaper

Download de whitepaper over de verplichte certificering!

Certificering verplicht in 2025!

1 januari 2025 wordt certificering een vereiste voor alle organisaties die arbeidskrachten aanbieden. Dit is de grootste verandering in de uitzendsector sinds 1998. Deze vereiste zal gelden voor alle organisaties die arbeidskrachten beschikbaar stellen, inclusief uitzendbureaus, detacheringsbureaus en payroll organisaties. 

Waarom is deze certificering verplicht? In 2020 werd het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten (ABA) opgericht, geleid door Emile Roemer. Dit team adviseert de regering over de positie van arbeidsmigranten in Nederland. Deze vaak kwetsbare groep werknemers wordt in Nederland niet altijd correct behandeld, en er zijn onbetrouwbare spelers op de markt. De overheid grijpt nu in....

Minister van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ambitieuze plannen voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Met heldere richtlijnen en handhaving krijgen betrouwbare partijen een eerlijke kans en worden werknemers naar behoren behandeld en betaald.

Check het in de Whitepaper en download hem hiernaast!
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.