Ned Personeel
cover-image

ARBO

Voor al jouw personeelszaken

Arbodienst bij NED Personeel: jouw partner in gezond ondernemen 

Gezonde werknemers zijn de ruggengraat van elk bloeiend bedrijf. Bij NED Personeel begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het naleven van de Nederlandse arbo- en re-integratiewetgeving. Wij weten dat dit complex kan lijken, vooral als je net begint met het opzetten of herzien van je personeelsbeleid. Daarom staan wij klaar om jou te ondersteunen met deskundige arbo dienstverlening, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je onderneming.

Contactpersoon

Re-integratie

Advies op maat

Wet- en regelgeving

Kostenbesparing 

Waarom NED Personeel?

Cases en recensies

Veelgestelde vragen

1. Jouw eigen contactpersoon - van A tot Z

Persoonlijke begeleiding staat centraal in onze arbo-ondersteuning. Vanaf het eerste contact tot de afronding van elke arbo-gerelateerde kwestie, bieden wij een vast aanspreekpunt die jouw branche begrijpt en ervaring heeft met soortgelijke uitdagingen. Dit zorgt voor een dieper begrip van de unieke omstandigheden en uitdagingen waarmee jouw bedrijf geconfronteerd wordt. We geloven in het belang van een persoonlijke aanpak. Waarom? Omdat het bij arbodienstverlening niet alleen om processen gaat, maar vooral om mensenwerk.

2. Re-integratieproces

Het re-integratieproces kan vrij complex zijn, vooral bij langdurige ziektegevallen. Met onze gespecialiseerde arbo-ondersteuning maken we dit proces overzichtelijk en haalbaar. We begeleiden je stap voor stap, vanaf de eerste verzuimmelding tot de succesvolle terugkeer van je werknemer op de werkvloer. Onze specialisten leiden je door dit proces met een menselijke, efficiënte en effectieve aanpak. Dit zorgt voor minder zorgen voor jou en een vlottere terugkeer van je werknemer, wat zowel voor hen als voor jouw bedrijf essentieel – en wel zo prettig – is.

4. Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)

Een RI&E is een belangrijk onderdeel om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Bij NED Personeel helpen we je niet alleen bij het uitvoeren van deze RI&E, maar zorgen we ook dat deze aansluit op de specifieke risico's in jouw sector. Of je nu in de bouw, de zorg of de horeca werkt, we identificeren samen de unieke risico's en pakken deze proactief aan. De gevolgen? Effectieve ziekteverzuimpreventie en -beheer, waardoor de gezondheid en veiligheid van je werknemers centraal staat.

5. Ziekteverzuimpreventie en -beheer

In onze aanpak van ziekteverzuimpreventie richten we ons op zowel het fysieke als het mentale welzijn van werknemers. NED Personeel hanteert een proactieve aanpak die bijdraagt aan het voorkomen van verzuim. Als ziekteverzuim toch voorkomt, zorgen we voor een gestroomlijnd beheerproces dat niet alleen de belangen van je bedrijf dient, maar ook de snelle en gezonde terugkeer van je werknemer ondersteunt.

7. Kostenbesparing en efficiëntie 

Door samen te werken met een specialist in arbodienstverlening, kun je aanzienlijke kosten besparen die gepaard gaan met langdurig ziekteverzuim. Onze efficiënte aanpak betekent minder tijd besteed aan complexe arbozaken en meer tijd voor wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf. We richten ons op preventie en effectief beheer, wat leidt tot lagere verzuimkosten en een gezonder, productiever personeelsbestand.

Ja! Ik wil meer weten.

Waarom NED Personeel?

Kiezen voor NED Personeel betekent kiezen voor een partner die expertise combineert met een persoonlijke benadering. We hebben een diepgaande kennis van verschillende sectoren, hanteren een proactieve aanpak in zowel preventie als re-integratie en hanteren een persoonlijke aanpak gericht op op maatwerkoplossingen. Wij staan naast je in elke stap van het arboproces.

cover-image

Cases en recensies

Vele klanten maakten al gebruik van onze arbodienstverlening. Lees hun verhalen!

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Onze FAQ-sectie biedt heldere en informatieve antwoorden.

Arbodienstverlening is een ondersteunende diensten die zich richt op het bevorderen van een gezonde en veilige werkomgeving. Dit omvat onder andere risico-inventarisatie, ziekteverzuimbeheer, re-integratieondersteuning en compliance met arbowetgeving.

Wij bieden een proactieve aanpak voor ziekteverzuim, vanaf de eerste melding tot en met de re-integratie. Onze focus ligt op snelle en effectieve interventies, met zowel preventieve maatregelen als begeleiding bij langdurig verzuim.

Door arbodienstverlening uit te besteden aan NED Personeel, profiteer je van onze expertise, bespaar je tijd en middelen. Bovendien zorg je voor naleving van de complexe arbowetgeving, terwijl je focust op je kernactiviteiten.

Absoluut, ons team is ervaren in arbeidsrecht en kan ondersteuning bieden bij diverse vraagstukken, van contractbeheer tot juridische kwesties rondom ziekteverzuim en re-integratie.

Absoluut, we bieden uitgebreide ondersteuning bij re-integratie, gericht op het vinden van een balans tussen de behoeften van het bedrijf en het welzijn van de werknemer, met respect voor zowel zakelijke als persoonlijke omstandigheden.

We blijven voortdurend op de hoogte van wijzigingen in de arbowetgeving en passen onze diensten hierop aan, zodat jouw bedrijf altijd voldoet aan de meest actuele wettelijke eisen. Ook werken we samen met een gespecialiseerde partij op gebied van ARBO, zodat we de beste dienstverlening kunnen verzorgen.

Neem contact op met NED Personeel. Wij bieden begeleiding en ondersteuning in het gehele proces van ziekteverzuimbeheer en re-integratie, met als doel een effectieve en passende terugkeer naar het werk.

Ja! Ik wil meer weten.

Contact en volgende stappen

Bij NED Personeel zorgen we voor een veiligere en gezondere werkomgeving. Of je nu een specifieke vraag hebt of een evaluatie wilt van je huidige arboproces, wij staan klaar om je te helpen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.