Ned Personeel
cover-image

Salarisadministratie uitbesteden

- ontdek de backoffice dienst van NED personeel

Zit tijdrovende salarisadministratie je regelmatig in de weg? Zie je maandelijks op tegen de administratieve rompslomp? Dan ben je niet de enige. Bij NED Personeel snappen we dat je als werkgever liever bezig bent met de kerntaken van jou als ondernemer. Daarom bieden wij een oplossing: het uitbesteden van je salarisadministratie aan ons team van experts. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een vlekkeloos en soepel proces.

De uitdagingen van salarisadministratie voor werkgevers

Als werkgever heb je te maken met allerlei ingewikkelde regels en cao’s. Het bijhouden van al die verschillende contracten en wetgeving kost veel tijd en energie. En laten we eerlijk zijn, één fout in de salarisverwerking en je hebt boze medewerkers aan de lijn. Het is ook niet makkelijk om steeds op de hoogte te blijven van alle veranderingen in de wet. Voor je het weet ben je meer tijd kwijt aan je administratie en backoffice dan aan de bedrijfsvoering van de onderneming.

Hoe backoffice management bijdraagt aan efficiëntie

Wat houdt het uitbesteden van salarisadministratie in?

Stel je eens voor: geen zorgen meer over personeelsadministratie. Je kunt al je tijd besteden aan waar je goed in bent. Wanneer je je personeelsadministratie aan NED Personeel uitbesteedt, regelen wij de volledige salarisadministratie. Ons doel? Jouw administratieve lasten verminderen en je onderneming laten groeien. Zo heb jij je handen vrij om je volledig te focussen op het vinden van de beste kandidaten.

De voordelen van het uitbesteden van je salarisadministratie

Vraag je je af wat je precies wint door je salarisadministratie uit te besteden aan NED Personeel? Nou, een hoop! Allereerst zorgen wij ervoor dat je medewerkers altijd op tijd betaald krijgen. Dat scheelt een hoop gedoe en stress. Ons proces is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat de kans op fouten minimaal is. 

Verder heb je met NED Personeel altijd een partner nabij die je kan helpen met juridische en arbeidsrechtelijke kwesties rondom salarisverwerking. We kunnen je helpen met specifieke (advies)werkzaamheden, zoals hulp bij het invullen van diverse formulieren (zoals WW-formulieren of WIA-formulieren). 

En, tot slot, heb je 24 uur je eigen digitale portal, waar je altijd inzicht hebt in de actuele stand van zaken. Makkelijker kan bijna niet!

Nauwkeurig salaris uitbetalen

Daarnaast levert het uitbesteden van je salarisadministratie aan ons je nog meer op. Omdat we alle processen hebben geautomatiseerd, verminderen we de kans dat er fouten worden gemaakt in de salarisverwerking of administratie. 

Concreet betekent dit:

 • Juiste en tijdige betaling: Je medewerkers krijgen altijd op tijd hun salaris.
 • Volledig geautomatiseerd proces: Minimaliseert de kans op fouten.
 • Minimaal risico: Alles conform de laatste wet- en regelgeving.
 • Binnen 24 uur je eigen portal: Altijd inzicht in de actuele stand van zaken.

 

Dit regelt NED Personeel voor jou

Besteed je je salarisadministratie uit bij NED Personeel, dan ga je een belangrijke samenwerking met ons aan. Jij doet waar je goed in bent: ondernemen. En wij doen de rest. Wij zorgen voor:

 • Je eigen succesmanager: Een vaste contactpersoon die jouw bedrijf door en door kent.
 • ET-regeling: We passen de ET-regeling toe voor een fiscaal voordelige verloning.
 • Meertalige servicedesk: Onze servicedesk staat in meerdere talen klaar voor jou en je medewerkers.
 • Meertalig portal in jouw eigen huisstijl: Toegang tot een gebruiksvriendelijk portal, helemaal in jouw eigen stijl.

Wat houdt salarisadministratie nog meer in?

Verder omvat onze dienstverlening onder meer:

 • Opmaak en controle salarisstroken- Voor de periodieke salarisstroken kunnen wij de opmaak en controle verzorgen.
 • Toepassen van cao- en loonsverhogingen- We passen cao- en/of individuele loonsverhogingen en functiejaren toe, zodat je medewerkers krijgen waar ze recht op hebben.
 • Digitale aanlevering betaalstaten- Periodiek leveren wij de betaalstaten en/of het betaalbestand (Sepa-bestand) digitaal aan, zodat je betalingen altijd op tijd zijn.
 • Digitale aanlevering journaalposten- We zorgen voor de periodieke digitale aanlevering van de (loon-)journaalposten, zodat je boekhouding altijd up-to-date is.
 • Indienen van de loonaangifte- Maandelijks dienen wij de loonaangifte in bij de Belastingdienst en stellen we een digitaal overzicht van de te betalen loonheffingen beschikbaar.
 • Melden van personeelsmutaties- Wij melden personeelsmutaties aan de Belastingdienst en eventueel aan het pensioenfonds, zodat je altijd voldoet aan de wettelijke verplichtingen.
 • Digitale verzorging van de jaaropgaaf- Aan het einde van het jaar verzorgen wij de jaaropgaaf digitaal voor je medewerkers, wat hen en jou veel werk bespaart.
 • Beantwoorden van korte vragen- Wij beantwoorden korte vragen met betrekking tot de salarisverwerking direct vanuit onze parate kennis, zonder dat er nader onderzoek nodig is.

Besteed je salarisadministratie uit bij NED Personeel

Het uitbesteden van je backoffice en salarisadministratie aan NED Personeel is misschien wel het beste dat je kunt doen. Omdat wij alle administratieve lasten voor je overnemen, kun jij je volledige aandacht richten op dat wat echt belangrijk is: het koppelen van de beste kandidaten aan de mooiste vacatures. Bij ons kun je er altijd op vertrouwen dat je salarisadministratie in de beste handen is. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.