Ned Personeel
cover-image

NED Personeel viert de opening van de verbindingsbrug tussen beide kantoorgebouwen

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 02 Feb 2024 door Marcilla Ackermans

NED Personeel viert de opening van de verbindingsbrug tussen beide kantoorgebouwen

NED Personeel, toonaangevend in personeelsdiensten, kondigt met trots de succesvolle opening aan van een verbindingsbrug die twee van haar kantoorgebouwen met elkaar verbindt. De nieuwe brug, een tastbaar bewijs van de groei van NED Personeel, moet de connectie tussen diverse afdelingen bieden, waardoor de samenwerking en communicatie binnen het bedrijf verder worden versterkt.

De brug, die feestelijk werd ingehuldigd door alle medewerkers, symboliseert niet alleen fysieke verbinding tussen de panden, maar ook de groeiende eenheid en synergie binnen de organisatie. De directie van NED Personeel is verheugd over deze belangrijke mijlpaal en ziet de brug als een strategische investering in de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Directeur van NED Personeel, Collin Regter, merkte op: “De opening van deze verbindingsbrug is een moment van trots voor NED Personeel. Het symboliseert niet alleen onze groei als organisatie, maar ook onze toewijding aan het creëren van een werkomgeving die de samenwerking bevordert. Deze brug zal niet alleen letterlijk, maar ook symbolisch de afstand tussen verschillende afdelingen overbruggen, wat de efficiëntie en het teamwerk ten goede zal komen.”

De brug is ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit, waarbij rekening is gehouden met de architectuur van beide gebouwen. Het biedt niet alleen een gemakkelijke doorgang voor medewerkers, maar creëert ook een visueel en verbindend element dat de identiteit van NED Personeel weerspiegelt. We nodigen iedereen dan ook uit om over de brug te wandelen en het zelf te ontdekken.

Over NED Personeel: NED Personeel is een vooraanstaande speler op het gebied van personeelsdiensten, met een focus op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor personeelsbeheer aan diverse sectoren. Met een sterke toewijding aan innovatie en klanttevredenheid heeft NED Personeel zich gevestigd als een toegewijde partner om samen dromen en ambities waar te maken.

 

NED Personeel verbindt!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.