Ned Personeel
cover-image

Uitzenden in de tuinbouw

Voor al jouw personeelszaken

Medewerkers tuinbouw inhuren via NED Personeel

In de tuinbouwsector maken erg bekwame en toegewijde medewerkers een wereld van verschil. Kwaliteit in tuinbouw start dan ook met de juiste mensen: zij die niet enkel voor de gewassen kunnen zorgen, maar die ook nog eens goed en zelfstandig kunnen werken in de kassen. Het vinden naar dit soort personeel is dan vaak ook een hele opdracht.

Dagelijkse uitdagingen in de tuinbouw

Het vinden en aantrekken van goed personeel met de juiste vaardigheden is een dagelijkse uitdaging binnen de tuinbouwsector. Deze zoektocht is vaak erg moeilijk, want weinig mensen kiezen proactief voor een baan in de glastuinbouw. Het vraagt bepaalde vaardigheden om te werken in de tuinbouw, waaronder het omgaan met de juiste teelt of het bestendig zijn tegen de (zomerse) warmte in de kassen. En dat terwijl het onwijs belangrijk is om een goede personeelsbezetting te hebben: de teelt groeit immers gewoon door!

Inhuren van tuinbouw personeel

Dat is waar wij komen kijken. NED Personeel levert namelijk niet enkel uitzendkrachten; wij zijn ook een zeer bedreven in de detachering van gespecialiseerd personeel. NED Personeel heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland. We zijn een Brabants bedrijf, maar hebben meerdere kantoren verspreid over Europa.

Het inhuren van agrarisch personeel is bij ons dan ook meer dan een dienst, het is een samenwerking waarmee wij pro-actief inspelen op druktes in jouw bedrijf. Het gevolg? Een optimale personeelsbezetting, precies wanneer dat nodig is.

Kostenbesparing en snelle inzetbaarheid in het loonbedrijf

Hoge gasprijzen of een hoog personeelsverloop, de tuinbouwsector is een industrie die de nodige uitdagingen kent. Maar wist je dat je aanzienlijk kosten kunt besparen op personeel door middel van detacheringsservices?

Dankzij detachering kan je namelijk flexibel personeel inzetten tijdens de seizoenspieken zonder dat je iemand vast moet aanstellen. Dit betekent dan ook dat je kunt rekenen op ervaren krachten en personeel die bijdragen aan de groei en continuïteit van je onderneming. Dit alles terwijl de personeelskosten over het algemeen verlaagd worden doordat je minder hoeft uit te geven aan het werven en opleiden van personeel en aan administratie.

 

Vind het perfecte personeel met NED Personeel

NED Personeel begrijpt de uitdagingen waar bedrijven in de tuinbouwsector zoals het jouwe dagdagelijks mee te maken krijgen wanneer het aankomt op personeelszaken. Of het nu gaat om het complexe proces van payroll, het managen van een erg fluctuerende werklast, of het vinden van gekwalificeerd personeel dat perfect bij jouw bedrijf past. NED Personeel biedt je maatwerkoplossingen die inspelen op jouw bedrijf.

 

Naleven van CAO’s, wet- en regelgeving

Onze diensten verlichten trouwens ook nog eens de administratieve lasten, waarbij ons ervaren team zorgdraagt voor een nauwkeurige uitbetaling en natuurlijk ook de naleving van de geldende CAO en wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat er op het eind van de rit minder kans is op fouten en juridische kwesties, wat je bedrijf natuurlijk heel wat kostbare tijd en geld bespaart.

Ja! Ik wil meer weten.

Gemotiveerd vakpersoneel inhuren

Ongeacht of je op zoek bent naar personeel in de bloemen-en planten-, of groententeelt, bij NED Personeel kan je rekenen op goede en gemotiveerd personeel. Klaar voor kwalitatieve tuinbouwmedewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.