Ned Personeel
cover-image

HR diensten voor uitzendbureaus

Voor al jouw personeelszaken

Betrouwbare HR diensten voor uitzendbureaus

Complete ondersteuning via NED Personeel

Binnen de uitzendbranche zijn snelle en kwalitatieve plaatsingen van kandidaten cruciaal. Als uitzendbureau wil je daarom de volle focus leggen op het plaatsen van de beste kandidaten. Bij NED Personeel bieden we betrouwbare en complete backoffice ondersteuning aan uitzendbureaus. In dit artikel lees je meer over onze HR diensten voor uitzendbureaus.

Ja! Ik wil meer weten.

Benieuwd naar de tarieven van onze backoffice dienstverlening? 

Sta je klaar om een grote stap voorwaarts te zetten met je uitzendbureau? Geen risico’s en administratie, maar gewoon aan het werk? NED Personeel heeft de oplossingen in huis om jouw backoffice bureau te worden. Vul je gegevens in en kom meer te weten door de offerte te downloaden! 


Volledige focus op kwaliteit

Het is belangrijk als uitzendbureau om je volledig te kunnen richten op kwaliteit, in de wetenschap dat je administratie, verloning en facturatie in goede handen zijn. Je kunt zo je energie steken in onderdelen zaken die je bedrijf verder helpen, zoals het matchen van de juiste kandidaten met de juiste vacatures. Maak daarom kennis met onze backoffice dienstverlening, voor al jouw personeelszaken als intermediair.

De uitdaging voor uitzendbureaus

Als uitzendbureau heb je te maken met veel administratieve en juridische verantwoordelijkheden, zoals salarisadministratie, het opstellen van arbeidscontracten, en naleving van wet- en regelgeving. Deze taken kunnen afleiden van je kernactiviteit: het plaatsen van de beste kandidaten. Vooral voor startende en groeiende uitzendbureaus kunnen deze uitdagingen overweldigend zijn.

Voor uitzendbureaus die starten 

Voor startende uitzendbureaus is het vaak een flinke klus omdat ze nog geen gestroomlijnde processen en systemen hebben. Dit leidt tot een hoge werklast en complexiteit bij het opzetten van de administratie en het naleven van wet- en regelgeving. Bovendien moeten ze tegelijkertijd een klantenbestand opbouwen en betrouwbare kandidaten werven, wat veel tijd en energie kost.

De oplossing van NED Personeel

Wat nou als je de beste kandidaten kunt aantrekken en plaatsen, zonder je druk te hoeven maken over de administratieve rompslomp en juridische risico’s. Dat klinkt toch goed? Bij NED Personeel staan wij jouw uitzendbureau bij. Zo kun je je voor de volle honderd procent richten op waar jij goed in bent.

Salarisadministratie 

Met ons geautomatiseerde proces maken we salarisadministratie eenvoudiger dan ooit. Onze salarisadministratie gebeurt via e-UUR, een programma waarmee je de uren van inleners of flexkrachten gemakkelijk kunt bijhouden en goedkeuren. Dit zorgt voor een efficiënt en overzichtelijk proces, waarbij fouten tot een minimum beperkt worden en alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving verloopt.

Volledig overzicht

Je raakt het overzicht nooit meer kwijt. Wij zorgen continu voor de naleving van relevante wet- en regelgeving, zoals de ABU CAO en de NEN 4400-1 normen. Hierdoor heb je altijd toegang tot de benodigde documenten en loop je geen onnodige risico’s.

Juridisch werkgeverschap

Wanneer je met ons in zee gaat, zijn wij juridisch werkgever voor je uitzendkrachten. Dit betekent dat we alle arbeidsrechtelijke verplichtingen op ons nemen, van het opstellen van arbeidscontracten tot het naleven van de meest actuele arbeidswetgeving. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over juridische kwesties en kun je vertrouwen op onze expertise.

CAO-voorwaarden en verzuim

Bovendien zijn we verantwoordelijk voor het naleven van de CAO-voorwaarden, regelen we verzuim via onze arbo dienstverlening en pakken we zaken zoals arbeidsduurverkortingen en inlenersbeloningen voor je op. Op deze manier ontzorgen wij je uitzendbureau en nemen we een hoop juridische risico’s weg.

Een volledige Arbo-checklist

Bij NED Personeel zorgen we voor de beste arbeidsomstandigheden voor je uitzendkrachten. Dit doen wij met behulp van onze Arbo-checklist. Met deze checklist zorgen wij ervoor dat uitzendkrachten conform alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften aan het werk gaan. 

Minder risico

Ook het evalueren van werkplekrisico’s, het uitkiezen van verzekeringen en het aanbieden van trainingen komen in de Arbo-checklist allemaal aan bod. Deze checklist garandeert niet alleen dat je dienst voldoet aan de wettelijke eisen, ook draagt het bij aan de tevredenheid en het welzijn van je uitzendkrachten. 

Dit regelt NED Personeel verder voor jou

Wat regelt NED Personeel naast salarisadministratie, juridisch werkgeverschap en een volledige Arbo-checklist? We sommen hier enkele zaken voor je op:

  • Een kredietcheck: wij verminderen financiële risico’s met een kredietcheck.
  • Samenwerkingsovereenkomsten: wij stellen de benodigde overeenkomsten voor je op.
  • Arbeidscontracten: wij stellen arbeidscontracten op en faciliteren de verlenging ervan.
  • Voorfinanciering: om te zorgen dat je geen geld te kort komt, schieten wij het geld voor.
  • Debiteurenbeheer: wij regelen je debiteurenbeheer en zorgen voor tijdige betalingen. 
  • ET-regeling: wij regelen een fiscaal voordelige verloning.
  • Meertalige servicedesk: een meertalige servicedesk, voor jou en je medewerkers.
  • Meertalige portal in jouw eigen huisstijl: een overzichtelijke online portal, gemaakt in jouw eigen huisstijl.

Kies voor NED Personeel 

Met ons samenwerken is een slimme keuze. Wij nemen namelijk alle administratie en juridische zorgen van je over, zodat jij je volledig kunt richten op het matchen van topkandidaten met prachtige vacatures. Bij NED Personeel kun je erop vertrouwen dat je salarisadministratie, arbeidscontracten, debiteurenbeheer en financiering altijd in goede handen zijn. Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je eens kennismaken met de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

cover-image

Cases en recensies

Ongeacht of je een kleiner uitzendbureau runt, of dat je wat groter bent: luister naar de verhalen van onze klanten en kom meer te weten over onze aanpak.

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Ja! Ik wil meer weten.

Contactinformatie en volgende stappen

Sta je klaar om de volgende stap te zetten naar gestroomlijnde efficiëntie en geruststellend backoffice-beheer? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw vraagstuk te bespreken of om een samenwerking te starten. Bij NED Personeel ben je niet alleen verzekerd van kwalitatieve backoffice-diensten, maar ook van een partnerschap dat jouw uitzendorganisatie op de eerste plaats zet.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.