Ned Personeel
cover-image

Digitale backoffice portal

Voor al jouw personeelszaken

De digitale backoffice portal

Optimaliseer je administratie als uitzendbureau

Bij NED Personeel begrijpen we dat je als ondernemer in de uitzendbranche dagelijks te maken hebt met een berg aan administratieve taken. Onze digitale backoffice portal is daarom ontworpen om deze taken te vereenvoudigen, zodat jij meer tijd hebt om je te focussen op wat echt belangrijk is: het vinden van de juiste mensen voor de juiste banen. Maar wat houdt deze portal precies in en hoe kan het jouw dagelijkse werkzaamheden verbeteren?

Ja! Ik wil meer weten.

Benieuwd naar de tarieven van onze backoffice dienstverlening? 

Sta je klaar om een grote stap voorwaarts te zetten met je uitzendbureau? Geen risico’s en administratie, maar gewoon aan het werk? NED Personeel heeft de oplossingen in huis om jouw backoffice bureau te worden. Vul je gegevens in en kom meer te weten door de offerte te downloaden! 

Hoe werkt de digitale backoffice portal?

De digitale backoffice portal van NED Personeel is een gebruiksvriendelijk online platform dat je volledige controle geeft over je backoffice-activiteiten. Met behulp van onze backoffice dienstverlening kun je  in de portal gemakkelijk uren registreren, contracten beheren van uitzendkrachten en betalingen inzien van jouw medewerkers. Onze portal werkt samen met toonaangevende software zoals Easyflex voor verloning en facturatie, en e-UUR voor urenregistratie. Deze systemen zijn geïntegreerd om een hoge mate van automatisering en naadloze workflow te garanderen, waardoor menselijke fouten worden verminderd en je tijd bespaart.

Digitale backoffice portal: de voordelen

Hieronder sommen we een aantal voordelen op.

Minder administratieve lasten

Een van de grootste voordelen van de digitale backoffice portal is dat het je administratieve lasten aanzienlijk vermindert. Denk hierbij aan minder personeeladministratie. Door de hoge mate van automatisering hoef je minder tijd te besteden aan het handmatig invoeren van gegevens. Dit verkleint niet alleen de kans op fouten, maar maakt het hele proces ook veel overzichtelijker. Door de integratie met Easyflex en e-UUR wordt het hele proces van urenregistratie tot facturatie gestroomlijnd.

24/7 toegang tot jouw gegevens

Met de digitale backoffice portal heb je 24/7 toegang tot al je belangrijke documenten en gegevens. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd inloggen en direct de informatie opvragen die je nodig hebt. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken en snel kunt inspelen op veranderingen.

Compleet in eigen huisstijl

Het digitale backoffice portaal van NED Personeel kan volledig in de huisstijl van jouw uitzendbureau worden ingericht. Dit betekent dat je medewerkers en klanten in een vertrouwde omgeving werken die naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit. Door de portal aan te passen aan je eigen branding, creëren we een herkenbare en persoonlijke ervaring voor iedereen die de portal gebruikt. Dit versterkt de band met je uitzendbureau en zorgt voor een professioneel en consistent imago naar buiten toe.

Volledig geautomatiseerde verloning

Onze portal zorgt ervoor dat de verloning volledig geautomatiseerd verloopt, van urenregistratie tot salarisbetaling. Flexwerkers en inleners kunnen hun uren direct invoeren in de portal. Vervolgens worden deze automatisch verwerkt volgens de geldende CAO-regels en certificeringen zoals de NEN en gekoppelde inlenersbeloning volgens de ABU. Dit systeem minimaliseert de kans op fouten en zorgt ervoor dat alles volgens de regelgeving verloopt.

Persoonlijke ondersteuning

Bij NED Personeel krijg je je eigen succesmanager toegewezen. Deze persoon is je eerste aanspreekpunt voor alle vragen en helpt je bij het optimaal benutten van de digitale backoffice portal. Mocht je succesmanager even niet beschikbaar zijn, dan staan er altijd collega’s klaar om je te ondersteunen. Zo ben je verzekerd van continuïteit en snelle hulp bij eventuele problemen.

Certificeringen en regelgeving

Onze portal voldoet aan alle relevante CAO-regels en certificeringen zoals NEN en de ABU. Dit betekent dat je verzekerd bent van een systeem dat volledig compliant is met de laatste wet- en regelgeving. Dit beschermt je tegen mogelijke boetes en zorgt ervoor dat je altijd volgens de hoogste standaarden werkt.

Praktisch voorbeeld: van urenregistratie tot facturatie

Stel, je hebt een nieuwe flexwerker geplaatst bij een klant. Via de portal voer je de basisgegevens van de flexwerker in, zodat hij of zij een inlog voor de portal ontvangt om de gegevens aan te vullen. De flexwerker, jouw klant, of jijzelf voert wekelijks de gewerkte uren in, die vervolgens door een aangewezen gebruiker goedgekeurd worden. Na goedkeuring worden de uren automatisch verwerkt en wordt het salaris periodiek uitbetaald. Wekelijks wordt de factuur naar de inlener gestuurd en jouw margefactuur opgesteld. En dit alles zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

Inhoudelijke en technische ondersteuning

Wij bieden niet alleen een digitale oplossing, maar ook een persoonlijke benadering. Onze succesmanagers kennen je bedrijf, begrijpen je uitdagingen en zijn altijd beschikbaar om je te ondersteunen. Dit maakt ons meer dan alleen een dienstverlener; we zijn je partner in succes. Daarnaast zorgen wij voor een snelle implementatie: binnen 24 uur kun je live gaan met je eigen portal en beginnen met het stroomlijnen van je processen.

cover-image

Cases en recensies

Ongeacht of je een kleiner uitzendbureau runt, of dat je wat groter bent: luister naar de verhalen van onze klanten en kom meer te weten over onze aanpak.

image
De urenregistratie van de chauffeurs verloopt via de boordcomputers. Daarvan maak ik een Excelsheet, die ik vervolgens upload in de portal van NED, E-uur
image
NED weet precies aan welke regels we allemaal moeten voldoen op het gebied van personeel.
image
We bouwen echt samen verder aan deze zaak, zo leuk.
image
NED neemt voor deze medewerkers alles van me over; van de uitbetaling van het loon tot het regelen van alle verzekeringen.
image
Als ik enigszins kan, ga ik naar de NED klantenavonden. Top!
image
NED begrijpt waar wij behoefte aan hebben.
cover-image

Ja! Ik wil meer weten.

Klaar om jouw digitale backoffice portal op te zetten?

Bij NED Personeel bieden we niet alleen een geavanceerde digitale oplossing, maar ook een persoonlijke en betrouwbare ondersteuning. Onze digitale backoffice portal is ontworpen om jouw administratieve lasten te verlichten, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf en het vinden van de juiste mensen voor de juiste banen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.