Ned Personeel
cover-image

Hoe backoffice management bijdraagt aan efficiëntie

- minder kopzorgen, meer succes

Als eigenaar van een uitzendbureau weet je als geen ander hoe belangrijk het is om voortdurend de beste kandidaten te vinden en te plaatsen. Maar terwijl jij je richt op jouw kerntaken, kunnen administratieve lasten en juridische risico’s je kostbare tijd en energie opslokken. Hier ontdek je hoe backoffice management via NED Personeel niet alleen je efficiëntie verhoogt, maar ook zorgt voor minder kopzorgen en meer succes.

Wat houdt backoffice management in?

Stel je voor: je komt 's ochtends binnen en alles is al geregeld. De contracten zijn up-to-date, de salarissen zijn betaald en de administratie klopt tot in de puntjes. Dit is geen droom, maar de realiteit als je je backoffice aan ons uitbesteedt. Bij backoffice management kun je denken aan: personeelsadministratie, contractbeheer en de financiële administratie.

Hoe backoffice management bijdraagt aan efficiëntie

Maar wat zijn nou de voordelen van backoffice management als uitzendbureau? Die sommen we voor je op:

Geen risico’s van juridisch werkgeverschap

Ten eerste loop je minder juridische risico’s. Juridisch werkgeverschap is namelijk niet zonder risico. Als eigenaar van een uitzendbureau moet je bijvoorbeeld om kunnen gaan met aansprakelijkheid bij arbeidsconflicten, naleving van regelgeving en financiële lasten bij ziekteverzuim. Bij NED Personeel nemen we dit juridisch werkgeverschap voor je uit handen. Zo voorkom je boetes of sancties door een gebrek aan kennis of door fouten. 

 

Een efficiënter proces en minder kosten

Het uitbesteden van administratieve taken geeft je de mogelijkheid om op de core business te focussen, zoals het werven, selecteren en plaatsen van de beste kandidaten. De markt is al competitief genoeg en je hebt al je aandacht nodig voor je kerntaken. Ook bespaar je op kosten: je hoeft geen interne systemen aan te schaffen of extra personeel in te zetten. Je bespaart zo op personeelskosten en computersystemen. 

 

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Of je nu snel moet opschalen vanwege een grote opdracht of juist moet afschalen in rustigere periodes, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Dit is zeker belangrijk binnen een dynamische markt. Heb je een wat mindere tijd en vallen er veel kandidaten af? Dan kun jij je backoffice makkelijk afschalen. Zo bespaar je op uitgaven en verminder je de kans op het maken van verlies. Gaat het je weer even voor de wind? Dan staan we je direct weer bij. 

Focus op de belangrijkste taken

Doordat wij je administratieve rompslomp overnemen, heb jij meer tijd voor het belangrijkere werk. Denk aan netwerken, het voeren van sollicitatiegesprekken en het verbeteren van je service. Kortom: meer tijd voor de dingen die jou energie geven.

 

Expertise en nauwkeurigheid

Of je nu een klein bureau hebt of een grote intermediair bent, door het uitbesteden van je backoffice kun je eenvoudig opschalen zonder extra administratieve druk. Met NED Personeel aan je zijde kun je groeien zonder je zorgen te maken over de administratieve last die daarbij komt kijken. Wij zorgen ervoor dat je administratie altijd meegroeit met jouw bedrijf, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Onze schaalbare oplossingen helpen je snel in te spelen op veranderingen in de markt en je bedrijf flexibel aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

 

Kennis en kunde van NED Personeel

Bij NED Personeel profiteer je altijd van jarenlange kennis en ervaring. Het bijhouden van de Nederlandse wetgeving is niet makkelijk. Onze experts zijn altijd op de hoogte en kunnen je optimaal ondersteunen. Zo ben je ervan verzekerd dat alles volgens de laatste wet- en regelgeving wordt afgerond. Hierdoor kun jij je kandidaten de beste dienst aanbieden en je onderscheiden in de markt. 

Hoe werkt het backoffice management?

Kies je ervoor om als uitzendbureau je backoffice bij ons te beleggen, dan verloopt het proces als volgt:

  1. Een persoonlijke kennismaking: goed backoffice management begint bij het maken van de beste match tussen ons en jouw organisatie. Daarom zorgen we eerst voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we je wensen bespreken. Zo komen we uit bij jouw visie op de markt en maken we een plan om samen nog meer successen te behalen.
  2. Overdragen van taken:: alle taken worden zorgvuldig overgedragen aan onze specialisten. Onze werkwijze is voor een groot deel gericht op automatisering. We werken onder andere met e-UUR, Akyla, Carerix en Booston. Het grote voordeel: we kunnen al deze systemen aanbieden in je eigen huisstijl. En via het online portal van e-UUR kun je alles makkelijk zelf regelen.
  3. Doorlopende ondersteuning:: door middel van continue ondersteuning en updates, zorgen wij dat je backoffice soepel verloopt. Jij hebt geen zorgen en kunt je helemaal richten op de groei van je bedrijf.

Bespaar kosten met het uitbesteden van je backoffice

Het klinkt misschien aantrekkelijk om je backoffice zelf te doen. Toch leert de praktijk ons dat het uitbesteden van je backoffice veel voordeliger is. Want vergis je niet, als je alle factoren meetelt, dan vallen de kosten vaak tegen. Zo krijg je namelijk te maken met personeelskosten, kosten voor software en kosten voor verzekeringen. Ook kost het beheren van je backoffice tijd van medewerkers. Deze tijd kun je beter gebruiken voor het vinden van de beste kandidaten. 

Laat NED Personeel jouw backoffice beheren

Wil je jouw uitzendbureau naar een hoger niveau tillen in een competitieve markt? Kies dan voor backoffice management van NED Personeel. Bij ons weet je namelijk dat je backoffice altijd in goede handen is. Of je nog maar net begonnen bent of al jaren actief bent, wij hebben de beste oplossingen voor jou. Wil je meer informatie over onze backoffice dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder en kijken wat er mogelijk is tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.