Ned Personeel
NED Personeel Zundert
Hofdreef 4
4881DR Zundert

NED Personeel Uitzendbureau Zundert

Gelegen aan de rand van Zundert, staat NED Personeel voor je klaar als jouw vertrouwde partner in personeelszaken. Met een breed scala aan diensten zijn wij dé specialist voor al jouw personeelsbehoeften. Of het nu gaat om detacheren, uitzenden, backoffice dienstverlening, horeca payroll, verloning, ZZP-bemiddeling of ondersteuning bij werving en selectie en ARBO-diensten, wij staan klaar om jou te ondersteunen.

Onze expertise

Bij NED Personeel Zundert begrijpen we dat elke sector zijn unieke uitdagingen kent. Daarom zijn we niet alleen actief in de agro, horeca, industrie, bouw en infra, transport en logistiek sector; we bieden ook gespecialiseerde oplossingen voor diverse andere branches via onze partner-bureaus. Ons team van experts heeft de kennis en ervaring om jou te ondersteunen, ongeacht de complexiteit van jouw personeelsvraagstukken.

Uitzendbureau Zundert

Ons doel is om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien door het bieden van de juiste personeelsoplossingen. Of je nu tijdelijke krachten nodig hebt om piekperiodes op te vangen, zoekt naar gespecialiseerd personeel voor specifieke projecten, of ondersteuning nodig hebt bij de administratieve last die personeelsmanagement met zich meebrengt, NED Personeel is er voor jou.

Sectoren waar wij in uitblinken

Bij NED Personeel Zundert weten we als geen ander dat elke sector zijn eigen behoeften en uitdagingen heeft. Daarom staan we klaar met op maat gemaakte personeelsoplossingen, specifiek afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. Ontdek hoe we samen jouw personeelsuitdagingen aan kunnen pakken:

 • Agrarische sector:
  • Speciaal voor jou in de tuin- en landbouw hebben we de mensen die van aanpakken weten.
 • Horeca payroll:
  • Laat de kopzorgen over loonadministratie en arbeidswetten maar aan ons over. Wij zorgen dat jouw horecateam draait als een zonnetje.
 • Industrie:
  • Of je nu productielijnen draaiende houdt of in een fabriek werkt, onze mensen staan klaar om jouw productie naar een hoger niveau te tillen.
 • Transport:
  • In de wereld van transport en logistiek draait alles om timing en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.
 • Bouw en infra:
  • Met onze bouw- en infra-specialisten aan jouw zijde worden projecten niet alleen op tijd, maar ook binnen budget opgeleverd.
 • Logistiek:
  • Efficiëntie is alles in de logistieke wereld. Ons deskundige personeel helpt jouw operaties soepel en effectief te laten verlopen.

NED Personeel Zundert jouw partner in personeel

Kies voor uitzendbureau NED Personeel Zundert als jouw HR-partner en ervaar hoe wij met onze expertise en persoonlijke benadering jouw personeelszaken efficiënt en effectief kunnen beheren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen jouw personeelsuitdagingen oplossen.

Werkzaam op deze locatie

img
Astrid de Vor
Facilitair & hospitality medewerker
img
Janno Elst
Business development manager
img
Bogdan Calistru
Facilitair medewerker BraFa
img
Marika van Mook
Facilitair coördinator BraFa
img
Piet Oostvogels
Facilitair medewerker BraFa
img
Gietze Luca
Facilitair medewerker BraFa
img
Astrid de Vor
Facilitair & hospitality medewerker
img
Janno Elst
Business development manager
img
Bogdan Calistru
Facilitair medewerker BraFa
img
Marika van Mook
Facilitair coördinator BraFa
img
Piet Oostvogels
Facilitair medewerker BraFa
img
Gietze Luca
Facilitair medewerker BraFa

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.