Ned Personeel
cover-image

Dakdekkers inhuren via NED Personeel

Voor al jouw personeelszaken

Dakdekkers inhuren via NED Personeel

Ben je op zoek naar de beste dakdekkers voor je volgende project? Bij NED Personeel vind je de allerbeste dakdekkers, gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en repareren van alle soorten daken. Ze zijn daarnaast op de hoogte van alle veiligheidsmaatregelen, hebben kennis van waterafvoersystemen en weten raad met isolatie en ventilatie. Ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Wij zijn specialist voor al jouw personeelszaken en helpen je graag verder!

Bij ons vind je de beste dakdekkers

Goede dakdekkers vinden is niet makkelijk; het beroep is seizoensgebonden en fysiek veeleisend. Ook vergt het werk specifieke vaardigheden. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste mensen. Onze dakdekkers zijn veelzijdige vakmensen, klaar voor ieder project. Ze repareren beschadigde daken, vervangen dakpannen, herstellen lekkages en verstevigen dakconstructies. Ook inspecteren ze daken zodat ze onderhoud kunnen plannen en isoleren ze daken om zo condensatie en schimmelgroei te bestrijden. 

Geen uitdaging te groot

Wij vinden de beste kandidaten door gebruik te maken van verschillende wervingskanalen in Nederland en in Oost-Europa. Zo voorzien we je van de beste mensen en nemen we je zorgen om personeel weg. Onze proces begint met een diepe analyse van jouw behoeften. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de vaardigheden en persoonlijke eigenschappen die jij binnen je team zoekt en vinden we de beste dakdekkers voor je bedrijf. Voor ons is geen uitdaging te groot. 

Personeel inhuren zonder zorgen

Kies je voor een samenwerking met NED Personeel, dan kies je voor het inhuren van de beste mensen zonder de zorgen van personeelsbeheer. Wij zijn al jarenlang een vertrouwde partner in het vinden van de beste mensen. Onze grondige kennis en persoonlijke benadering maken daarnaast al jaren het verschil. De ideale match maken tussen werknemer en werkgever: dat is ons doel.

Zorgvuldige match

Dankzij onze zorgvuldige screening brengen we je alleen in contact met de beste mensen. Zo verspil je geen kostbare tijd: laat het tijdrovende werk van werving en selectie maar aan ons over. Zo kun jij je richten op datgeen dat echt belangrijk is. Op naar je volgende project.

Personeelsbeheer van hoge kwaliteit

Met ons personeelsbeheer bespaar je tijd, kosten en beschik je over de beste mensen. Ook loop je minder risico: de kans op het aannemen van een ongeschikte kandidaat en de bijkomende kosten nemen behoorlijk af. Werk je met ons samen, dan profiteer je van jarenlange kennis en ervaring van de arbeidsmarkt en kun jij je richten op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. 

Ja! Ik wil meer weten.

Bouwpersoneel inhuren 

Omdat de werkgelegenheid binnen de bouwsector afhangt van het seizoen, is het niet altijd makkelijk om op het juiste moment de beste mensen te vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de beste dakdekkers en helpen je hier dan ook graag bij. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste dakdekkers voor jouw project, het hele jaar door. Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!  

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.